avtomobili

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a glamBABY »

Jochie napisal/-a:
glamBABY napisal/-a:men je pa nova civic bruh od avta sm jo vidla v živo in mi je res :tot: groza od avta.

no comment... :roll:

kwa pa je??? izrazim pač svoje mnenje po moje!
hu kers ja in ta dizajn od civicalaka je res ogaben zadek pa še posebi.
:stupid:
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a glamBABY »

Ja letos je bila res nora predstavitev avtomobilov v Ženevi,mi je kar malo žal da letos nismo šli na sejem :( ,ker lani je bilo noro :cool:
ingicaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ingicaa »

opazila sem da se tudi punce pogovarjate v avtomobilih :? no pri meni pa je tako da vam malo razložim.jaz in fant ki sva bila skupaj 8 let sva si kupila avto nissan almera veliko sva dala za njega nato pa se je zgodila tragedija da je on imel na službeni poti prometno nesrečo v kateri je umru samo ne z osebnim avtom pač pa z službenim kombijem. tako da je njegova mama bila tako poštena da mi je plačala izpit in mi dala avto kod del zapuščine sedaj delam izpit.res je prijazna da mi pomaga stalno sva na vezi tako da me avto čaka doma v garaži :roll: ,ko bom naredila izpit pa bom dobila avto ker je napisan name in to bo moj spomin.pa je en hotel da mu ga prodam za 100 tisoč on pa bi mi dal njegovega jugota pa sem rekla da je to nemogoče tako pač je. :| obupana sem nad vsem kar se mi dogaja :wink:
anonimka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a anonimka »

Ingicaa, iskreno sožalje... :( drugač je pa to zlo lepo od njegove mame ...

No, js opažam, da sm ena od redkih k so ji bolj všeč taki mali avti ("jajčki" kakor jim js rečem). Namreč zlo so mi všeč Citroen C1, Toyota Aygo in Yaris, Peugeot 107, Nissan Micra, Mini.
http://www.channel4.com/4car/gallery/gallery/news/107-c1-aygo.html
http://www.bmwworld.com/pics/mini/9777_1024.jpg
http://www.autogazeta.com/g/429/Dsc06629.jpg

Tko, da sm povna optimizma in upam, da ko bom nardila izpit da dobim kšn takle jajčk :flower: :P
Imagine no possessions
I wonder if you can
No need for greed or hunger
A brotherhood of man
opium
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: neutral zone
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a opium »

ingicaa napisal/-a:pa je en hotel da mu ga prodam za 100 tisoč on pa bi mi dal njegovega jugota pa sem rekla da je to nemogoče tako pač je. :| obupana sem nad vsem kar se mi dogaja :wink:

no če bi tole nardila, bi te model poooošteno nategnu...
ingicaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ingicaa »

opium napisal/-a:
ingicaa napisal/-a:pa je en hotel da mu ga prodam za 100 tisoč on pa bi mi dal njegovega jugota pa sem rekla da je to nemogoče tako pač je. :| obupana sem nad vsem kar se mi dogaja :wink:

no če bi tole nardila, bi te model poooošteno nategnu...
nikoli nisem pomislila da bi naredila kaj takega :?
_kocka_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a _kocka_ »

MIGRENA napisal/-a:
_kocka_ napisal/-a:Js mam pa Twingota z imenom Josip.

Slika ... a dej no kakšne streljate --> hahaha...

Zakaj pa ravno Josip? :D

Si vec kot zasluzi to ime, ker sva skupaj prezivela veliko zanimivih in lepih trenutkov :D :oops: :D , plus prevozenih ima cez 200 000 km, kar je za tak avto ful velik (pa zgleda, da bo se kr su neki casa)...
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

novo vprašanje: zanima me kolk ste kej navezani na svoje avtomobile... ker zadnje čase mi skoz hod po glavi, kolk bom pogrešala svoj avto, ko bom dobila novega... sej po eni strani komi čakam da ga dobim, po drugi mi je kr mal hudo za starga, k v bistvu sploh še ni tolk star... pa še moj prvi boljši avto je :/ ... ne vem zakva ga bom sploh menjala :roll:
The secret of success is consistency of purpose.
_kocka_
Komunikatorka
Komunikatorka

Zame je avto nujno zivljenjsko sredstvo. Brez njega sem bosa (nisem iz LJ). Lazje shajam brez moskega kot brez avta :D Ja, moj avto je slab, samo sem vseeno navezana nanj, ker je pac samo moj (pa se zlate barve je :D ) Pa se js sedim not :D :wink:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

micamaca, :D :D :D

ko sem jaz prodajal svoj prvi avto, sem ves teden jokal kot dež, se posebej tisti dan, ko je sel od hise... :D namrec foter je kupoval novi avto in mi je prodal svojega po "ocetovski" ceni, zato sem bil "prisiljen" v zamenjavo.

ko so moji videli, kako sem "ubog", so mi takoj dali kljuce, najprej sem se spravil avto očistiti zunaj in znotraj, čistil sem ga 4 ure, vsako špranjico sem pogledal, očistil, itd, itd...in potem sem naredil kaksen krog z njim in po nekaj dneh sem cisto pozabil, da sem imel civica prej! :D

jah, to je tako, ce greš na boljše! :D

kaj bos pa ti kupila???
_kocka_
Komunikatorka
Komunikatorka

Men tud hocjo "skoraj podarit" bivsi druzinski avto :D Sej je dobr avto, sam ne vem, ce je to res to, kar bi js rada. Joshie kaj pa mas ti?
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

kocka, imam hondo accord, prej sem pa vozil hondo civica.

kaj pa bos ti kupila od starsev? :D
*Elle*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *Big Apple*

Neprebrana objava Napisal/-a *Elle* »

Jochie napisal/-a:micamaca, :D :D :D

ko sem jaz prodajal svoj prvi avto, sem ves teden jokal kot dež, se posebej tisti dan, ko je sel od hise... :D namrec foter je kupoval novi avto in mi je prodal svojega po "ocetovski" ceni, zato sem bil "prisiljen" v zamenjavo.

jah, to je tako, ce greš na boljše! :D

kaj bos pa ti kupila???

Pri meni je bilo isto ko je fotr prodal mojga puntota :(
ampak kaj čm.. sm že prebolela :wink:
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
_kocka_
Komunikatorka
Komunikatorka

xsaro nej bi :?
Odgovori