Kodri
-
- Kofetarica
- Kraj: Celje(na žalost)
- Kontakt:
-
- Kofetarica
- Kraj: Celje(na žalost)
- Kontakt:
-
- Sramežljivka
Re: Kako do kodrov?
Ljubljančanka napisal/-a:Sama imam sicer malo valovite lase,samo čim si lase počešem in pofenam,postanejo ravni,tako da mi razni preparati ala Tigi ne bi pomagali.Poskusila sem še z nekakšnimi dolgimi navijalkami,ne vem kako se jim reče,ampak so moji lasje preveč ubogljivi in postanejo ravno taki kakor sem si te navijalke naštimala,tako da so predvsem prekodrasti in sploh čudno stojijo.
Navadne navijalke mi pa lase scufajo.
Kakšne navijalke naj torej uporabljam,če želim kodre kot recimo Jessica Simpson in podobne?Si po navijalkah ne smeš počesat las ali kako lahko obdržiš to obliko?
to k si omiješ pač glavo si po tem naness kasno peno za volumen al pa navaden gel in si naness na lasisce in lase potem glavo obrnes dol ubistvu se sklons in lase sosis tko da jih s tem se mackas pol pa to vsakic k jih pocess tko nardis na dol obrnes pa mackas
pa ti pridejo kodri
ce ste zdej zastopl postopk naj me pa kokla brcne

all day i dream about sex-adidas
Ojla!
Evo jst tut obupno iščem način da bi mela kdaj pa kdaj kodrčke... brez trajne!
Pa zdej ne vem... tele napravce me mal mikajo, k se mi ne da zvečer tiste viklarje gor natikat dve ure pa pol spat ponoč z njimi k mi vse u glavo špika pa pol naslednji dan tisto moro dol jemat... jao
tko da zdej sm jst iskala po netu pa sm najdla naslednjo stvar in me zanima če ima kdo izkušnje s tem?!
http://www.supercena.com/I-Kodralnik__B ... ess_Styler
Evo jst tut obupno iščem način da bi mela kdaj pa kdaj kodrčke... brez trajne!
Pa zdej ne vem... tele napravce me mal mikajo, k se mi ne da zvečer tiste viklarje gor natikat dve ure pa pol spat ponoč z njimi k mi vse u glavo špika pa pol naslednji dan tisto moro dol jemat... jao
tko da zdej sm jst iskala po netu pa sm najdla naslednjo stvar in me zanima če ima kdo izkušnje s tem?!
http://www.supercena.com/I-Kodralnik__B ... ess_Styler
Js mam dolge skoraj crne rahlo kodraste lase, ki so zelo suhi in tanki (ampak gosti)...
Kupila sem si figaro od Philips in je super zadeva... Si normalno posusim lase in jih namazem s kremo (to vedno obvezno, ker so suhi), potem segrejem figaro (pri mojem traja 15 minut
) in si po pramenih navijam (pri vsakem pramenu pocakam 15 sekund)... In so ful lepi kodri ala teta Jessica
Verjetno pa ni to dobr za lase, js sm si do zdej to le enkrat nardila, ker mi jih je preprosto skoda...
Kupila sem si figaro od Philips in je super zadeva... Si normalno posusim lase in jih namazem s kremo (to vedno obvezno, ker so suhi), potem segrejem figaro (pri mojem traja 15 minut

Verjetno pa ni to dobr za lase, js sm si do zdej to le enkrat nardila, ker mi jih je preprosto skoda...
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
*5!k@* napisal/-a:oh ja...blagor vam k si želite kodre...jst si lase sam zmočm pa se mi že skodrajoo....in to so sicr zelo lepi kodri....sam enin problem je ta da ko si počešm lase....se kodri razpustijo in ratajo ravno-kodrasti lsje...kt en gozd.....in to ne gre nikamor.....sovražm svoje lase.....grr
pr men je isto. sam sm si jih kr pol nehala cesat

Nekatere napake so preprosto prevec zanimive, da bi jih naredili samo enkrat...
_kocka_ napisal/-a:Js mam dolge skoraj crne rahlo kodraste lase, ki so zelo suhi in tanki (ampak gosti)...
Kupila sem si figaro od Philips in je super zadeva... Si normalno posusim lase in jih namazem s kremo (to vedno obvezno, ker so suhi), potem segrejem figaro (pri mojem traja 15 minut) in si po pramenih navijam (pri vsakem pramenu pocakam 15 sekund)... In so ful lepi kodri ala teta Jessica
![]()
na tvojem mestu jaz ne bi preveč s figarom skakala okol las..daj si raje kaj za volumen gor..ker jim s tem le škodiš...
jaz ima tud kodre....pa sem full zadovoljna z njimi..ker so res lepi in negovani..ko pa si zaželim ravnih...si jih zravnam..seveda z vsemi produkti...ko pa želim večje kodre...pa jih navijem na vitlarje pa pod avbo....pa je...pa so veliko bolj zdravi...kot s figarom....
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....