Moja mami je govorila s Špelčino mami včeri. Naša ni nč vedla še zato in jo je pač uprašala kako kej Špelci, da mata verjetn velik dela. Pol je pa Špelcina mami rekla, da bo Špelca nehala, ker ji ne odgovarja ta slava in vse kar piše v tisku, da enostavno ne zdrži in da ji to ni to.
Neki na ta način, kokr da ne uživa več v tem. Če je pa njena mami po resnici govorila pa res ne vem.
*melby* napisal/-a:Moja mami je govorila s Špelčino mami včeri. Naša ni nč vedla še zato in jo je pač uprašala kako kej Špelci, da mata verjetn velik dela. Pol je pa Špelcina mami rekla, da bo Špelca nehala, ker ji ne odgovarja ta slava in vse kar piše v tisku, da enostavno ne zdrži in da ji to ni to.
Neki na ta način, kokr da ne uživa več v tem. Če je pa njena mami po resnici govorila pa res ne vem.
bi verjela, da je kar res.
pac je drgacen clovek kot spela. ona se rada izpostavljala v javnosti, ta mala spelca pa ne.
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - Mr Mojo Risin' -
sam jst se pa bojim da to ni mogoče slučajno kšna medijska promocija, glede na to, da počasi že tonijo v pozabo...in da se bo na konc vse izkazal kot nič res.......
*melby* napisal/-a:Moja mami je govorila s Špelčino mami včeri. Naša ni nč vedla še zato in jo je pač uprašala kako kej Špelci, da mata verjetn velik dela. Pol je pa Špelcina mami rekla, da bo Špelca nehala, ker ji ne odgovarja ta slava in vse kar piše v tisku, da enostavno ne zdrži in da ji to ni to.
bi verjela, da je kar res. pac je drgacen clovek kot spela. ona se rada izpostavljala v javnosti, ta mala spelca pa ne.
men se je tud zdel, da njej nekak to ne odgovarja... tko mi je vedno odsotna delovala ...
Mah kera koli jo bo že nasledila.. men se zdi to zgolj marketinška poteza... res je verjetno pa tudi to, da je Špelci mal prekipelo vse skupi- komu pa nebi... vedno je v ospredju Špela in to se je celo (BAJE!) pri njuni plači poznalo- Špela je dobivala več plače kot Špelca. Govori se tudi, da se je Špela zelo vtikovala v njene OSEBNE stvari, težave... in da so stzvari postajale res nevzdržne...
sicer pa mi čist dol visi za atomik harmonik! Smart girl da je odšla stran!!!
Zadnjič spremenil *pupika*, dne 28. Mar. 2006 13:44, skupaj popravljeno 1 krat.
*pupika* napisal/-a:Mah kera koli jo bo že nasledila.. men se zdi to zgolj marketinška poteza... res je verjetno pa tudi to, da je Špeli mal prekipelo vse skupi- komu pa nebi... vedno je v ospredju Špelca in to se je celo (BAJE!) pri njuni plači poznalo- Špelca je dobivala več plače kot Špela. Govori se tudi, da se je Špelca zelo vtikovala v njene OSEBNE stvari, težave... in da so stzvari postajale res nevzdržne...
sicer pa mi čist dol visi za atomik harmonik! Smart girl da je odšla stran!!!
zaj ko berem to ...spela je tamajsa. spelca pa je ona ko gre stran? ker se mi zdi spelca tk mirna pa to. se mi zdi cudno da se je ona vtikovala pa vec kesa dobla,ampak ok tudi prav. videz vara