Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Nesigurna
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gorenska

Neprebrana objava Napisal/-a Nesigurna »

ni me blo doma cel mesec....
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Ela* »

naj nebi blo nevarno pri nizkoodmernih tabletah, ampak vseeno naj nebi vzela več kot 2 zavitka brez premora. To je meni rekla med. sestra :roll:
as if.
l0vegirl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a l0vegirl »

emmm, ne vem kaj naj naredim... v torek(včeraj) sem pozabila vzeti tableto, danes sem pa normalno vzela tableto za sredo. torej tisto za včeraj še imam. lahko zdaj vzamem normalno tistih par tablet do konca in to mirne duše izpustim? vem da ni več 100% zaščite. torej če ignoriram to izpuščeno tableto in jemljem naprej normalno vse do zadnje ni nič narobe? potem naslednji teden je pavza in po njej normalno jemljem drug paket. je to možno in zanesljivo (za drugi mesec)?malo zakomplicirano ampak upan na pomoč.
***V dvoje je zmeraj lažje živeti. Če eden pade,ga drugi pobere.***
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Vermilion »

l0vegirl napisal/-a:emmm, ne vem kaj naj naredim... v torek(včeraj) sem pozabila vzeti tableto, danes sem pa normalno vzela tableto za sredo. torej tisto za včeraj še imam. lahko zdaj vzamem normalno tistih par tablet do konca in to mirne duše izpustim? vem da ni več 100% zaščite. torej če ignoriram to izpuščeno tableto in jemljem naprej normalno vse do zadnje ni nič narobe? potem naslednji teden je pavza in po njej normalno jemljem drug paket. je to možno in zanesljivo (za drugi mesec)?malo zakomplicirano ampak upan na pomoč.

odvisno ker teden jemlješ tabletke po premoru...1./2./3./4. najbolj nevarn je prvi tedn...pol pa skoz manj...poglej u navodila za tabletke...use piše tam...
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Če si spustila samo eno, vzameš naslednji dan kot običajno, zaščita ni več 100%- kondom! Ko začneš z naslednjim paketom- po menstruaciji, je zaščita spet ok.
Sicer pa je ponavadi na dolgo in široko vse opisano na listku, ki je priložen tabletkam...
*melby*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *melby* »

Kako dobivaš menstruacijo potem, ko nehaš jemati tablete? Na 21. dni ali na 28. dni?
Verjetn je odvisno od posameznice, ampak vseeno? :oops:
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Predvsem mislim da nikakor več tako točno, kot med jemanjem tablet.
Sploh na začetku, preden se v telesu spet vzpostavi neko naravno ravnovesje.
*melby*
Kofetarica
Kofetarica

Katera izmed vas pa je že nehala jemat tabletke in je nadaljevala z drugimi kontracepcijami??
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Moja prijateljica, menstruacijo ima enkrat na dva meseca..
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

evo jaz sem bla danes pri ginekologu in sem povedala da sem nehala jesti minulet zaradi groznih glavobolov, in mi je reku da so tabletke itak vse približno isto narjene in me bo bolela glava po vsakih. edino yarina je neka izjema in mi jih je predpisu za 3 mesce, tako da bom vidla kako mi odgovarja. no zdej pa držte pesti, da bo ok, ker drugače mi je pa priporoču obroček, jst ga pa nemaram. :cry:
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

mily napisal/-a:evo jaz sem bla danes pri ginekologu in sem povedala da sem nehala jesti minulet zaradi groznih glavobolov, in mi je reku da so tabletke itak vse približno isto narjene in me bo bolela glava po vsakih. edino yarina je neka izjema in mi jih je predpisu za 3 mesce, tako da bom vidla kako mi odgovarja. no zdej pa držte pesti, da bo ok, ker drugače mi je pa priporoču obroček, jst ga pa nemaram. :cry:

pa jih moraš plačat, a ne?
jaz se po yarini full boljše počutim..prej sem jemala femodene in diane...femodene so bile vzdržne..le včasih sem se slabo počutila...diane pa sem jemala le en mesec...ker več nisem vzdržala...
po yarini pa me ne boli glava...pa full se dobro počutim...
upam, da bodo tud tebi ok.. :wink:
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
*melby*
Kofetarica
Kofetarica

Jst pa razmišljam da bi jih nehala jemat :juggle:
*melby*
Kofetarica
Kofetarica

Angel girl napisal/-a:
*melby* napisal/-a:Jst pa razmišljam da bi jih nehala jemat :juggle:

zakaj pa? so otročki v sceni? :cool:

Uff ne, to še ne zaenkrat :)
Ma ne vem ... tabletke so mi pomoje čist libido zje***.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

joj tega je mene strah, sem slišala da je zmanjšanje libida zelo pogost pojav pri yarini.
angel girl kaj je bilo s teboj?

no sej zaenkrat sem dobila samo za tri mesece, potem pa morem spet na pregled da vidimo kako mi sploh odgovarjajo. mi pa ni jasn kaj bom pol, v primiru da jih nebom mogla jesti. moja menstruacija je namreč obupna, jo imam na 60- 70 dni, in nikoli ne vem kdaj jo bom dobla.
Vagica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Vagica »

Vse, ki ste v dvomih glede tabletk.......iz izkušenj vam povem, da jih ni dobro jemat....zdaj (po 10h letih) mi je celo ginekolog povedal, da niso dobre za ženske :?

......zdaj imam kar velike težave in vam dobronamerno odsvetujem njihovo jemanje.......sej vem, pri 15h se ti zdi cool, da jih začneš jemat,a mpak čez par let gledaš drugače...

Če bi lahko zavrtela čas nazaj, jih ne bi nikdar začela jemat :?
Uživajte poletje
Zaklenjeno