Kodri

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
ulsika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ulsika »

moja sestrična ma pa trajno in to na neke velike navijalke...pa ful dobro pride! sam pol ti ta trajna eno leto al pa več drži :?
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Celje(na žalost)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *tenisačica* »

jst mam drugač čist ravne lase in ko sm hotla met kodre sm si dala kar trajno naredit :D ...držala mi je pa ene 4 mesce, pa sm bla ful zadovoljna z njo :D
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Ela* »

kolk pa si dala za njo pa kak fejst so se ti lasje uničli?
as if.
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Celje(na žalost)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *tenisačica* »

dala sm 3.800 sit :P , pa lasje se mi niso čist nič uničili :D .
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
skrivnostna
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: Kako do kodrov?

Neprebrana objava Napisal/-a skrivnostna »

Ljubljančanka napisal/-a:Sama imam sicer malo valovite lase,samo čim si lase počešem in pofenam,postanejo ravni,tako da mi razni preparati ala Tigi ne bi pomagali.Poskusila sem še z nekakšnimi dolgimi navijalkami,ne vem kako se jim reče,ampak so moji lasje preveč ubogljivi in postanejo ravno taki kakor sem si te navijalke naštimala,tako da so predvsem prekodrasti in sploh čudno stojijo.
Navadne navijalke mi pa lase scufajo.
Kakšne navijalke naj torej uporabljam,če želim kodre kot recimo Jessica Simpson in podobne?Si po navijalkah ne smeš počesat las ali kako lahko obdržiš to obliko?

to k si omiješ pač glavo si po tem naness kasno peno za volumen al pa navaden gel in si naness na lasisce in lase potem glavo obrnes dol ubistvu se sklons in lase sosis tko da jih s tem se mackas pol pa to vsakic k jih pocess tko nardis na dol obrnes pa mackas
pa ti pridejo kodri
ce ste zdej zastopl postopk naj me pa kokla brcne :?
all day i dream about sex-adidas
Catharine
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Planet Earth

Neprebrana objava Napisal/-a Catharine »

Ojla!

Evo jst tut obupno iščem način da bi mela kdaj pa kdaj kodrčke... brez trajne!
Pa zdej ne vem... tele napravce me mal mikajo, k se mi ne da zvečer tiste viklarje gor natikat dve ure pa pol spat ponoč z njimi k mi vse u glavo špika pa pol naslednji dan tisto moro dol jemat... jao
tko da zdej sm jst iskala po netu pa sm najdla naslednjo stvar in me zanima če ima kdo izkušnje s tem?!

http://www.supercena.com/I-Kodralnik__B ... ess_Styler
Uporabniški avatar
Geena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Geena »

jst sm mela vedno probleme kako do ravnih las :(
And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
Uporabniški avatar
realgirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a realgirl »

Te navijalke pa ne vem kaj vse še držijo le en dan.Sama tudi mam gostejše a ravne lase pa ne držijo nič, par urc samo, in če si jih ne polikiram pade za pol ure že vse :D Tiste naprave dlje držijo, ko se segrejejo pa to...
ReALGiRL
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

trajna, figaro, navijalci taki in drugačni......je velik opcij.sam punce ne trajne ker totalno unič lase.......
Catharine
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Planet Earth

Neprebrana objava Napisal/-a Catharine »

jst sm si mislna tak kodralnik nabavit, k ne mislm cel tedn kodrov met.. sam tko k greva kdaj s tipom ven pa tko.. da je mal drugač... a bi blo to kr ok opcija ane?
Bina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: pod pohorjem

Neprebrana objava Napisal/-a Bina »

Jaz sem si kupla tak kodralnik od Babyliss za 7k in ima tri nastavke: eno krtačo iz ščetin, eno krtačo iz keramike in en nastavek za sušit. Meni ustreza keramična krtača, ker ko navijaš, lasje lepo polzijo skozi, skozi ščetinasto pa ne tako. Potem imam take valovite lase, samo so zelo suhi. :(
_kocka_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a _kocka_ »

Js mam dolge skoraj crne rahlo kodraste lase, ki so zelo suhi in tanki (ampak gosti)...

Kupila sem si figaro od Philips in je super zadeva... Si normalno posusim lase in jih namazem s kremo (to vedno obvezno, ker so suhi), potem segrejem figaro (pri mojem traja 15 minut :eek: ) in si po pramenih navijam (pri vsakem pramenu pocakam 15 sekund)... In so ful lepi kodri ala teta Jessica :D

Verjetno pa ni to dobr za lase, js sm si do zdej to le enkrat nardila, ker mi jih je preprosto skoda...
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
lizzie
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a lizzie »

*5!k@* napisal/-a:oh ja...blagor vam k si želite kodre...jst si lase sam zmočm pa se mi že skodrajoo....in to so sicr zelo lepi kodri....sam enin problem je ta da ko si počešm lase....se kodri razpustijo in ratajo ravno-kodrasti lsje...kt en gozd.....in to ne gre nikamor.....sovražm svoje lase.....grr

pr men je isto. sam sm si jih kr pol nehala cesat :D mal zeleja pa tk ustiman pa je ful dobr izpadl. pol sm se pa navelicala pa si jih zj en cajt likam. pa je tud ful dobr :)
Nekatere napake so preprosto prevec zanimive, da bi jih naredili samo enkrat...
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

_kocka_ napisal/-a:Js mam dolge skoraj crne rahlo kodraste lase, ki so zelo suhi in tanki (ampak gosti)...

Kupila sem si figaro od Philips in je super zadeva... Si normalno posusim lase in jih namazem s kremo (to vedno obvezno, ker so suhi), potem segrejem figaro (pri mojem traja 15 minut :eek: ) in si po pramenih navijam (pri vsakem pramenu pocakam 15 sekund)... In so ful lepi kodri ala teta Jessica :D

Verjetno pa ni to dobr za lase, js sm si do zdej to le enkrat nardila, ker mi jih je preprosto skoda...

na tvojem mestu jaz ne bi preveč s figarom skakala okol las..daj si raje kaj za volumen gor..ker jim s tem le škodiš...

jaz ima tud kodre....pa sem full zadovoljna z njimi..ker so res lepi in negovani..ko pa si zaželim ravnih...si jih zravnam..seveda z vsemi produkti...ko pa želim večje kodre...pa jih navijem na vitlarje pa pod avbo....pa je...pa so veliko bolj zdravi...kot s figarom....
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
čmokica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a čmokica »

js sm trenutno skodrana z figarjem.. p mi je tko mau spremembe ušeč :)
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
Odgovori