Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Meni pa vedno izmerijo pritisk in me stehtajo. Nato pa dobim en recept, ki ga da kar sestra (verjetno ginekologinja že prej podpiše, tako da nje sploh ne vidim).
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

men tut pritisk vedno zmerjo, za kile me pa kr prašajo.
drugač bi mogle pa vse ginekologinje mert pritisk deklcam na tabletkah (zarad možnih stranskih učinkov) kokr jst vem. samo ji velik tega ne dela. mogoče je mal odvisno tut od tega, al si pri samoplačniškem al ne.
...just breathe...
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Ewchk »

Men zmer pritisk 1x na let pa me stehta, no bl na let pa pol.
Če nisi del rešitve, si del problema.
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

girl007 napisal/-a:seveda k njej hodim

ona je the best :!:

Se mi je kr zdel - k ona, da men tut ponavad kr že v ordinaciji tabletke :D

Pa dejte mi prosim povedat zakaj vas tehtajo in merijo pritisk??
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Ela* »

Mene je tehtala prve pol leta oziroma prvih 9 mescev ko sem prišla po recept, pritisk mi je zmerla samo prvič ko sem prišla po tabletke. Pomojem zaradi kakšnih stranskih učinkov... :nixweiss:
as if.
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

*Ela* napisal/-a:Mene je tehtala prve pol leta oziroma prvih 9 mescev ko sem prišla po recept, pritisk mi je zmerla samo prvič ko sem prišla po tabletke. Pomojem zaradi kakšnih stranskih učinkov... :nixweiss:

Ja, sam sej zrediš se lahko tut iz kakih drugih razlogov Slika ... včasih se mi zdi da, folk čist preveč vsak problem povezuje s tabletkami - sej so vzroki lahko tut kje drugje.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Ela* »

Ja,...če se slučajno kaj zgodi v času ko jemljejo tabletke, pol so pa za vse tabletke krive :D
as if.
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

*Ela* napisal/-a:Mene je tehtala prve pol leta oziroma prvih 9 mescev ko sem prišla po recept, pritisk mi je zmerla samo prvič ko sem prišla po tabletke. Pomojem zaradi kakšnih stranskih učinkov... :nixweiss:

zato ker tabletke vplivajo na pritisk...jaz sem imela full probleme , ko sem mogla jemat diane...saj to vse v priloženih navodilih piše..in morda ima katera previsok protsik in potem ne sme jemat začet jemat kt....

tud s težo je tako....in dejansko je res, da same kt redijo....moje na srečo ne...jem yarino...ampak po njih zadržuješ vodo...in to se nabira v tebi....sploh so takšne diane....čisto vse ki jih poznam in so jemale diane...so šle gor po 5-1o kg...tako, da to ni izgovor....
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Po moje zato, da te sproti preverjajo. Ni nujno, da ti telesna teža oz. pritisk naraste zaradi tabletk, je pa to najočitnejši razlog. In če kaj takega opazijo ti po moje skenslajo tabletke, da vidijo če je bilo res to krivo.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica

Js mam Diane ene 3 leta in se nism neki na hitr al pa ful zredila. V teh treh letih sm pa šla gor za ene 4kile ampak ne vem če je to od tega. Mislm da ne...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Ker sem svetovna lenoba in se mi neda brskat za nazaj me zanima naslednje:
Z ginekologinjo sva se zmenili, da bom samo za en mesec nehala z jemanjem KT. Kdaj ste dobile menstruacijo?

Zato ker jst bom nasledni mesec potem zopet začela jemati KT ampak morava nekaj preiskusiti...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
*melby*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *melby* »

Hely_3 napisal/-a:Ker sem svetovna lenoba in se mi neda brskat za nazaj me zanima naslednje:
Z ginekologinjo sva se zmenili, da bom samo za en mesec nehala z jemanjem KT. Kdaj ste dobile menstruacijo?

Zato ker jst bom nasledni mesec potem zopet začela jemati KT ampak morava nekaj preiskusiti...

To ne vem kdaj jo boš dobila, zanima me pa, zakaj boš za en mesec pustila tabletke?
Svetovni firbec pač :wink:
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica

Ja 4. dan od zadne tabletke... Pol pa normalno naprej. Sam mi je pa čudn da boš nehala jest za 1 mesc ker s tem telo sam še bl hormonsko zjebeš. če se že neha ginekologi priporočajo najmn 1,5-2 leti!
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

En mesec se zdi tudi meni malo premalo, da bi kakšne hude spremembe opažala, Hely.
jst sm jih enkrat nehala jest za kake pol leta, pa ne vem več, če je blo kej drgač.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Aja?

Pojma nimam kaj ta ginekologinja dela z mano. Je rekla boš videla kaj bo, če ne bova pa dali druge tabletke.

Sam strah me je da se nam spet kr neki zredila?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Zaklenjeno