no tudi jas preberem navodila in piše pod "pozabljena tabletka" -->če v 3. tednu tabletko pozabiš vzet lahko prenehaš z jemanjem in narediš premor (7 ali manj dni). Zanesljivost naj bi se ohranila, torej ni nič narobe če vzameš 19 tabletk namesto 21.jokica napisal/-a:ne o tem a lahk prej nehas jemat ni nc napisanaga... to vem, k jest sm mal frik, pa VEDNO preberem navodila pr zdravilih (tud pr vseh 5 KT sm jih)... mal se razlikujejo navodila... sam kakih vecjih razlik pa ni...
tk da... ne vem... jest zmeri podaljsam in nardim 7 dnevni premor ce ze prestavljam, nikol ne krajsam odmora...
vsaj tko sm jest uspela razbrat iz navodil... sam ucas kaksno stvar lahk kdo mal drugac interpretira
Kontracepcijske tabletke
as if.
*Ela* napisal/-a:no tudi jas preberem navodila in piše pod "pozabljena tabletka" -->če v 3. tednu tabletko pozabiš vzet lahko prenehaš z jemanjem in narediš premor (7 ali manj dni). Zanesljivost naj bi se ohranila, torej ni nič narobe če vzameš 19 tabletk namesto 21.jokica napisal/-a:ne o tem a lahk prej nehas jemat ni nc napisanaga... to vem, k jest sm mal frik, pa VEDNO preberem navodila pr zdravilih (tud pr vseh 5 KT sm jih)... mal se razlikujejo navodila... sam kakih vecjih razlik pa ni...
tk da... ne vem... jest zmeri podaljsam in nardim 7 dnevni premor ce ze prestavljam, nikol ne krajsam odmora...
vsaj tko sm jest uspela razbrat iz navodil... sam ucas kaksno stvar lahk kdo mal drugac interpretira
vids vids... v mojih pa tega ne pise

Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
mily napisal/-a:lahko poješ manj tabletk in si tako prestaviš ciklus
Joj, kaj ti krive vere punce učiš!

Men je G celo rekla, da lhko po dve skupi potem naprej, če se slučajno vseeno izcedek pojavi!!!!
jaz raje tud prej neham jemat...ker sem pol cela napihnjena v tistih dneh, ko bi že morala biti bolana...pa tečna pa vse...pa mi je itak isto...bolje, da dam prej skozi to...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
ok,stvar je taka: mesec nazaj sem nehala jemat tabletke. s fantom sva seveda v tem času seksala,ponavadi s kondomom,dvakrat brez in ga je dal ven tik pred zdajci.ja vem,preveč sva se igrala! zdaj mi menstruacija zamuja par dni. ne vem a je to kej v povezavi ker sem nehala jemat tabletke,pač hormoni in vse to, al sem pa lih takrat zanosila. kaj ve mislte? če je katera nehala jemat tabletke,kako je blo pol z menstruacijo-a je pršla prekmalu, al ravno pravi cajt ,al je zamujala? vsak dan bolj me skrbi,da sem res zanosila,pa vas lepo prosim.da mi kej napišete-anything!

Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
- Sramežljivka
- Kraj: Maribor
No jaz ti lahko povem kakšna je bila moja izkušnja. Jaz sem tudi nehala jest tablete in sem imela prvo menstruacijo takoj po 21 dneh, kot da še vedno jem tabletke. Menstruacijo sem imela na 21 dni še 5 mescev, potem pa je prišla kr na 28 dni. Seveda sem v tem enem tednu strahovala da sem noseča, ampak je blo vse ok
.
Tak da brez panike, v miru počakaj na menstruacijo in naredi test (jaz sem ga naredla), da ti bo vsaj malo lažje
.

Tak da brez panike, v miru počakaj na menstruacijo in naredi test (jaz sem ga naredla), da ti bo vsaj malo lažje

- vrednagreha
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
nogica napisal/-a:ložica, tabletka je zihr zanesljiva že od prvega dne jemanja naprej. No, sej ti je vse mily razložila ....
Mene pa sam zanima, če je mela kera kašne probleme z Yarino al so te tabletke res tok dobre, kt pravjo ... ??
JA, js jih jemljem zdaj že drugo leto......mozolji izginejo, ni nobenih odvečni kg, voda ti ne ostaja v telesu, ko maš menstruacijo-kot da je ni. Nobenih bolečin, pa le 2 dni traja!So vredne svojga dnarja:)
PRIPOROČAM

čaw punce! mene tud ful neki zanima, in ko je ravno govora o tabletkah bi rada tudi jaz nekaj uprašala!
pred približno 2mescoma sem začela prvič jemati tabletke...od takrat do zdaj sem se zredila za 2kg, a se je to še kateri naredilo?
potem me zanima,še nekaj:
1.) a je zelo narobe če tabletke ne uzameš ob točno točno določenem času, ampak kake 3-4 ure kasneje? ker jaz včasih pozabim jo vzeti, pa jo komaj kakšne 3-4 ure kasneje vzamem
2.) še vedno se mi pojavljajo manjše krvavitve, a je s tem kaj narobe?
no zaenkrat bo to use...pričakujem vaš odgovor
pred približno 2mescoma sem začela prvič jemati tabletke...od takrat do zdaj sem se zredila za 2kg, a se je to še kateri naredilo?
1.) a je zelo narobe če tabletke ne uzameš ob točno točno določenem času, ampak kake 3-4 ure kasneje? ker jaz včasih pozabim jo vzeti, pa jo komaj kakšne 3-4 ure kasneje vzamem

tinchy18 napisal/-a:čaw punce! mene tud ful neki zanima, in ko je ravno govora o tabletkah bi rada tudi jaz nekaj uprašala!
1.) a je zelo narobe če tabletke ne uzameš ob točno točno določenem času, ampak kake 3-4 ure kasneje? ker jaz včasih pozabim jo vzeti, pa jo komaj kakšne 3-4 ure kasneje vzamem![]()
navodila??
drugace pa...
1. ni ful narobe ce je 3 ure kasnej... ampak nej bo prblizno ob istem casu... jest jo jemlem npr. predn grem spat... pol pa ves kolk je to tocna ura

2. eh kao od zacetka ni nc kao narobe, sam ti svetujem, da vseen poves ginkologinji...
3. zredila... ne vem men se to ni zgodl... lahk pa se ja

Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?