Kontracepcijske tabletke
*Ela* napisal/-a:Mene je tehtala prve pol leta oziroma prvih 9 mescev ko sem prišla po recept, pritisk mi je zmerla samo prvič ko sem prišla po tabletke. Pomojem zaradi kakšnih stranskih učinkov...
Ja, sam sej zrediš se lahko tut iz kakih drugih razlogov

Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
*Ela* napisal/-a:Mene je tehtala prve pol leta oziroma prvih 9 mescev ko sem prišla po recept, pritisk mi je zmerla samo prvič ko sem prišla po tabletke. Pomojem zaradi kakšnih stranskih učinkov...
zato ker tabletke vplivajo na pritisk...jaz sem imela full probleme , ko sem mogla jemat diane...saj to vse v priloženih navodilih piše..in morda ima katera previsok protsik in potem ne sme jemat začet jemat kt....
tud s težo je tako....in dejansko je res, da same kt redijo....moje na srečo ne...jem yarino...ampak po njih zadržuješ vodo...in to se nabira v tebi....sploh so takšne diane....čisto vse ki jih poznam in so jemale diane...so šle gor po 5-1o kg...tako, da to ni izgovor....
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Po moje zato, da te sproti preverjajo. Ni nujno, da ti telesna teža oz. pritisk naraste zaradi tabletk, je pa to najočitnejši razlog. In če kaj takega opazijo ti po moje skenslajo tabletke, da vidijo če je bilo res to krivo.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Ker sem svetovna lenoba in se mi neda brskat za nazaj me zanima naslednje:
Z ginekologinjo sva se zmenili, da bom samo za en mesec nehala z jemanjem KT. Kdaj ste dobile menstruacijo?
Zato ker jst bom nasledni mesec potem zopet začela jemati KT ampak morava nekaj preiskusiti...
Z ginekologinjo sva se zmenili, da bom samo za en mesec nehala z jemanjem KT. Kdaj ste dobile menstruacijo?
Zato ker jst bom nasledni mesec potem zopet začela jemati KT ampak morava nekaj preiskusiti...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Hely_3 napisal/-a:Ker sem svetovna lenoba in se mi neda brskat za nazaj me zanima naslednje:
To ne vem kdaj jo boš dobila, zanima me pa, zakaj boš za en mesec pustila tabletke?
Svetovni firbec pač

* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Aja?
Pojma nimam kaj ta ginekologinja dela z mano. Je rekla boš videla kaj bo, če ne bova pa dali druge tabletke.
Sam strah me je da se nam spet kr neki zredila?
Pojma nimam kaj ta ginekologinja dela z mano. Je rekla boš videla kaj bo, če ne bova pa dali druge tabletke.
Sam strah me je da se nam spet kr neki zredila?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...