90 dnevna dieta

Gurmanski užitki.
Odgovori
tjashika_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: celje
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a tjashika_ »

Tiavanna napisal/-a:Jaz in mamica sva tudi danes začele. :)
Zaenkrat nama gre. :D
Enkrat sem že hujšala s to dieto in sem izgubila 6 kg...nazaj sem dobila pa "samo" 2kg. (pa še to v dveh letih) Nisem pa čisto nič pazila, kaj jem, kako jem, itd.
Bomo vidli kako bo tokrat. :D

hehe,me2 z mami smo tut dans začele :P
¤Hi.EaT Me *=)¤
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

No mene pri tej dieti lih juha moti :? ... pa nemorem se pripravt, da bi zajtrk jedla ob sadnih dnevih bi pa direkt umrla :oops:

Jest sm se zdej odločla, da mal bolj zdravo in premišljeno jem pa po 6 uri nč več... upam, da mi rata par kilc dol dat.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Zadnjič spremenil Tiavanna, dne 22. Mar. 2010 19:14, skupaj popravljeno 1 krat.
SETA II
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SETA II »

Jaz pa mislim, da je pri dietah osnovna težava že v tem, da se jim reče ... 7dnevna, 21dnevna, 90dnevna ... Ne. Če maš neko strogo časovno omejitev, potem si še bolj neučakan in težje upoštevaš pravila.
Jst še vseen zagovarjam, da je fajn zdravo žvet na dolgi rok, brez teh 7-, 21-, 90- predpon, ker telo rabi vsaj polletno spremembo prehranjevalnih navad, da začne nov režim jemat resno in neha skladiščit zaloge. Ne pravim, da je fajn met "dieto" za vedno, ampak definitivno bolj zdrav način prehranjevanja.

Pa once and for all: bolj kot te recepti, kombinacije, štetje kalorij, blabla ... Je fajn samo poslušat svoje telo. To je itak osnova, ne samo pri hranjenju. Če ti paše popoldne zadremat, zadremaš. Očitno je organizem utrujen. Če ti paše jest čips, ti očitno manjka soli in maščob, torej ga jej. Če ti paše junk food nasplošno, ti očitno manjka škroba. Če ti na tešče paše čokolada, maš očitno zlo mal cukra v krvi, pa mogoče še nizek pritisk. Itd. itd., poenostavljam, ampak hočem rečt, vse te tricky dietne jedilnike in pripadajoča navodila za hujšanje je boljš nadomestit z gibanjem in ne tolk zlo z vsemi komplikacijami.

Ironija je namreč ta, da veliko ljudi hujša, pa se v bistvu redijo.
Bolj kot razmišljaš o hrani, slabš za telo.
Zmernost je pač še vedno najboljša :)
"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Ewchk »

Glede juhe... Js je v 49. dneh nisem tut 1x jedla (tist ko nej bi se jo na koncu). Zdj sm šla dol 5kil. Pa 1x na teden hodm na boks, kjer se res zgonm. Pa počas se bo lahko vn lavfat hodil... Sej v še 40. dneh bo šlo še ene 3kile dol, a ne? Mah najbl me skrbi da bom šla takoj nazaj gor.

Kok mate pa ve, ki ste začele cilj dat kg dol? Js ko sm začela sm rekla ene 5-6 kg, sam zdj ko gre bom probala še mal več.
Če nisi del rešitve, si del problema.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Ewchk kok si vlka in kolk si bla težka preden si začela hujšat?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
ME to YOU
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ME to YOU »

no midve z mami pa dons kr lepo 16.dan..
nama kr ratuje..
2 kilce sta šle že dol..
čeprou..
dons bo mal krize..
4. sadni dan :?
mislm, da si bom kr eno zelenjavno juhco prvoščla :D
zvečer pa bananca z mal orehov...jupi :)
Boys are my favourite thing to study!
tjashika_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Ewchk,svaka ti čast d si že tok zdržala :zustimm: ...jst mam komi 2. dan,pa ksreč niam (še) nbenih luštev...mam pa cilj ena 7 kil dol dat...upam d mi bo ratal...
ja Tiavanna res bom rabla spodbudo kr me je strah dnebi zdržala...sam mormo ane ;)
¤Hi.EaT Me *=)¤
__CrNa__
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a __CrNa__ »

Ja jst mam dns tut 2.dan in sicer ogljikove hidrate, ker sva s fotrom začela z beljakovinskim dnevom tko da me za večerjo čaka sladoled in pa kos tmne čokolade:p njami :) No mam pa namen dt ksnih 10 kilc dol ne bi blo slabo:) Drgač pa mam en problem,aprila gremo s šolo na 4dnevno ekskurzijo pa verjetno ne bom glih mogla jest tko kot bi mogla...a mislte d bo pol useen ql če začnem po tistih 4h dneh normalno jest,pac tisti dan, ki je na vrsti?

