Atomic Harmonik- kaj za hudiča???

Slavni na sto in en način.
Odgovori
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Bageera napisal/-a:Men je pa Predin kar v redu. Sploh pa gate na glavo ni njegov edini komad. Zameril se mi je edino s temi otročjimi napadi na Atomike... Ker nimajo niti mal podobne glasbe, razumem, če bi se šlo za kakšnega njegovega posnemovalca, ampak se mi zdi, da Predinu Atomiki sigurno ne kradejo publike.. :roll:
Kar se pa tega tiče, da je on star dec, je pa to zadnja stvar, ki bi me motila.. Pevec je pevec in če dobro poje, je čist vseeno kako izgleda. Tut njegov stil je čisto nevpadljiv in nemoteč pa za svoja leta tut kar v redu izgleda. Sej nikjer ne piše, da morajo bit pevci samo frišno mladi in lepi... Ponavad glih tisti k so na zunej lepi, ne znajo dobro pet. :wink:

nene sej mene ne moti....sam sem pač samo njega oisala ker je prejšnja rekla da so atomiki polzanci......men gre on sicer na živce in ga ne morm vidt, zatotorej ga ne gledam in neposlušam......mi je pa prow vseeno kaj dela in kaj ne dela..sam ni pa nobena izjema in noben pavaroti da bi lahko pljuval po "konkurenci"!
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

sedaj pa se samo vprašajte kako dolgo je predin na sceni...pa še mu kr laufa....kako dolgo pa bodo še atomiki....zlajnani so že do konca...saj mi je všeč njihova glasba...ampak ni za vsak dan...in ne za vsepovsod....predin pa je legenda..res, da mu je malo v galvo vstopilo...ampak še vedno je večji as kot oni....in je naredil veliko več....
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
.:fiona:.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a .:fiona:. »

ej da so atomik harmonik uspeli ujet tolko medijske pozornosti - svaka jim čast.. kot je že ena napisala, je to odlična marketinška poteza. ne upam niti pomislit na to kolk keša so zaslužli. o tem kak ženski pojeta nebi znala nič povedat, kr jaz nimam posluha in nisem dovzetna za druge, razn če pojejo čist sfaljeno. kar se pa predina tiče in njegove zunanjosti. meni njegovi sivi lasje delujejo šarmantno. tut cavazza je star dedek pa ni slab , čeprav je čist bel... da o njegovem sinu ne govorimo :D smešno se mi zdi da so se vsi obesli na pesem gate na glavo.. tako atomiki kot obiskovalci tega foruma. kaj pa ostale pesmi? šal za zaljubljene npr. besedilo odlično, muzika odlična, glas pa tut. predin ma tolk komadov in enostavno po ničemer se ga en da primerjat z nekom ki je posnel newem, rečmo 10 komadov (se opravičujem če delam krivico). in glede na to kolk kilometrine ma Predin za sabo se lahko atomiki samo skrijejo. in ko smo že pri besedilih.. predstavlajte si da je Brizgalna brizga poezija... in jo preberite.. vse jasno? :D
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Omg, Bageera, hvala ti za ta link, ker sem se tako nasmejala, da kar res ni.
Omfg. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

zakaj nimam slike>????????????? :cry:
Uporabniški avatar
avalon
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a avalon »

:lol:
tok o slovenski kulturi in glasbeni sceni! daleč bomo prišli... :roll:
Smile. It’s The Second Best Thing You Can Do With Your Lips.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

na posnetku od e plusa nimam slike..sam glas se sliši.. :cry:
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

OOo ja, uni del petja izveden v živo je za umreeeeeet smešen. :lol:
Ty
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Polhov Gradec

Neprebrana objava Napisal/-a Ty »

