Prijateljica udari tvojega fanta
Jst bi se tok razpizdila na to frendico!!!! Nima ona kej fizično obračunavat z mojim tipom.
Pomoje bi jo ful stran odrinla....in ji povedala par 'ostrih'.
Pa tud če bi si dejansko res zaslužu klofuto bi ji to zamerla, ker bi se lahko zadržala že samo zaradi tega ker sva frendice in naj zato spoštuje mojga tipa.
Pomoje bi jo ful stran odrinla....in ji povedala par 'ostrih'.
Pa tud če bi si dejansko res zaslužu klofuto bi ji to zamerla, ker bi se lahko zadržala že samo zaradi tega ker sva frendice in naj zato spoštuje mojga tipa.
ej frenkie ne bi se cist tok strinjala s tabo. lej nikol ne mors vedt kaj je blo med njima in ce ga je udarla pol je ze mela dost dobr razlog a ni tko. ne mors cloveka udart kr brez razloga! e gre to tko! se posebi ce zenska udar tipa. a ne bi blo smiselno da bi poslusala OBE strani in se pol odlocla kako pa kej?! sicer je pa splosno znano dejstvo da ce je res dobra kolegica, pol ti ponavad hoce samo dobr in cist nc druzga. sm mela zanc debato z najbolsim kolegom od mojga in mi je reku da edini nacin da bi on pac biu z mano je ta da bi mojmu dokazu da nism za njega in taka kot se v resnici predstavlam. a v takem primeru bi oprostila kolegu/ici? ne mors gledat samo z ene plati res ne!
OMG..mislm da bi moj tip ponoru..nebi je lih useku, prepričana pa sm da bi jo tok odrinu da bi poletela deset metrow stran, in takoj za njim bi jo pa jest izšamarala...Who da fak je moja kolegica (NEPRIMER) da lahko mojga tipa tepe..če ga jest ne smem in če mam jst tako dištanco jo morjo met tud moje kolegice...
sigurno pa s tistim trenutkom to nebi bla moja kolegica več, ker kolegice ne tepejo in ne žalijo tipov od kolegic
sigurno pa s tistim trenutkom to nebi bla moja kolegica več, ker kolegice ne tepejo in ne žalijo tipov od kolegic

lej razlog more bit fejst upravučen..nikakor ni upravičeno to, da je z njegove strani zajebancija in ona resno vzame...tle jo še jst počm...če pa moj tip res zajebe na polno, da jo on poč (nikol nebi) al pa kej pol je pa upravičeno da ga ona nazaj.....
jst sm se pač nanašala na avtoričin post ko so kamperal in jo je vrgu s stola dol.....
jst sm se pač nanašala na avtoričin post ko so kamperal in jo je vrgu s stola dol.....
Kok ste smešne...Men se zdi to pač med tipom pa njo-kaj mam jst s tem-če bi ji moj tip dovolil da mu kej tazga nardi-kul-njegova stvar...Mislim da se znajo tipi sami zase postavt, če pa ne, pa too bad for him.
Pa zdej tut odvisn kok jo je on odrinu, ker po pravic povedan si eni tipi učasih mal preveč dovolijo pa se neki "zajebavajo", men naprimer taka zajebancija odrivanja učasih če nism lih pri volji li ne odgovarja in mi tut neb blo kul.Nebi ga verjetn lih udarla,sam pač usak po svoje odreagira.
Un tip bi se pa pol valda sam z njo zmenu, ker je to med njima, ne pa da bejba od njega že kr takoj čist znori pa bi jo tepla pa nevem kaj-sory sam to se ne dela...
Če je pa bejba že nasploh bol prtegnjena pa se pač ne družt z njo...

Un tip bi se pa pol valda sam z njo zmenu, ker je to med njima, ne pa da bejba od njega že kr takoj čist znori pa bi jo tepla pa nevem kaj-sory sam to se ne dela...

mogoče maš prow sam fora je v tem, da če je zajebancija je zajebancijain ona nima kej roke stegvat nad mojgs tipa...fora je pa tud v tem, da tud če se zmenta se moj tip nebi nč menu z njo in ji nebi tud nč naredu, bi pa zato jest...nevem no kakšna je to kolegica da tepe tvojga tipa..jst tega nebi dopustila, tko k on nebi dopustu za njegove kolege in kogarkol zunanjega da me udar al pa kej 

plankyca napisal/-a: in ga pol kolegica udar z razlogom?!
Ni tega razloga, ki bi opravičeval fizično obračunavanje z mojim tipom. Če ji kej ne paše, se nima kej pogovarjat z njem in naj gre stran.
Če bi ga udarla, sigurno ne bi mirno gledala situacijo, ker tip jo ne bi nazaj udaru zato ker je ženska, zato bi pa jst obračunala z njo. Ne bi je nazaj udarla ampak bi jo ful odrinla in se razpizdila na njo.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
plankyca napisal/-a:ja sam kaj pa v primeru da tip pac skriva pokvarjeno naravo pred tabo (ce se tko izrazim) in ga pol kolegica udar z razlogom?!
Kakso pokvarjeno naravo??

And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
- **SiMoN@**
- Kofetarica