Fitness [Združene teme]

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
Uporabniški avatar
Leksia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Leksia »

jaz hodim 3x tedensko po 1,5 do 2 uri na fitnes, ostale dni pa doma sama delam trebušnjake in par vaj za zadnjico in noge, počutim se prov super, zaradi tega je vse bolj čvrsto in lepo oblikovano :D
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a amyZ »

jz hodm preko faksa na fitnes, k mamo športno. jah,delam pa vse sorte vaj. največ tiste za zadnjico pa noge. ful rada sm na orbi tracki al pa steperji. drgač pa tud veslam, tečem pa kolesarim pa ne. pol so pa še orodja, tm pa delam tud vaje za roke in prsi.
kjut-girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kjut-girl »

A pa je cena mesečne karte kaj odvisna od tega kolkrat na teden greš v fitnes?
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objava Napisal/-a metron »

ne, sam od tega, kdaj greš (dopoldne, popoldne, celodnevna...)
kozarec
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kozarec »

Jaz sem kaki dve leti nazaj se začela res intenzivno ampak še vedno rekreativno ukvarjat s športom. Dvakrat na teden aerobika, dvakrat fitnes, pa dvakrat plavanje en dan pa počivam. Ful se dobro počutim, celulita ful manj, prvič da zadovoljna s svojo postavo.

Edin kar mi ni všeč je to, da mi je čist prsi pobralo. :oops:
Ful so majhne sam čvrste.
Ma Katera podobne izkušnje?
:?:
kjut-girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Katere naprave v fitnesu so za oblikovanje zadnjice? Ker meni se zdi da v našem fitnesu ni nobene, razen steper, ampak ta pa ni izključno za zadnjico.
Dalila
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Dalila »

kjut-girl napisal/-a:Katere naprave v fitnesu so za oblikovanje zadnjice? Ker meni se zdi da v našem fitnesu ni nobene, razen steper, ampak ta pa ni izključno za zadnjico.

Skor stavt grem, da mate upogib kolena nazaj. Na vaji se uležeš na trebuh, zatakneš gležnje in upogibaš noge nazaj. Ta vaja je za zadnje stegenjske mišice in za ritne.

Za ritnje mišice je nizki počep, ki ga lahko izvajaš prosto, lahko pa v kletki.

Lahko delaš tudi izpadni korak.

Obstaja tudi naprava kjer stoje upogibaš noge naza,(nazaj potiskaž utež)

Ne vem, kam pa hodiš na fitnes? Bolj vprašanje je ali ni na tem fitnesu nobenega trenerja, ki bi ti pokazal kako in kaj. Vprašaj receptorke, včasih tudi one kaj vejo. Sigurno je kakšna naprava.
pa pa
Trubadurka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Trubadurka »

jz zdej hodim približno 2 meseca, pa mam že ful bolj čvrsto postavo (predvsem bedra sem opazila).

ker so mi včeč malo mišičaste roke (ne preveč), delam tudi za roke , ampak te se mi vidijo (zaenkrat) samo če mišice napnem :P

torej, hodim redno 3 x tedensko, po kakšno urco in pol, včasih, ampak res le včsahih, tudi malček dlje... aerobno (ponavadi kolo) delam na koncu po 20 minut, sicer pa vse na napravah (razen trebušnjaki so iz tal, na blazinah, kar mi je sicer tečno, a pustimo :? ...

kilograma nisem zgubila pa niti enega, kar mi je čudno, glede na to, da sem bila prej skoz na riti (pač, včasih plesala, ampak tega je že dolgo):( . tudi, da bi kaj več jedla ne vem. imam pa 166 cm, pa 51 kg. kakšne 2 kilce bi z veseljem dala dol!

razmišljala sem, da mi vaga ne kaže manj morda, ker so mišice apriori težje od maščobe in ker se mi je % maščevja morebiti zmanjšal?!?!

dejansko me pa predvsem zanima, po koliko časa (pa ne mislim trdosti) se oblikujejo nogice in ritka? pol leta? poprej? mogoče se mi je zazdelo, da se mi je ritka mičkeno že zaoblila - ampak bi imela še bolj! :P

skratka, imamo veliko volje in smo oh in sploh pridni :ja:
kjut-girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Ja ti pa da bi dala 2 kg dol. Že zdej si čist suhcena.
Verjetno se ti pri kg ne pozna zato, kot si rekla, ker so mišice težje; najbrž si zgubila maščobo, ampak si dobila mišice. In tako so kg ostali isti. :P
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objava Napisal/-a metron »

kjut-girl napisal/-a:Katere naprave v fitnesu so za oblikovanje zadnjice? Ker meni se zdi da v našem fitnesu ni nobene, razen steper, ampak ta pa ni izključno za zadnjico.

Poleg "upogib kolena nazaj" maš tut tiste, kjer sediš naslonjena, s stegni pa stiskaš skupaj ali narazen.
simply me
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: everywhere there is music:P

Neprebrana objava Napisal/-a simply me »

el bou napisal/-a:.... in sm ful gibcna, me je pa vcas tud tko k tebe girlie fuuuul zabolel k mam isto te kosti na bokih, kdr sm na bradli kej zasrala... joooj...

mam pa res ful rada gimnastiko... in sm ful vesela kadar jo mamo v soli, in me prou prime da bi nazaj trenirala... :)

jst tud ples treniram in Sm od tm kr dost gibčna.....in gimnastiko res obožujem......to mi je skor kot ČOKOLADA :D :wink: ....res moj najljubši šport poleg plesaaaa afkors mi je GIMNASTIKAAAAAAA!!!! I am sports-mad :D :respekt: :gut:
sanaya
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: od norveške do venezuele

Neprebrana objava Napisal/-a sanaya »

jz nimam dovoj volje, da bi šla na fitness
i love love
AnaaBella
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a AnaaBella »

.....jst je tut pred enim letom nisem mela volje, da bi hodila na fitnes zdej mi je pa to full dobr.....pa na trenutke si očke moje mal spočijem:razz:
kjut-girl
Sramežljivka
Sramežljivka

A katera ve, a je kje v Lj centru kakšen fitnes? Al pa tko v bližini, da se lahko gre peš.
Smile because it's the second best thing, you can do with your lips
opium
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: neutral zone
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a opium »

Mr. Fit na prešernovi... http://www.mrfit.si

pa tud tivoli ni daleč...
Odgovori