Ginekologija [Združene teme]

Za dušo in telo.
Odgovori
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Misliš ultrazvok od znotraj? Eno tako reč ti da noter- ni prevelikih dimenzij :wink: in potem gleda na zaslonu. Ne boli, posebnega užitka pa tudi ni :D
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Glih tolk zoprno kot jemanje brisa, morda celo malo manj, ker ni zadeva tako ostra, ampak bolj zaobljena, kokr se spomnim.
Meni je gledala cisto na jajčniku enkrat, ki je potem k sreči izginila po 4 mesecih.
cosmy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cosmy »

men je manj zoprno, kot jemanje brisa... bris res uščipne pa mal zapeče takrat, to pa ne... pač tisto zadevo, s katero te pregleda (ima obliko moškega spolnega organa :D ) namaže s eko-gelom, da gor kondom, še malo namaže z eko-gelom, nato jo vstavi vate in pregled se začne. Potem ginekolog gleda v monitor in premika tisto stvar v tebi! Vsa stvar pa je na srečo hitro končana!
Peek-a-boo!
lorelai_85
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lorelai_85 »

lepo prosim, če mi katera od vas lahko priporoči kakšno fajn ginekologinjo...rabm zej nujno, ker že (pre)dolgo nimam menstruacije...(in ne nisem noseča :roll: ) hvala :) lep pozdrav
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

lorelai_85 napisal/-a:lepo prosim, če mi katera od vas lahko priporoči kakšno fajn ginekologinjo...rabm zej nujno, ker že (pre)dolgo nimam menstruacije...(in ne nisem noseča :roll: ) hvala :) lep pozdrav

Če ti zamuja,naredi test za ugotavljanje nosečnosti,ker če je od zadnje menstruacije že precej časa minilo,bi ti test pokazal visoko vsebnost hormonov,če bi bila noseča in bi bil test pozitiven. In če test pokaže + pa je že čas da si omisliš ginekologa :wink:
Katerega pa ti ne znam svetovat,ker niti ne vem od kod si, najbolje da povprašaš svojo mamo-ona ti bo znala svetovat za vaš kraj.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

sofia83 napisal/-a:Jst mam eno vprašanje: A ve katera, kako zgleda ginekološki ultrazvok (ne ultrazvok abdomna) oz. če je katera to že opravljala? Zanima me, kok je ta pregled kej neprijeten ... :)

am...ko sem ga imela jaz me ni nič bolelo, mejčken je neprijetno ko ta tisti mrzli gel gor na tisto stvar s katero ti gre notr, pač te mal zazebe. drugače pa nič ne buli pa ni nč bau bau.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
lorelai_85
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lorelai_85 »

LARIKA napisal/-a:
lorelai_85 napisal/-a:lepo prosim, če mi katera od vas lahko priporoči kakšno fajn ginekologinjo...rabm zej nujno, ker že (pre)dolgo nimam menstruacije...(in ne nisem noseča :roll: ) hvala :) lep pozdrav

Če ti zamuja,naredi test za ugotavljanje nosečnosti,ker če je od zadnje menstruacije že precej časa minilo,bi ti test pokazal visoko vsebnost hormonov,če bi bila noseča in bi bil test pozitiven. In če test pokaže + pa je že čas da si omisliš ginekologa :wink:
Katerega pa ti ne znam svetovat,ker niti ne vem od kod si, najbolje da povprašaš svojo mamo-ona ti bo znala svetovat za vaš kraj.

ne, nisem noseča. zanima me samo, če pozna katera kakšno fajn ginekologinjo v ljubljani hvala.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

Hely_3 napisal/-a:Dekleta prosim pomagajte.

V Celjski regiji mi prosim priporočajte kako ginekologinjo :!: Pa da je zlo dobra :!:

Hvala

a še rabiš? ko sem še živela v celju sem hodla k Dr. Suzani Peternelj. je ful, ampak res ful prijazna :wink: vsaj takrat je bila in ko sem bila prvič pri njej mi je razložila čisto vsako stvar preden je nardila (mislim pri pregledu). res je super
limoncaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a limoncaa »

Ni nujno da te pregledajo, mene so, kolegico pa ne. Verjetno ker sem jaz imela že 2 leti resnega fanta, ona pa ne. Ker te vpraša al imaš fanta in če sta že seksala.
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

jz poznam celske ginekologe (ker sem seveda od tu) in če je ktera od tu ji predlagam dr. Peternelj-Marinšek (res je ful uredu, vse se pogovori pa dobr kontakt zna navezat tak da se čist sproščeno meniš) :) nasledna ki bi jo predlagala pa je dr. Torbica (tut ona je vredu, sam ma včasih tak čudn odnos al pa če pride kaka dost mlada punca do nje jo zna sprašvat stvari ki se je sploh ne tičejo, pa dost zadirčn pogled zna nardit :? tak da v celu je dr. Marinšek-Peternelj res 1. liga :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
evonja
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: moravče

Neprebrana objava Napisal/-a evonja »

mene pa zanima,a ful nočjo prepisat tabletke za prestavitev menstruacije?
evonja
Komunikatorka
Komunikatorka

ja ne naprimer če bi pred morjem pršla če bi lohka prestavla s tabletkami menstro ne..
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

če si želiš prestaviti menstruacijo lahko greš po tabletke ki so namenjene temu. mislim da nebi smelo biti problema, pri nas še k zdravniku ni treba iti, samo sestro prej pokličeš pa ji naročiš. seveda pa te tabletke ne ščitijo pred zanositvijo :wink:
evonja
Komunikatorka
Komunikatorka

jaja sej to vem :D sam ne vem a bi dal kakšni k nima tok redne menstre?
Uporabniški avatar
roxanne
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a roxanne »

moja prijateljica jih je dobila lansko leto ko še ni imela redne :wink:
*Love is the name, sex is the game, so forget the name and play the game!*

me & u happily ever after***
Odgovori