Ne vem, o čem bi med sexom lahko še sazmišljala. Pri nama stvar poteka tako zelo spontano, da se popolnoma izklopiva in to je to. Vsaka misel v stran bi bila odveč.
tudi js sm razmišljala kolko ga imam rada ko sva....bilo je dauno tega enkrat mi je reku, da je učasih razmišljau med sexom z biušo, da je u resnici z mano.... bedddd!!!!!!! js tega ne bi mogla....mislit na drugega medtem ko sm z enim tretjim...?????
kaj pa ve???
When the first baby was born in this world, for the very first time..The laugh is said to have broken into a thousand pieces and they all went skipping about.... And that my friends was the begining of Fairies.......
odvisno...
ce sem napeta in nesproscena je tudi sex bolj tak.. ceprav se potem kar neako sprostim...
ce sva pa oba pripravljena, sama.. mava dovolj miru in casa... takrat je noro..
razmislam o nama, kako nama je lepo, razmislam o njem ko ga gledam kako je lep.. kako je moj moj, samo moj ...
¤¤ Boy what we do, And where we do, The things we do, Are just between me and you ¤¤
Zenkrat v teh mojih parih užitkih do zdej sploh nism nikol misnla ... pač se prepustiš toku pa gibom pa najpomembnejš užitkom in ni časa za kej druzga ... razn da ti sm pa ke pride na misu da ne smeva bit glasna da ne bi njegovga tamavga zbudila ...
Joooj pa jst v mislih med sexom fuull govorim, ampak sam v mislih.Hehe.Še, še še, deeej, še bl aahhh, mmm, piizdaaa si dobr...hehe-.Ne vem zakaj mi to nikol ne uspe naglas rečt.