MIGRENA napisal/-a:Če hočeš prestavit menstruacijo pač ješ tabletke naprej po tem, ko končaš z eno škatlico... sam to se priporoča sam za max. 1 teden več tabletk pojest --> da neboš kr dveh škatlic na enkrat pojedla... pa ne rabiš nobenih dodatnih receptov.
Lastovica napisal/-a:MIGRENA napisal/-a:Če hočeš prestavit menstruacijo pač ješ tabletke naprej po tem, ko končaš z eno škatlico... sam to se priporoča sam za max. 1 teden več tabletk pojest --> da neboš kr dveh škatlic na enkrat pojedla... pa ne rabiš nobenih dodatnih receptov.
Jaz vcasih pojem kr dve skatli skupaj pa do zdaj ni bilo se nobenih negativnih posledic, tako da ne vem zakaj naj tega ne bi pocel. Tudi v navodilih pise, da lahko drugo skatlo pojes do konca.
3someone napisal/-a:astra_mb napisal/-a:če so bolj močne...potem niso enake po sestavi...ker imajo očitno nečesa več...sicer pa kot sem že nekje zgoraj napisala...najbolje, da upoštevaš ginekologa..ker me to nismo...in so to logična vprašanja..ki mislim, da jih lahko sama rešiš...če ti tako piše...pol tako naredi...ker zastonj že tako ne piše....![]()
sicer pa tud jaz prvič slišim za te tabletke...od čigave firme pa so?
Ja hotla sem sam povedat da vsebujejo iste snovi kot logest ( etinilestradiol in gestoden. le da je etinilestradiola za 0.01 mg več) in ne druge snovi (kot na primer Yarina ki vsebuje drospirenon). Drugače sem pa samo vprašala za mnenje, sej ne bom več
pomojem ni katastrofalne škode__CrNa__ napisal/-a:Nekej glede KT me zanima pa k je tukaj ravno tema o njih sm rekla da bom kar vprašala. In sicer zanima me nekaj glede jemanja. Tko je jst sm začela z jemanjem u soboto in jih jedla 21 dni,končala z jemanjem u petek potem naredila 7 dnevni premor in začela z jemanjem na petek namesto u soboto. Ali je kej narobe če sm začela 1 dan prej z jemanjem?