Jaz razumem da se mu kaj takega kdaj pa kdaj naredi, da bi pa to izvajal zanalašč bi mu pa pokazala bonton in ga naučila saj osnovne olike, če ga tega že doma niso!!!!!
Men tole ni čist jasno...kako lohk kao zanalašč? Itak, da te more napenjat, da lohka. In takrat pač ni fajn zadrževat pravjo. Če te pa ne napenja...zakaj hudiča bi se silu nekaj...za nalašč. Sploh pred puncami??
Zastopm, da majo tipi to neki svoj veselje, sam pred puncami pa res ne vem kje je fora...
men tud ni jasn kako lahko kr znalašč prdneš.....ok ženska z luliko, pa še to ne zanalašč...sam drgač pa mislm da res ne morš....rigaš loh ja, sam prdet zanalšč.....
ma mene to sploh ne mot. itak je pa ful uvideven in če res ni nujn pol itak sploh ne(= u javnosti pa tega ne dela..razn ko tekmujejo kter je jači (nism nikol razumela ka je v tem fora(= )
tjaska napisal/-a:No, naj mi pol en PROSIM razloži, kako se rigne. Bi rada znala, tko za splošno izobrazbo, pa me noben ne zna naučit
jz tut ne znam. enostavno ne vem kako, pa so me tut ze ful ucili
se vama kar pridružujem, tut men ni nikol ratal rignit očitno nekateri ne moremo
vas bom poslala na instrukcije k mojim ex sosolcim...k znajo taak ogabno rignat d te mine do usega drgac me pa ne moti d moi lubi prdi & riga...ce more pach more...sei js tud ucasih kdaj...usi smo sam ljudje
moj je pa ful lepo vzgojen in ne dela tega pred mano nikol. je pa učer, po 21 mescih odkar sva skup, tko mal rignu. k je tv gledu pa pozabu da sm zravn oz. na manire. hehehe sj je biu že čs. če morš, morš.