Tašče in tasti!

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

blagor tebi.. :) njegov brat pa oče sta ful vredu..face pa vse..edino mama je taka važička bol pa oh in sploh :) sam jz to zmorem preživet :twisted:
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Bagera pr men je isto. To je res nekaj najboljšega, da se razumeš z njimi. Je blo v soboto, ko je fant prišel sam domov brez mene (prepozn mi je povedu, če grem z njim) in ko se je domov prpelu je stopu iz avta in je bla slučajno njegova mami zunej ane. In tk prvo kr prvo ga je prašala kje ma mene. :razz:

Pol sm pa pršla jst nasledn dan dol in je rekla če mi nau nč reku, pa da bi rada šla k njim nej kr pridem pa zdej za praznike me je lepo povabila :)

Full je fajna.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
limoncaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a limoncaa »

Zaenkrat ni blo še nič narobe.... Nekateri njeni vidiki, mi ne ugajajo, ma : drugače nič hujšega. :D
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Moja "tašča" je prav kul. Taka spontana, malo upičena.. na trenutke čudna.. ma si boljše ne želim ;)
Imaš, da me vikaš!
pikica20
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: novo mesto

Re: TAŠČA

Neprebrana objava Napisal/-a pikica20 »

js moram reč, da nisem še mela problemov - ta stereotip se mi zdi totaln butast. z bivšim sm bla skup 3 leta, pa sem se v končni fazi z bodočo taščo velik bol zastopla kot pa s tipom(in še vedno smo kolegice) :mukkies: zdej pa k mam druzga tipa in torej drugo bodočo taščo, je spet vse lepo in prav. ma me rada...fajn se zastopmo...,pa še s tipom se mava lepo.kaj čm lepšga? :love:
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

Js mislim, da v večini tist stereotip, da so tašče vešče, ne drži... sej se najdejo tudi takšne, ki zanjo greniti življenje. Ampak mislim, da je to bolj mit kot kaj drugega. Res je, da obstajajo tečnobe in sitnobe, vendar mislim, da to ni pravilo. Sama imam dost dobre izkušnje z mami svojih partnerjev in priznam, da sem se z vsemi do sedaj lepo ujela. Z eno celo zeelooo dobro. Šli sva skupaj po trgovinah, na kavico, ko mi je bilo hudo, sem se ji zaupala, ona se je meni... in ko je prišlo do tega, da sva s fantom pač končala razmerje, sva midve še vedno ostali v stikih.. velikokrat greva na kavo, se malo pomeniva..

nevem no, js pač nimam slabih izkušenj s tem...
My dreams are my reality...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Ja teli stereotipi za nekatere drži za nekatere pa ne. Ampak ponavadi se vsake stvari prime bolj slaba stran kakor pa dobra.

SEj nekatere tašče so katastrofe nekatere so pa zelo dobre in nevem zakaj to bolj ne širijo okol, da so tašče tudi zelo dobre lahko. Ampak pač stereotip je tak kaj češ.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
mala@
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mala@ »

sem ziher že omenla, kakšna je moja (tašča), pa bom še enkrat :D
Na začetku je bla ful kriza, ker je moj edinček in mamin sinko - pa sem jo v teh letih prevzgojia (ne vem kako naj drugač rečem, sam najbrž je bil čas, da ji je kdo direkt povedou, da nima samo ona al pa njen sine prav-no, priznam pa tut, da sem ji velikrat na kontra usekala čist iz principa :razz: ).
Zdej, po tolk letih mam občutek, da me je vzela za svojo, drugač si z mano ne bi lakirala nohtov in kramljala o neumnostih, pa da ne omenjam, ko si katera od naju kakšno novo stvar kupi - letanje po hiši in probavanje in to.
Mi je pa pri njih ful bolj všeč način življenja.
Mah, smo se unesli :twisted:
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Vsaka tašča je lahko super, če se občasno srečata na kavici. In vsaka tašča je grozna, če moraš živet z njo v isti bajti... po moje...
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Aha, s tem bi se pa tudi strinjala.
Podobno je bilo z mojo bivšo taščo - jaz sem bila pri njih neprimerno več kot pa punca od fantovega brata in sem večkrat slišala, da kako se onidve lepo razumeta..
Tudi jaz bi se verjetno bolje razumela z njo, če bi jo videla enkrat na 14 dni na kosilu. :twisted:
cotkica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cotkica »

Js se z mojo mogoče celo bodočo taščico razumem več kot odlično. Danes me je tako razveselila, ko sem dobila pošto s čestitko, v kateri je meni in fantu zaželela da bi še dolgo ostala skupaj (praznujeva 2 leti namreč). Na koncu se je pa podpisala tašča, čeprav to še ni :)

pa naj še kdo reče da tašče niso zlate! Naše druge mamice :D
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

cotkica napisal/-a:Js se z mojo mogoče celo bodočo taščico razumem več kot odlično. Danes me je tako razveselila, ko sem dobila pošto s čestitko, v kateri je meni in fantu zaželela da bi še dolgo ostala skupaj (praznujeva 2 leti namreč). Na koncu se je pa podpisala tašča, čeprav to še ni :)

pa naj še kdo reče da tašče niso zlate! Naše druge mamice :D
:D

Tudi jaz vama čestitam :D

To je full lepo nardila.
MiSs AnGeL
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MiSs AnGeL »

Ja se strinjam :) Jst bi bla na tvojem mestu čist happy :D Men če bi od tipa mt poslala kšno čestitko bi mi jo mogoče sam u primeru če bi midva končala,pa bi mi napisala da je srečna k se ne bomo več vidl :lol:
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Miss Angel kruta je ta no.

Jau :?
kozarec
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kozarec »

Meni je čist fajn, če se z njegovo mamo vidimo enkrat na mesec, malo poklepetava o vsakdanjih stvareh in to je to.

Je taka oseba, da se v vse vtakne, vse jo zanima, o vsem ima svoje mnenje in res ampak čisto res ima ona vedno prav.

Na začetku najine zveze sem večkrat pri njih prespala in vedno sva se skregala zarad nje, ker ni razumela, da nama ni z njo gledat ne vem resnične zgodbe po tv.
Spomnem se pa tudi, da smo bili enkrat skupaj na morju in je bilo res grozno. Z mojim sva se ful kregala zarad nje, ful je blo napeto, tako daleč je šlo, da sem hotla spakirat in it domov.

Pa saj drugače je uredu ženska, sam upam, da ne bomo kdaj skupaj živeli. Res upam...
Odgovori