Marihuana

Za dušo in telo.
Odgovori
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BHawk »

*purple bitch* napisal/-a:prvič redkokoga zadane...tud mene ni, pa mojih kolegic tud ne....

Baje da je odvisno od vsakega posameznika. V glavnem za tistem nisem več sprobavu ker mi ni sedl...
Uporabniški avatar
Geena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Geena »

mene je vedno do zdej zadel :D sm jo pa trikrat že, sam mi ni da bi jo tko ful redno, pač kadar lahko si mau prvoščm :P
And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Geena napisal/-a:mene je vedno do zdej zadel :D sm jo pa trikrat že, sam mi ni da bi jo tko ful redno, pač kadar lahko si mau prvoščm :P

14 let si stara o moj bog :eek: :eek: :roll: Jst sm se takrat še z dojenčki igrala pa gumitvist skakala ... kakšna trava, še vedla nism kaj je to :eek: Moj bog ej ... pa ne mislt da mi je grozno ... men je to obupno žalostno!!!! Da mora 14 letni otrok konzumirat neki tazga, da se lahko mal sprosti in si privošči ... Đizs ej ... jst sm čist zaplankana očitno ... :? :roll:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
Geena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Geena »

ja sj vem ja d pretiravam s temi stvarmi, sam sm ful radovedna :P mogoče bi te pomiril to, da še nikol nism probala kakih plesnih drog :wink:
And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Geena napisal/-a:ja sj vem ja d pretiravam s temi stvarmi, sam sm ful radovedna :P mogoče bi te pomiril to, da še nikol nism probala kakih plesnih drog :wink:

Pa sej men je načeloma vseeno kaj ljudje delajo s svojimi življenji ... če ti paše ... :) Jst ti čist nič ne branim ... sm pač samo mal šokirana, ker sm sama osebno zlo proti vsem možnim drogam in tako!! :wink: Pa tut k sm bla jst 14 let stara ... ma kakšna droga neki ... komi da sm vedla kaj je cigaret pišuka :roll:

In jaaaaaaaa hvala bogu, da nisi probala še kkšnih drugih drog!! :wink:
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

sofia83 napisal/-a:
tiasha napisal/-a:14 let si stara o moj bog :eek: :eek: :roll: Jst sm se takrat še z dojenčki igrala pa gumitvist skakala ... kakšna trava, še vedla nism kaj je to :eek: Moj bog ej ... pa ne mislt da mi je grozno ... men je to obupno žalostno!!!! Da mora 14 letni otrok konzumirat neki tazga, da se lahko mal sprosti in si privošči ... Đizs ej ... jst sm čist zaplankana očitno ... :? :roll:

Že k sm bla jst otrok, se je pr teh letih nekak začenjal, zdej pa sploh. Gledam tle v tej moji četrti deco, k sm jih praktično pazila včasih, zdej pa skor vsi đolice zvijajo ... Pa še dost mlajši k 14 let začenjajo :?

Mah jst ne vem ... možno, da ker sm pač izven Lj. doma, da ma to tut mal vpliva na mojo "nerazgledanost" pri tistih letih ... ampak ne vem no ... men je to še vedno žalostno :eek: :? Pač sm človek, ki tega ne podpira pri nikomur ... če je pa to še dobesedno pri otroku me pa res skor kap zadane. :?
Moje mnenje ... :)
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
pupica20
Debatorica
Debatorica
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objava Napisal/-a pupica20 »

Geena napisal/-a:ja sj vem ja d pretiravam s temi stvarmi, sam sm ful radovedna :P mogoče bi te pomiril to, da še nikol nism probala kakih plesnih drog :wink:

pomiril?? lej,mlada si še in povrh tega še radovedna,kar je čist zadosten azlog,da boš kdaj probala še kej druzga! sam pr tvojih letih to enostavno ni v redu. res,žalostno! ma upam da boš in si zadost pametna da boš s tem nehala,ker to niso igre!
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BHawk »

Plesne droge, ja... ne priporočam, razen če maš željo po izjemni utrujenosti, vllllkimi podočnjaki in groznim muskl-fibrom. Probu, pa me ne mika več. ker sem bil 4 dni tak kot "cota". Na "srečo" je bil sam speed :roll:
Sreča pa taka...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ojoj kam gre današnji svet....... :x
smotkA
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkA »

