miikena napisal/-a:hmm..men je dobr tomofrizer (tko se prow salon imenuje;)...sam ni pa ful pocen on...sam uno ekstremno drag p tut ni;))....strizejo p ful dobr tm.. e boa ala za bos sla za bozota upras.....p sei tomo je tut okj no;)..sam mau welik gowori,....ja no uglawnm...tomofrizer;)..powej ce bos sla pa ti bo usec!:) papa
poznam jest tomota in jegovo družino in vam povem, da tako pedantnega, natančnega in zagrizenega frizerja ni daleč naokoli.cene so pa primerne njegovemu znanju in delu.mudel res dobr nardi vsega kar se lot!!!
anna_k napisal/-a:k frizerju hodim 1x na dva meseca (recimo). drugače mi je pa super salon "Tamara" na Študentovski ul. (pri Poljanski). strižem se pri lastnici, ki ful dobro striže, pa vsako stranko si zapomne ženska je res modelka, pa še cen nima nabitih. priporočam!
danes sm bla v Marko Matjaž na "cut&go" 2 jurja čizt zakon, postriže ti spičke, jzt sm jo prosila če mi še mal uspredi skrajša, glavo ti umije posušiš se sam. ni bolšga, če nočeš lih nekih drastičnih sprememb!
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
miikena napisal/-a:hmm..men je dobr tomofrizer (tko se prow salon imenuje;)...sam ni pa ful pocen on...sam uno ekstremno drag p tut ni;))....strizejo p ful dobr tm.. e boa ala za bos sla za bozota upras.....p sei tomo je tut okj no;)..sam mau welik gowori,....ja no uglawnm...tomofrizer;)..powej ce bos sla pa ti bo usec!:) papa
poznam jest tomota in jegovo družino in vam povem, da tako pedantnega, natančnega in zagrizenega frizerja ni daleč naokoli.cene so pa primerne njegovemu znanju in delu.mudel res dobr nardi vsega kar se lot!!!
Kje pa strize tale Tomo??
Pa zanima me ce je bila katera mogoce ze kdaj v salonu Joico BTC hala A??