avtomobili

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

Hely_3 napisal/-a:No rabm eno pomoč....iščem tepihe gumijaste sevda za avto--> Opel Astra 2001 letnik (ja sej vem, da letnik ni važn ampak vseen).

Kje bi lahk originalne najdla???
V Opel prodajalni ane???

v mb jih imajo v avto kolmanič...tam sem si jih jaz kupila...po mojem pa imaš v vseh opel trgovnah...pridejo pa tam okoli 10.000...morda malo manj....
jaz jih imam 1 leto....prej sem imela tiste navadne, ki so meni osebno tud lepši...ampak kao se prej umažejo...na moji(šoferjevi) strani je že full zrabljen...ker vozim v petkah...tako, da če ti ni nujno imet ravno original...si raje kake bolj poceni kupu..ker je isto...
v prejšnjem avtu sem jih imela iz interspara za 2000...pa so bili full ok...
razmišljam, da bom tud zdaj menjala...za nekja bolj cenejšega...in lepšega...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

Hely_3 napisal/-a:No rabm eno pomoč....iščem tepihe gumijaste sevda za avto--> Opel Astra 2001 letnik (ja sej vem, da letnik ni važn ampak vseen).

Kje bi lahk originalne najdla???
V Opel prodajalni ane???

Ja hely v oplolvih prodajalnah. Eno imaš v Kranju,..Avtotehna Vis
evo ti še njihov telefon 04/ 281 71 78 pa povprašaj :wink:
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
_kocka_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a _kocka_ »

Vidm, da mate ene bejbe hude probleme z realnostjo :wink:
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Zakaj pa to dobr?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
_kocka_
Komunikatorka
Komunikatorka

V neki avto-moto reviji sem prebrala, da je za neko osebo primeren avto, za katerega lahko naspara v enem letu.

1.8 miljona!? Sem pa cist alergicna na tole naso ljubo dezelico, kjer si nekateri ljudje tud sladoleda ne prvoscjo zato, da bodo mel pred hiso ljudski avto (ki bo seveda boljsi od sosedovega)... Tko, da ne mi zamert...
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a glamBABY »

_kocka_ napisal/-a:Vidm, da mate ene bejbe hude probleme z realnostjo :wink:

kaj sanjat se več ne sme?
glede druzga posta pa ja niso vsi taki,zakaj bi bili?
s svojmi sosedi se pa res ni potrebno priemrjat omg.. :roll:
a je potrebno? ali govoriš po sebi?
_kocka_
Komunikatorka
Komunikatorka

Jp, ubistvu mam res te probleme... No js vecina svojga kesa zapravm zase in za potovanja (tko so me pac vzgojil) in tako dela tud moja druzina...

Zivim v manjsem kraju in v moji ulci majo vsi (razn nas) uglavnm golfe, ce pa ze tega ne pa nemske avtomobile (itak, kako spoznas tipicnega podgurca, golf, mobitel za pasom in zidanca)...

Ja, naredl se mi je, da mi je rekla soseda, kok si pa ti nora, da tok kesa za potovanja zapraus, rajsi si en nov avto kup...

Pac 100 ljudi 100 cudi... Ce nekoga to vzemirja, naj... Je pa neki druzga: zivi in pusti ziveti...

Pa se neki glambaby: dokaj dost ves o avtomobilih, glede na to, da niti izpita nimas :D :D :D
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a glamBABY »

_kocka_ napisal/-a:Pa se neki glambaby: dokaj dost ves o avtomobilih, glede na to, da niti izpita nimas :D :D :D

no sej uživaš v stvareh ki te zanimajo sej tko je prav.pač ti v potoavnjih eni majo pa raj en hud avto tko je :D A je pogoj izpit za avto da so ti avtomobili všeč :D mislm da ne jest sm freak na avte že od malih nog :) nisi pa edina ki je to rekla :D
*barby*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *barby* »

jst bi mela pa alfo 174 al pa minija
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

men je vsen kaj mam pred bajto.vaćžn da pele in da se da sexat notr....... :D
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objava Napisal/-a metron »

Hely_3 napisal/-a:Lepota

Ampak res, z veliko začetnico, Super izbor.
Sicer pa mam rad "konkretne" avte, nujno dizle: golf, audi, ok mercedes so sanje, saab, volvo...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Ja res je ni pogoj, da imaš izpit, da si nor n avtomobile. Eni si kupujejo oblačila, modne dodatke in čevlje, eni hodijo po potovanjiih, nekateri delajo hude bajte, nekateri pa kupoujejo hude avtomobile.

Jst vem, da je avto pr men na prvem mestu.

Folk je različen.

Ste vidl Alfo Romeo 159???
Men je full lepa.
_kocka_
Komunikatorka
Komunikatorka

*purple bitch* napisal/-a:men je vsen kaj mam pred bajto.vaćžn da pele in da se da sexat notr....... :D

:D :knuddel:

Glambaby: res je... vsak tele ma svoj vesele... :D

Sicer sem pa vozila oz. sem se vozila v nekaj primerkov res hudih avtomobilov (saab93, bmw5, oba sta avtomatika)... No, name res niso naredl vtisa... Mislm prov unu sm si misla: a tole tok stane al kako? Je moje zivljenje veliko bolj polno, kot dejstvo, da bi me osrecil en kup pleha... Pa, da ne bo pomote, vem da je nov BMW5 dober avto...
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

meni pa je tako smešno, da se punce spuščate v take debate...in glede na to ja, da vas nekaj od vas sploh še nima izpita...pa to v kakšne ekstremne avtomobile...ki meni sploh všeč niso...
sicer imam tudi jaz zelo rada avtomobile....ampak raje ostajam malo na bolj realnih tleh...ne pa pri nekih vesoljskih avtomobilih...ki jih je na cesti le peščica...in so totalno neuporabni...ter namenjeni "kurčenju"če se lahko grdo izrazim...
pri avtomobilu mi je zelo važno, da je udoben...fajn za vozit..praktičen...in da mi je všeč...prevsem pa lahko avto sodimo, ko ga že nekaj časa vozimo....in ne samo na videz...
jaz imam najbrž srečo, da vozim kar dober avto....in sem z njim full zadovoljna...tako vizualno kot tudi drugače...je pa res, da prisegam na nemce..tako kot vsa moja družina...in večina znancev...
tako, da slike, ki se pojavljajo na prejšnjih straneh...mene nikakor ne ganejo...mi je pa smešno...res...
čeprav imam za svoja leta z avtomobili že res veliko izkušenj in sem vozila že marsikaj...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Odgovori