men za obe spelce dol visi, sta mi cist mim in ce se one kazejo okol tko k se, u tali luci pol bi se loh usaka debelinka slekla!!
drgac pa tist prvi komad je men cist ql...glih u soboto sm vidla..u enem diskac je folk ze skor nehu plesat in poj un komad..pa so spet usi uletel na plesisce...sam je ze mal zgulen
prvo-->špela ma res preveč kil! (pa na vseh fotkah ma tak fuck me,fuck me look,in misl da je full huda)
Js sm njihov komad prvič slišala na maturancu,tm so ga vrtel k smo bli vsi v veselem stanju,nismo vedl zase in smo jasno zraven na polno pel (se afnal). Poslušal smo ga vsak dan najmanj 5x ampak se ga sploh nismo naveličal. Sam dvomm,da bojo bli njihovi vsi komadi tok uspešni
pa dej nehajte no!!!pa to sploh ni muzika!!!vse v nekem f** stilu pa to sploh ni to in po mojem je to sramota za slovenski narod!!!pa takšno pesem lahko napiše čist vsak idiot!!!pa jozo stile!!!pa dej nehajte no!!!ma to sploh ni to!!!že itaq slovenci nimamo nevem kak kvalitetne glasbe potem pa še takpna sramota s nekim atomik harmonik!!!ccccccccc......
I'm a bitch & i got class...mess whit me and i'll kick your ass...so 4 all u people who think u r cool just remember BITCHES RULE:)
jess napisal/-a:pa dej nehajte no!!!pa to sploh ni muzika!!!vse v nekem f** stilu pa to sploh ni to in po mojem je to sramota za slovenski narod!!!pa takšno pesem lahko napiše čist vsak idiot!!!pa jozo stile!!!pa dej nehajte no!!!ma to sploh ni to!!!že itaq slovenci nimamo nevem kak kvalitetne glasbe potem pa še takpna sramota s nekim atomik harmonik!!!ccccccccc......
vav si je kdo kdaj mislil ka se bom strinjaja z jess??? surprise, strinjam se!!!!!!!!!!
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
nisem noben oboževalec atomik harmonik,vendar se mi zdijo prav ql ... vem, da bom zdaj za ene izpadla idiot, ampak vseeno ... vedno ko je ta pesem se nasmejem, saj hitro pride v uho in jo že kdo zraven poje ... drugače pa ponavljam, da jih ne poslušam v prostem času ali kako drugače ...
jess napisal/-a:pa sej ma vsak svoj okus in ne laram,nisi izpadla idiot ampak za mene to ni in se mi zdi bedasto,sicer pa ma vsak svoje mnenje!
saj vem ... ampak veš eni tukaj na forumu niso tega mišljenja da ima vsak svobodno izbiro, da posluša kaj hoče ... saj pravim, tudi meni niso oh in sploh, špela ma res preveč kg za krilca, ampak ... saj nihče ni popoln ... tudi oni so samo ljudje, a ne?
a ni ta špela hujšala z unimi v Cosmotu??? pa je pol nehala, ker se je odločila za drugo dieto??? Glede kg --- ja, po mojem mnenju ma preveč kil, kar ni nč narobe, sam sory da se gre pa ona za Fhm slikat pa čist mem ej ... Medtem k una druga Špelca ma pa kul postavo. Kot drugo --- ne, ni mi všeč njihova muska. komur paše nej jo pač posluša, men osebno so bedni
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
men osebno se ne zdi špela predebela za krilca. Že res da ni čist suha...sam men se zdi da ma vseen lepo postavo....ne morš rect da ker ni mudelka popolnoma suha pol si pa nemore prvoščt minikrilc.....V krilcih men zgleda čist lepa... Muske itaq ni kvalitetna sam na kkšnih žurkah se pa čist dobr obnese....pač neumna muska ampak šaljiva in za žur jst nimam cist nch proti Jebiga res glup pritop c sta punce napol nage sam škodita pa nubenmu...tipom sta vsec pa onedve tut ocitno nimata nch proti. ne vem zakaj imajo nekatere tok proti....lubosumnost?