avtomobili

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
_kocka_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a _kocka_ »

Jeeeej se en Twingo :D

Hitr povej ker letnik je, kok si dala zanj, kok ma opreme! Pa barve tud ne smes pozabt :wink:
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
Dalila
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Dalila »

_kocka_ napisal/-a:Jeeeej se en Twingo :D

Hitr povej ker letnik je, kok si dala zanj, kok ma opreme! Pa barve tud ne smes pozabt :wink:

Letnik 2000, metalic modra, dalinsko centralno, elektronski pomik stekel,... in dobila sem ga pod pod ceno.

Ampak ej, saj ne prodajam Twingota. Prodajam Pando. Tudi metalic modra(obsedenci na to barvo, fant ma tud to barvo avtomobila) Spuščena, neki športni zici, nek mini momo volan, 95 letnik, 100.000 prevoženih. A bi kdo?
pa pa
_kocka_
Komunikatorka
Komunikatorka

Ne, sej sm te za Twingota uprasala... K me tko zanimajo cene... Pol mas paket Pack (se elektricna ogledala)? Js mam tud ta paket in mi manjka edino klima in mal vec konjicev (jihaa) :wink: Ampak se ne bom prtozvala... Twingi so itak znani kot zlo vzdrzljivi in hvalezni avtocki...
Dalila
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Dalila »

Cene se za letnik 2000 vrtijo okol 800.000 , ja mam tud električna ogledala in mi sam še klima in konjički manjkajo :lol: .

Kar je najlepše pozimi na Twingotu. Full se hitr segreje in je lepo toplo v avtomobilčku.
pa pa
opium
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: neutral zone
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a opium »

Dalila napisal/-a:Ampak ej, saj ne prodajam Twingota. Prodajam Pando. Tudi metalic modra(obsedenci na to barvo, fant ma tud to barvo avtomobila) Spuščena, neki športni zici, nek mini momo volan, 95 letnik, 100.000 prevoženih. A bi kdo?

mislm da andrej iz bara pando kupuje al neki :D

pa še ena lubica
Slika
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objava Napisal/-a metron »

Sicer mam rad kar se da ženstveno žensko, sam če me pa še kej zrajca je pa to ženska v težkem (nemškem) avtu. Ajm sač a frik :oops: .

(Kako ma pa loh panda športne zitce, to je tko k da bi na lado nico dal spojler :D )
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica

Ja, sam bakice z dobrim okusom. Čeprou sm mel bol kako Merco v mislih, sam tud golf bo kul (če je dizel) :D .

Ps: sj so najbolj varni. Pokakam se na renoja in tistih šest zvezdic.
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica

Sofi :hearts: Jz pa bencinarja...
Ne vem zakaj tebe ni prevzel ... naslednji bo spet golf... no al pa astra classic, ker za golfa bo verjetno zmanjkal :cry: Mogoče bo pa prej VI ven prišla :)
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica

Ja, alfa 159 je res lepa. Izjemno, ko sm jo prvič vidu v Cityparku, sm pomoje tam stal ene pet minut. Sam gledu. Kej tazga še nism vidu od italijanov. Sicer pa sm tut jz glede tega estet, sam mi nekak ostre linije (saab 9-3 sedan, mercesed e, slk, cl, volvo s50) pri avtih naredijo lepo obliko. Kar se francozev tiče jz nč pametnga ne vidm...prej bi reku da jih nemci počas šišajo na teh področjih.
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica

A si ga vidla v živo? Kok je hud, če pa to ni čisti hedonizem, estetika božje sorte, pol pa tut ne vem kva je (ne mi rečt xsara piccaso al pa kej tazga). K da te bo zgrizu spredi s tistimi očmi ...lučmi...

Sicer pa se vrnem nazaj - kaj mi bo alfa, če se kak norc vame skipa pa od nje (in mene) nič ne ostane.
_kocka_
Komunikatorka
Komunikatorka

Js sm tud sicer pristas italjanskih avtomobilov, sam tale alfa 159 me je pa mal razocarala... mi 159 se vedno bl potegne, ceprov je ze rahlo zastarel avto... 147 mi je pa sploh usec (mogoce moj nasledn avto)...
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

sofia83 napisal/-a:... Pa glih bakice prsegajo na golfe, ker so kao najbolj varni ... :roll: :lach:

ti bom js dala bakice :evil: :wink: ... just for info: največ bakic sm do zdej vidla v raznih cliotih, corsah ipd...
jah šit no... očitno bi še mogla obdržat svojo A trojko da bi se tipi za mano obračal... sej sm vedla da sm ga pobiksala :? :D

drgač pa metron... nism vedla da maš tak fetiš na jovanke (broz)... take navčekrat sedijo za volanom kakšnih dobrih merdžotov in bemflov :twisted: ...
The secret of success is consistency of purpose.
_kocka_
Komunikatorka
Komunikatorka

Js sm pa v avtosoli vozila golfa trojko... Trahtor cisti, vse prej kot kksn graciozen avto...

Pa to je SAMO moje mnenje, tko da ne bo spet: :motz: :stupid: :steinigung:
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

jah če si mela dizla verjamem da je blo slišat k traktor... zato pa jst ne maram dizlov ampak prisegam sam na bencinarje... tradicionalist pač
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica

micamaca napisal/-a:jah če si mela dizla verjamem da je blo slišat k traktor...

Zdaj so dizelski motorji že blazno bolj razviti, sploh je šel napredek pri dizlih mnogo pred bencinarje ... dvomim da v novem mercedesu ugotoviš, ali sediš v bencinarju ali dizlu, razen potem ko ga voziš. Vsak, ki se vsaj malo spozna na motorje, bo izbral turbodizelski motor. Recimo v Zurichu, k mislim da sm enkrat bral, da imajo v povprečju najboljše avte (poleg singapurja al česa), je 85% dizlov.

micamaca napisal/-a:
drgač pa metron... nism vedla da maš tak fetiš na jovanke (broz)... take navčekrat sedijo za volanom kakšnih dobrih merdžotov in bemflov :twisted: ...

:lol: Dej no, ne nabiji, poglej kok mladih ma danes na cesti dobre avte. Kolegica ma tastarga clk-ja, pa ni niti mal podobna kaki jovanki :wink: Sj ne, res pač fetiš, sam men vsen ženska k namesto a4 zbere alfo, takoj odvrne. Ker če mi kdo najde avto srednjega razreda, k bi bil kakorkol primerljiv z nemcom (švedom, japoncem), mu častim kavico.
Odgovori