Hm, ja lej men to ni jasno ... Da prideš dam pijan (pa da si recimo tip, str 17,18let) ti ne bodo rekli NIČ, al pa minimalno kkšna pridiga, v veliki večini primerov bo pa to precej navadn in bodo doma to sprejeli... Pa tud pol k se bo začel ponavljat to recimo vsak tedn, ne bo nič kej preveč teženja doma.
Če pa kadiš travo si pa takoj odvisnik - ne poznam nobenih staršev, ki bi na to, da njihov otrok prži, gledal enako kot na alkohol... Pa zame je trava manj nevarna k alkohol - vsak si je sam kriv, če ne zna ostat samo pri travi in rine naprej... Jst vem, da sm potencialni odvisnik in zato nobene stvari več niti poskusim ne, mi nikol ni blo do tega in upam, da mi tud ne bo.

Poleg tega je čist en lep primer Rock Otočec vs. Soča Reagge Riversplash - na RO posreduje policija vsako leto znova... Zakaj? Pijan folk razgraja, se tepe itd... Na Soči pa je folk slukiran, miren, se smeji, dobre volje, .... Itak če si zadet se ti ne ljubi tepst al pa kej podobnga ;)
Zame je trava vsekakor... uporabna kemija :D

Če pogledam recimo običajnega srednješolca je ziher do konca SŠ že skoraj vsak probal travo, sam ta meja se zdej pomika vse nižje. Najbolj grozno od vsega je, da ko sm bla jst stara 12 let, je bil IN tisti, ki je mel največ nalepk od xxx, Dons je pa I tisti, ki kadi travo. :roll:
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Se strinjam z obema, s tabo Zofi in s tabo Smotka :wink: ... Groza je tut tole z alkoholom, da se zdej že osnovnošolci vsak teden pa ne samo za vikend, ampak kr tko mal za štos nalivajo. Jst pač nekak tega nism navajena ... mogoče izhajam iz tazga okolja, familije :? ... pojma nimam, ampak men se vse to zdi rahlo abnormalno. Pač sej nič ne rečem ... greš vn, neki spiješ, včasih tut mal več, ampak ne k si otrok star 13, 14 let ... K greš vn samo s tem namenom, da boš totalno koma. :roll: :?

Glede trave pa ... ma kaj jst vem :? ... Sm že kr dost spremenila svoje mnenje o njej, ker učasih tut slišat nism mogla za to zadevo. Sej pravim, odločitev vsakega posameznika, kaj dela ... in tut nč se mi ne zdi narobe, če pač skadiš sm pa tm ... Ampak še vseen pa pač ne bom dojela nikol, da to počnejo otroci tm pr 14 letih :eek: :roll:
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
tmalaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tmalaa »

tiasha napisal/-a:...K greš vn samo s tem namenom, da boš totalno koma. :roll: :? ...

to se doskrat dogaja tud v moji družbi.. pač grejo vn, da bojo koma.. sam jst tega sploh ne razumem, ker ponavad se kej spije, da si bl sproščen al pa da bolj uživaš pa to.. sam kaj maš od tega, da si koma, bruhaš naokol, usi te mau čudn gledajo in še pa še.. na koncu pokvariš sebi žur (če je) pa še drugim, ki te morajo naokol nosit in skrbet zate.. :roll:
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
snow
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a snow »

priznam: kadim travo (občasno), ker je moje mnenje da manj škoduje kot alkohol.
včasih se ga pač paše malo zadet :D
opium
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: neutral zone
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a opium »

Angel girl napisal/-a:Kot sm že povedala v tej temi bom še enkrat povedala - da se vse začne pri travi.

ubistvu se vse začne pri alkoholu :o
opium
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: neutral zone
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a opium »

Angel girl napisal/-a:
ja seveda, sam alkohol jst dajem v en drug koš. trava je drugač, to je že bl droga, je drugač, tle se res pol stopnjuje!

no js pa dajem v isti koš :)
stopnjuje pa se, samo če si sam tako žeilš...
Odgovori