Zanima me, če med sex-om o čem razmišljate ali se predate samo izključno užitkom, ki vam ga ponuja vaš tipček? Jaz brez dodatnega fantaziranja ne bi nikoli prišla do željenega orgazma .
Ja med predigro se vrjetno skoraj usi osredotočimo nase in na njega... A med samim sexom nikoli ne pomislite na kaj drugega, da bi lažje prišli do željegenga zaključka? Recimo na kakšnega hudega tipčka k ste ga vidle učeri, al pa na kakšen prizor k vam je še posebaj ušeč...
Se tudi to dogaja, da morajo dekleta ali pa fantje poleg svoje "ljubljenje" osebe fantazirati še o čem drugem. Je pa to slabo, ker nisi pri stvari 100%. Če seksa, potem se mu prepusti. Lahko pa je razlog ravno on, da te ne vzburi. Potrebuješ daljšo preigro, da se vzburiš do te meje, da ti kaj drugega ne pade na pamet. Preiskušeno!!!
jaz razmišljam o tem, na kakšno barvo naj prebarvam strop, ker ga pač gledam, če sem pa zgoraj pa kakšno posteljnino naj si kupim... včasih tudi o tem kateri šampon naj nabavim, če mi ravno zmanjkuje starega ali pa mogoče kaj naj mam oblečeno ko bom šla ven... simple...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Hmmm...u bistvu nimam casa in moci kej razmislat med sexom ...sploh pa po prvem orgazmu, ker je ponavadi zaradi predigra full kmal in pol me do drugega tako noro dobr popelje da se mi mesa in razmisljam vcasih samo o tem, da nebom spet preglasna in zbudila familije
razmisljam vcasih samo o tem, da nebom spet preglasna in zbudila familije
Jst pa sploh ne morm bit sproščena, če je kdo doma. Sploh ni isto. Potem se pa isto kot ti sprašujem ali bom glasna ali ne. Pa še zadrževati moraš u sebi... To mi je pa najbolj mučna stvar, ker ponavadi sem precej glasne narave.
Ja sej pri meni je tudi tako, da nemorem biti cist sproscena ce je kdo doma, sam...se vcasih spozabim, ker je toook dobr, da vem da sem ze koga zbudila ponoc! Sam ce se pa skos kontroliram kako glasna sem, se mi pa zdi da mi to full na orgazem vpliva in pol ni tok mocen
Pri meni je isto... Včasih zaradi tega sploh ne doživim orgazma. Je pa bedno, ker moji skoraj nikoli nikamor ne grejo. Potem pa moraš čakat, da "zaspijo" in kontrolirati svoje glasilke... Sami problemi.