Katera je tista pevka, ki je bolj okrogla ? Špela al Špelca ?
Glih bil en članek v Novi, kako jo je en tip izkoristil. Tip je car, ona je pa kr_ _ a . Prvo joka v medijih, kako jo je tip izkoristil, pol ga je pa nazaj vzela. Aja, če katera zgodbice ne pozna. Tisto tamočno Špel/o-co, je en tip izkoristil, ter jo spravil v pojstlo ( ta tip je imel punco) in jo psutil. Seveda sta se slikala in on je pol slike dal rumenem tisku. Pol je reva jokala (Špela/ca) kako jo je izkoristil in podbna sranja. Med tem se je ta tip vrnil k svoji bivši punci. Pač ta Špela/ca mu je bila le trofeja, da se je lahko hvalil.
Pol po dolgem času spet, vidim danes v Novi, kako se je Špela/ca vrnila nazaj tistmu tipu. Bila sta kao na smučanju,....itd. Seveda sta se spet slikala,...itd.
Sej bi reskiral 350 sit, samo gre raje na pir.
Pol pa kr_ _ a tuli kako ima smolo v ljubezni in podbna sr_ _ a.
Tip je car, zavidim mu, čeprav ni vizuelno ne vem kaj, samo ima ziher velik pod palcem.
No sej jz se tud ne bi branil te busty Špele/ce :razz:
peach27
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a peach27 »

men je blo pa prav neokusno brat ta članek... kao kakšen grmiček, al frizurco ima špela, pa kolikokrat seksata, pa kakšna seksulja je in podobno... mislim halo, ta nova pa tud, v bistvu je to reklama zanjo, v isti sapi pa piše, kako se je pustila nategnit temu mitji :?: :?:
DANGER!!! Next mood swing: 5 minutes
sanaya
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: od norveške do venezuele

Neprebrana objava Napisal/-a sanaya »

ta članek je bil največja neumnost
ona je predobra za tega tipa
nevem kk mu lh odpusti take stvari
če je tip gnil je gnil
i love love
nikita20
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nikita20 »

joj joj joj folk no.. a štekate da mediji pišejo po svoje??? pa tut tega ne vemo kdo je bil s kom..lohk je blo vse zmenjen da bi ona izpadla boga,boga.. al pa je res.. to pa vejo sam oni trije vpleteni.. men je pa lušn tip
plankyca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Moravče

Neprebrana objava Napisal/-a plankyca »

glej usaka zenska ne glede na to al je zvezdnica al ne, je pod kozo krvava in ne vem zakaj je tok narobe da je pac spela (ja ime ji je spela, ta bl suhcena je pa spelca) uzela unga modela nazaj. kok punc je to ze nrdilo pa mi tega niti ne vemo. ne zdi se mi fer da obsojamo samo tiste osebe, ki so medijsko izpostavljene ko pa je loh nasa soseda ista pa tega ne bomo kle gor razplravlal. :evil:

kar se pa tice dua baby twins.. jah sej sploh nimam komentarja! njuno petje sploh ni za pet tko k je un model izjavu in ne vem kaj se grejo sploh. ce pa tko pogledas majo pa usaj mediji o cem za govort in pisat, mi se pa loh ob tem smejimo.
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Ewchk »

Glede Špele loh rečem sam: Dost žensk je zmešanih pa ne vejo kaj hočjo... Ženske ljubijo barabe (prav Šifrer) in res je...
Une nove 2 pa :eek: ... Brez veze.
Če nisi del rešitve, si del problema.
nikita20
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nikita20 »

Ja očitno ona ve kaj hoče,če sta zdej spet skupi al kako? Jst se strinjam s to pupo,ki je napisala,da smo vsi krvavi pod kožo in točn to.. njena zgodba je bila pač javno izpostavljena,kar je zanjo zihr boleče..in valda da zdej če je vse ok da hoče tut to povedat,ne pa samo slabe stvari.. mislm..jst to štekam.. ko se bo pa naslednjič zgodilo enako-da jo bo taisti izkoristil,pa se bo spet vrnila..takrat bomo pa lahko rekle,da je..hm.. zmešana:)
Odgovori