Vse o kopalkah
Tinchy24... Poglej u štacuni na bazenu Tivoli (nism bla že sto let pa ne vem, če je sploh še tm
) al pa na Iliriji (tle me ni blo še dli), u glaunm u športnih štacunah, kjer maš Speedo, Arena,... kopalke. Saj js sm jh tm svoje (plavalne) cajte še kupvala. Teh na fršlus sm mela tut ful dost.

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Meni je na splošno pri cunjah zlo pomembna kvaliteta, prav tako pri čevljih. Zanimivo, da pa mi to sploh ni pomembno pri kopalkah
, večkrat sem si jih že kupila v h&m-u, pa so ble čist cool,
kvaliteta gor al dol, drugo leto jih tako več ne bom nosila. Glavno, da so modne. Pa strah me je tut blo, da bodo vse smrklje na plaži mele enake kopalke, pa se zanimivo to ni zgodilo. 

sanaya napisal/-a:zanima če že kj veste če imajo zdele že kje kakšne lepe kopalke
ker jih nujno rabim
Jst sm si kupila ful hude v Calzedonii, tko da pejt ke pogledat. So jih dobil pred kratkim, tko da jih majo zdej še velik na zalogi ...
you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
nogica napisal/-a:sanaya napisal/-a:zanima če že kj veste če imajo zdele že kje kakšne lepe kopalke
ker jih nujno rabim
Jst sm si kupila ful hude v Calzedonii, tko da pejt ke pogledat. So jih dobil pred kratkim, tko da jih majo zdej še velik na zalogi ...
ja v calzedonii majo hude kopalke ... jst sm jih predlanskem kupila ... pa lani za "zimsko" plavanje