*purple bitch* napisal/-a:prvič redkokoga zadane...tud mene ni, pa mojih kolegic tud ne....
Baje da je odvisno od vsakega posameznika. V glavnem za tistem nisem več sprobavu ker mi ni sedl...
Geena napisal/-a:mene je vedno do zdej zadelsm jo pa trikrat že, sam mi ni da bi jo tko ful redno, pač kadar lahko si mau prvoščm
Geena napisal/-a:ja sj vem ja d pretiravam s temi stvarmi, sam sm ful radovednamogoče bi te pomiril to, da še nikol nism probala kakih plesnih drog
sofia83 napisal/-a:tiasha napisal/-a:14 let si stara o moj bog![]()
![]()
Jst sm se takrat še z dojenčki igrala pa gumitvist skakala ... kakšna trava, še vedla nism kaj je to
Moj bog ej ... pa ne mislt da mi je grozno ... men je to obupno žalostno!!!! Da mora 14 letni otrok konzumirat neki tazga, da se lahko mal sprosti in si privošči ... Đizs ej ... jst sm čist zaplankana očitno ...
![]()
Že k sm bla jst otrok, se je pr teh letih nekak začenjal, zdej pa sploh. Gledam tle v tej moji četrti deco, k sm jih praktično pazila včasih, zdej pa skor vsi đolice zvijajo ... Pa še dost mlajši k 14 let začenjajo
Geena napisal/-a:ja sj vem ja d pretiravam s temi stvarmi, sam sm ful radovednamogoče bi te pomiril to, da še nikol nism probala kakih plesnih drog
tiasha napisal/-a:...K greš vn samo s tem namenom, da boš totalno koma.![]()
...