avtomobili
-
- Debatorica
- Kontakt:
-
- Debatorica
- Kontakt:
http://www.avtomanija.com/default.asp?rb=2&id=640
to je pa moj sanjski avto! čez ene 20 let bo že oldtimer in si ga bom lohk prvošla
to je pa moj sanjski avto! čez ene 20 let bo že oldtimer in si ga bom lohk prvošla

Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
fiat pa nima lupa... kvečjemu vw... drgač pa men tud ni več tok važn, kolk ohinsploh fancy je avto... glavno da mi je oblika kokrtok všeč pa da je varn... letos sm mela npr. na izbiro, da kupim ali avto višjega srednjega razreda ali nižjega srednjega pa sem raj izbrala slednjega, ker je čist dovolj za moje potrebe in bolj praktičen od ene "ladje", k je sam draga pa en kup stroškov maš z njo... še posebi če nimaš garaže in se skoz bojiš, da ga nau kdo butnu z vrati al pa clo sunu
...

The secret of success is consistency of purpose.
micamaca napisal/-a:metron napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:fiat lupo.......![]()
če ni šu zdele pritisk nad 200... ta spodn
... no no pač lapsus... vsaj fiat passat ni rekla
(pa brez zamere purple
)...
ta bi bila pa huda ja...

...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Saša_26 napisal/-a:Zelo mi je všeč: očijev Safrane
Ooo, moj moj.

Sicer pa vozim zaenkrat samo kolo, izpita za avto še ni in ga še nekaj časa ne bo..
astra_mb napisal/-a:meni pa je tako smešno, da se punce spuščate v take debate...in glede na to ja, da vas nekaj od vas sploh še nima izpita...pa to v kakšne ekstremne avtomobile...ki meni sploh všeč niso...
sicer imam tudi jaz zelo rada avtomobile....ampak raje ostajam malo na bolj realnih tleh...ne pa pri nekih vesoljskih avtomobilih...ki jih je na cesti le peščica...in so totalno neuporabni...ter namenjeni "kurčenju"če se lahko grdo izrazim...
_kocka_ no sej se razumeve

ja tko je pač ni pogoj izpit (tko k je rekla Hely_3) d maš neki pojma o avtih ali se zato ne smeš zanimat za avte,resno me zanima kaj ma folk s tem problem?

če pogledam realno bi jaz tut vozila z lahka eno staro kripo zakaj pa ne?
sam če men in ostalim paše sanjat o velikih vesoljskih avtomobilih zakaj pa ne??svet pelha ni sestavlejn samo iz opel,renault,golf&co. In to da sanjamo še ne pomeni da nimam/o stika z realnostjo?? pač eni o plehu drugi o nečem drugem.
pa tko al tko sem 18 in grem v kratkem delat izpit za avto