Bageera napisal/-a:Ja pa sej a Špelca sploh kej poje? Sej je res mal čudno, da ni čist nič keša dobila, ampak jzt vedno ko poslušam kakšno pesem, vidim, da poje samo Špela. Vsaj tiste glavne glasove no.
men se zdi da zato, kr se štuli.. to se mi zdi glavni razlog...
sm slišala da bo zdj maja iz unique nadomestilo..kr menart je kao ful za njo čeprov ostali pa naj je ne bi hotli..seveda pa ima založba glavno besedo..no bomo vidl kva bo..sam pomoje maja sploh ne bi pasala not že zarad tega k nima skor nč jošk
Men pa Špelca ni boga ker atomiki ful lepo o njej govorijo ona jih pa blati v javnosti..To je ful nizk nivo in se mi je s to potezo ful zamerla..To je pa res da sta jani pa špela v ospredju..sam verjetno so razlogi zakaj sta,drugač ne bi bla,se vam ne zdi? ker tut če bi se hotla štult-na silo ponavad nč ne rata..očitno sta z razlogom "ta glavna"..
aymee napisal/-a:sm slišala da bo zdj maja iz unique nadomestilo..kr menart je kao ful za njo čeprov ostali pa naj je ne bi hotli..seveda pa ima založba glavno besedo..no bomo vidl kva bo..sam pomoje maja sploh ne bi pasala not že zarad tega k nima skor nč jošk
a pa ni maja una tamala blond, k je mela ful orgomne joške???
Čudovito je bilo, da so odkrili Ameriko, še bolj čudovito bi bilo, da bi jo zgrešili.
meni se ni ravno zdelo, da bi imela maja neke velke joške...al pa tud?
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....
nikita20 napisal/-a:Men pa Špelca ni boga ker atomiki ful lepo o njej govorijo ona jih pa blati v javnosti..To je ful nizk nivo in se mi je s to potezo ful zamerla..To je pa res da sta jani pa špela v ospredju..sam verjetno so razlogi zakaj sta,drugač ne bi bla,se vam ne zdi? ker tut če bi se hotla štult-na silo ponavad nč ne rata..očitno sta z razlogom "ta glavna"..
sj po eni strani maš prov
sm kaj pa če so oni lepo govoril o njej zato ker so mislili da pol ona ne bo nč povedala