in potem gleda na zaslonu. Ne boli, posebnega užitka pa tudi ni 
) namaže s eko-gelom, da gor kondom, še malo namaže z eko-gelom, nato jo vstavi vate in pregled se začne. Potem ginekolog gleda v monitor in premika tisto stvar v tebi! Vsa stvar pa je na srečo hitro končana!
lorelai_85 napisal/-a:lepo prosim, če mi katera od vas lahko priporoči kakšno fajn ginekologinjo...rabm zej nujno, ker že (pre)dolgo nimam menstruacije...(in ne nisem noseča) hvala
lep pozdrav
sofia83 napisal/-a:Jst mam eno vprašanje: A ve katera, kako zgleda ginekološki ultrazvok (ne ultrazvok abdomna) oz. če je katera to že opravljala? Zanima me, kok je ta pregled kej neprijeten ...

LARIKA napisal/-a:lorelai_85 napisal/-a:lepo prosim, če mi katera od vas lahko priporoči kakšno fajn ginekologinjo...rabm zej nujno, ker že (pre)dolgo nimam menstruacije...(in ne nisem noseča) hvala
lep pozdrav
Če ti zamuja,naredi test za ugotavljanje nosečnosti,ker če je od zadnje menstruacije že precej časa minilo,bi ti test pokazal visoko vsebnost hormonov,če bi bila noseča in bi bil test pozitiven. In če test pokaže + pa je že čas da si omisliš ginekologa
Katerega pa ti ne znam svetovat,ker niti ne vem od kod si, najbolje da povprašaš svojo mamo-ona ti bo znala svetovat za vaš kraj.
Hely_3 napisal/-a:Dekleta prosim pomagajte.
V Celjski regiji mi prosim priporočajte kako ginekologinjoPa da je zlo dobra
![]()
Hvala
vsaj takrat je bila in ko sem bila prvič pri njej mi je razložila čisto vsako stvar preden je nardila (mislim pri pregledu). res je super
nasledna ki bi jo predlagala pa je dr. Torbica (tut ona je vredu, sam ma včasih tak čudn odnos al pa če pride kaka dost mlada punca do nje jo zna sprašvat stvari ki se je sploh ne tičejo, pa dost zadirčn pogled zna nardit