cukrck napisal/-a:joj, men gre pa tista reklama, k ena ženska kr neki pleše po mestu pa skače tkoo na živce, da sam adijo pamet ej... Pa za en parfum se gre ane? Sam zdele se ne spomnem za kerga.
cukrck napisal/-a:joj, men gre pa tista reklama, k ena ženska kr neki pleše po mestu pa skače tkoo na živce, da sam adijo pamet ej... Pa za en parfum se gre ane? Sam zdele se ne spomnem za kerga.
men se zdi da za hugo boss.....ne vem...
Hugo Boss - Pure Purple
Čist huda reklama ...
Nosso amor é como o vento. Năo posso vę-lo ... ... mas, posso senti-lo.
use une bedna tv prodaje nevem čega vsega za boga od dormeja do nevem kreme za zobe pa itd...ja kalvo tuna...pa una opa se vidiva na sodišču mi tud že najeda...itak so pa nasploh use reklame bedne
Punce....
ste opazle, da v večini reklam "namenjenim ženskam" - torej v vseh o čistilih, kozmetiki,... moški razlaga kako se zadeva uporablja? Ženska ima samo nekakšen "intro" - pove kako pa kaj (npr. kaj se ji je zgodilo, kaj se ji dogaja, kaj je novega) in zatem moški profesionalno razloži kako je s tem.
Prikrita dominacija moškega. S tem nam proizvajalci (na prikrit, a prefinjen način) pokažejo, da moški več vejo kot ženske. Ja, tudi O ženskah vejo več.
Ja, očitno ta kliše v reklamah pali. In to je edino, kar šteje- povečana prodaja.
Jaz se trudim izogibat kupovanju izdelkov, za katere imajo reklame, ki mi grejo na živce... Calvo tune v življenju ne bom kupila
trapa napisal/-a:Punce.... ste opazle, da v večini reklam "namenjenim ženskam" - torej v vseh o čistilih, kozmetiki,... moški razlaga kako se zadeva uporablja? Ženska ima samo nekakšen "intro" - pove kako pa kaj (npr. kaj se ji je zgodilo, kaj se ji dogaja, kaj je novega) in zatem moški profesionalno razloži kako je s tem.
Prikrita dominacija moškega. S tem nam proizvajalci (na prikrit, a prefinjen način) pokažejo, da moški več vejo kot ženske. Ja, tudi O ženskah vejo več.
Prou res! Nikol nisem bla na to pozorna, vendar zdej ko pomislim, je res da vedno moški govorijo za ženska ličila ipd. Sploh za maskare je čist VEDNO moški tisti ki govori. Pa za une barve Aisa Look pa Schwarzkopf zelo redko slišim kšno žensko govort.