Prijateljica udari tvojega fanta

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
karmy21
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Cambridgeshire

Prijateljica udari tvojega fanta

Neprebrana objava Napisal/-a karmy21 »

...ker jo je za foro mal prekucnu ( so namreč kampirali ), in namesto da bi ona vzela za foro, mu je prismodila ( po besedah navzočih ) nezasluženo klofuto, in to ne za hec ampak tisto pravo klofuto... njegova punca je obstala z odprtimi usti in vsi ostali tudi.
kaj bi ve naredile?

jzt bi se spravla nanjo da pol ne bi vedla kje ma glavo in kje ma rit... :twisted:
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a glamBABY »

js bi jo zih nadrla da kwa se gre pa č je normalna pol bi pa še njo počla al pa njenga tipa k nima nč zravn sam vseen č ona mojga kao loh tepe loh tut js njenga nazaj :box:
Uporabniški avatar
zvezdica83
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a zvezdica83 »

jst bi jo nadrla, ker zelo branim svojga fanta,. že če ga nekdo besedno preveč napade in če v trenutku ne najde pravih besed-posredujem jst:))))
zihra nebi bla tih, če bi prišlo do tega.

:razz:
Uporabniški avatar
karmy21
Komunikatorka
Komunikatorka

fora je tud v tem da ma ta ženska tipa ampak ni mogel it z njimi ker je delal... in je pač od druge bil zraven in je neprestano hotela bit v središču pozornosti: ga zgečkala, zravn njega sedela, hodila za njim kjerkoli je šel... dokler ni začela njegova punca jo grdo gledat...se je mal umirla..ampak še vedno hotela njegovo pozornost... potem pa so šli na večerjo in je seveda iz vljudnosti njen tip rekel da bo častil večerjo... pa pridejo tja, se posedejo na različne mize, in prbije tista ženska: a nisi reku da boš častil večerjo?

:eek: vse punce so se hmal v zemlo pogreznle od sramote...sej jzt bi se tud.... :?
Uporabniški avatar
zvezdica83
Komunikatorka
Komunikatorka

jst nebi šla nikamor več s tako sitno bejbo, sploh pa ne na morje, na večerjo, ali v kino. groza.
zakaj ji pa noben ne upa "gobčka" zapret??

jst bi jo kr napizdla in se nehala družit v njeni bližini, in če bi to vsi nardil, bi se ženska mal zamislla nad svojim obnašanjem.
:razz:
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a glamBABY »

Pa halooo kwa je s to vse v redu??? Če bi kera tko skakala okol mojga loobeka bi ji lepo rekla d me to moti č ne bi nehala bi jo pa pomojm kr počla :angry:
Uporabniški avatar
zvezdica83
Komunikatorka
Komunikatorka

jst bi jo tud pomoje v tisti hudi rekciji k počla-vrnila milo na drago:)

tko v središču pozornosti se ponavad obnašajo presrane frklje kjer imajo preveč dnarja in jih vse k rit pritaknejo. verjetno hoče razdore narest. fovš, ker ona ni imel svojga sabo-mogoče.
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

jz bi popizdila... :argue: :box:
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Uporabniški avatar
karmy21
Komunikatorka
Komunikatorka

zvezdica83 napisal/-a:jst bi jo tud pomoje v tisti hudi rekciji k počla-vrnila milo na drago:)

tko v središču pozornosti se ponavad obnašajo presrane frklje kjer imajo preveč dnarja in jih vse k rit pritaknejo. verjetno hoče razdore narest. fovš, ker ona ni imel svojga sabo-mogoče.

dobro razmišlaš...res je tako...ljubosumna je bla, ker ji ni hotel nobene pozornosti dajat...
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Če je bla užaljena in so se ji pol vsi režal, jo lahko razumem na nek način, da ga je počla...
Men je isto 1x stol kolega izmaknil in so se mi vsi režal, pa prav grdo sem padla... Samo na žalost me ni tok skup, da bi nardila kaj takega. Zakaj hudiča je pa treba zmeraj potegnit s tipom, tut če nardi nekaj glupega?? :?

Glede na to, kakšna pravte da je ženska, bi mogoče res bla jezna na njo, samo v vseh primerih pa ne more met lubi prav. :wink:
Uporabniški avatar
karmy21
Komunikatorka
Komunikatorka

ni blo tko da je grdo padla... samo iz blazine jo je mal prekucnu ker je žokala v njega...( je hotu s tem povedal se mi zdi naj neha, ker mu ni všeč ), in ga je zgleda v osramočenem trenutku klofutnla, ker mu ni blo tisto všeč kar je delala
Uporabniški avatar
zvezdica83
Komunikatorka
Komunikatorka

ni opravičila, da za tako malenkost poči tipa- naj svojga tepe če ji to dovoli, druge naj pa pusti pri mer.
Uporabniški avatar
fiona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a fiona »

:eek: opozorila bi jo, da je bilo to pomotoma in prvic in zadnjic, ker naslednjic ne bo prezivela..... Pa itak ne bi imela take frendice....
drek pa taki ljudje...
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

grrr bog ji pomagej če bi mojemu to naredla.. ok se hec more bit ampak če to mejo presežeš pa se pazi! :angry:

če pa bi mene vsekala, pa bi jo tak zarezala, ke bi si šla takoj v mesnico po novi rilec.... pardon za izraze
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
-=beiba=-
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a -=beiba=- »

pomoje je pr men tud ne bi najboljš odnesla :?

si kar lahko zamišljam da bi se kj tazga zgodil da bi bla ena mal preveč pogumna k mu zmer neki sika pa tko... sam pomoje (oz. se mi kr zdi) da če bi ga ona, ji ne bi glih ustou dolžn, al bi se pa pol orng skregala :?
Odgovori