Drgač pa vsm puncam želim velik sreče :)
tjashika_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

__CrNa__ napisal/-a:Ja jst mam dns tut 2.dan in sicer ogljikove hidrate, ker sva s fotrom začela z beljakovinskim dnevom tko da me za večerjo čaka sladoled in pa kos tmne čokolade:p njami :) No mam pa namen dt ksnih 10 kilc dol ne bi blo slabo:) Drgač pa mam en problem,aprila gremo s šolo na 4dnevno ekskurzijo pa verjetno ne bom glih mogla jest tko kot bi mogla...a mislte d bo pol useen ql če začnem po tistih 4h dneh normalno jest,pac tisti dan, ki je na vrsti?

Drgač pa vsm puncam želim velik sreče :)

ej veš d pr nam isto :P namreč,grem u Pariz in zdj ful nevm ka nej nrdim...k bo lih 1 mesc diete mim in pol bom mogla prekint za tiste 4 dni...ful bedn...:|
¤Hi.EaT Me *=)¤
__CrNa__
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a __CrNa__ »

__CrNa__ je napisal/a:
Ja jst mam dns tut 2.dan in sicer ogljikove hidrate, ker sva s fotrom začela z beljakovinskim dnevom tko da me za večerjo čaka sladoled in pa kos tmne čokolade:p njami No mam pa namen dt ksnih 10 kilc dol ne bi blo slabo:) Drgač pa mam en problem,aprila gremo s šolo na 4dnevno ekskurzijo pa verjetno ne bom glih mogla jest tko kot bi mogla...a mislte d bo pol useen ql če začnem po tistih 4h dneh normalno jest,pac tisti dan, ki je na vrsti?

Drgač pa vsm puncam želim velik sreče

ej veš d pr nam isto namreč,grem u Pariz in zdj ful nevm ka nej nrdim...k bo lih 1 mesc diete mim in pol bom mogla prekint za tiste 4 dni...ful bedn...

Sej pr men bo tut 1 mesec mimo,gremo glih od 18ga do 21ga,mi je res full bedn d bom mogla prekint ampak če se bo le dalo bom probala kko skombinirat tm d bi jedla to kar je,čene pa upam d ne bo nč hudga za tiste 4dni. A je drgač kera dala že kej tazga skoz?
Uporabniški avatar
sonč|ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a sonč|ka »

Jaz ti predlagam, da se ne nažiraš tam..pa probaš vseeno pazit kaj boš jedla..ko prideš domov pa nadaljuješ z dieto :)

Jaz mam danes 9.dan ... pa sem šla do zdaj 2 kg dol..gre kar hitro..ampak to vrjetno za to, ker mam 6 treningov plesa na teden :D

Moj cilj je shujšati še 5-7kg ... upam, da mi bo uspelo :wink:

Vso srečo vsem ki se trudite :zustimm:
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukr8 »

ME to YOU napisal/-a:no midve z mami pa dons kr lepo 16.dan..
nama kr ratuje..
2 kilce sta šle že dol..
čeprou..
dons bo mal krize..
4. sadni dan :?
mislm, da si bom kr eno zelenjavno juhco prvoščla
zvečer pa bananca z mal orehov...jupi

Aja? A nisi na začetku neki obupovala, da se je celo malo poslabšalo? Po koliko dneh je pa bil potem opazen napredek oz. kdaj se je prevesilo? Moooorš povedat, da vidim, če se mi splača eksperimentirat :buhu:

(drugač ti bom spet kej spekla & ti poslala, pa se ti bo koncept podrl :twisted: )
Zadnjič spremenil cukr8, dne 05. Jan. 2007 1:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
sQo``
Debatorica
Debatorica
Kraj: Under your bed

Neprebrana objava Napisal/-a sQo`` »

ah, jzt sem se tud zajebala na Š dan.. Bageera, ne sekiri se.. pejd naprej... ju3 jej normalno makarone ali pico, samo ne zvečer jest sladkarij, ampak neki lahkega.
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

:lach: hvala bogu da nisem edina. jst sem se tut spravla hujšat s to dieto, pa sem že na začetku obupala. ja, jst ti tut predlagam da greš naprej kot da nisi grešila.
Odgovori