Fitness [Združene teme]

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
kozarec
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kozarec »

Jaz tudi komaj čakam, da že enkrat končno pobere ta sneg in da se še mal bolj otopli. Potem pa tek. Teh zaprtih prostorov kot je fitnes, pa bazen, aerobika sem se že prav pošteno naveličala. Ni lepšega kot tek ali kolesarjenje v naravi.
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objava Napisal/-a metron »

sofia83 napisal/-a:Jst bi pa sam neki vprašala:

Že kakih deset dni al mogoče mal več hodim vsak dan po dve uri v fitnes, prej pa nisem skor nč gibala. Zdej me pa fuuul bolijo kolki, tko da komi hodim, to pa verjetn ni glih dobr? Se bojim, da se mi ne bi kej sklepi obrabl al pa kej tazga ... A mi loh kdo pove, kaj delam narobe? Ful laufam na tekaču, sem na orbitreku, steperju, na napravah bol mal. A je možno, da ne znam tečt pravilno, pa pol obremenjujem kolke? :nixweiss:

sofia83 napisal/-a:^^ Ja bed, ja ... Sem slišala, da loh clo umreš, če tko pretiravaš ... Men je včeri (že na kocu treninga) tekač začel divje piskat in se je kar ugasnu un moj program. Mela sem pa 220 pulza :?

Đizusssss sofi, kaj hočeš na un svet odidet???
1. Niso to sklepi, temveč vezi, ki so v točkah pri sklepih najbolj obremenjenji. Čisto dovolj bi bilo 3x na tedn. Poznam enga modela, k hod v en kretenski fitnes, pa ga je trener (ki spoh ni trener, btw) tolk preforsiru, da so se mu tolk mišice vnele, da je na vozičku pristal za par dni in ni mogu kej dost delat še pol leta.

2. 220???!!!! Tvoj najvišji dovoljen pulz je 220-22 (let), torej 198. Pri daljšem treningu pa smeš imeti 80% od 198. Ne se zajbavat s tem no :roll:

K sprašujeješ, tečt morš rahlo po zunanjem loku in ne po prstih, kot je zakoreninjeno mnenje. Tko prav en moj sorodnik, k je maratonc, men osebno je sicer tečt prou dosadno, kadar že grem na fitnes grem na kolo da lah kako revijo preberem.
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Celje(na žalost)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *tenisačica* »

gemini napisal/-a:Sam mogoč bi blo pa bolš pozimi kej u fitnes hodit :)

Ne ne...nč fitnesa pozim. Treba je dat ven tekaške smučke pa it tečt :D
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

*tenisačica* napisal/-a:

pol me pa že bolj mika fitnes :wink:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Celje(na žalost)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *tenisačica* »

gemini napisal/-a:
*tenisačica* napisal/-a:

pol me pa že bolj mika fitnes :wink:

sam tek na smučeh je tkooooo fajn :D Jst že ene pet let tečem klasiko, zdej sm se pa skate naučila, pa me je čist zasvojil :P
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
Uporabniški avatar
Jela
Debatorica
Debatorica
Kraj: Bla Bla

Neprebrana objava Napisal/-a Jela »

Jela napisal/-a:A kera hod v sun sport?

Kle sm se zmotla :oops: ..FITNES CENTER SPORTCLUB?
x_nika_x
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a x_nika_x »

Mi zdele pozimi pr športni hodmo u fitnes (ker nimamo telovadnice) pa je ful fajn :D :)
Če jočeš, ker je iz tvojega življenja izginilo sonce, ti solze preprečujejo, da bi videl zvezde...
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a girlie »

Ooooo, jst bi tuud! :razz: Zdej mamo pr športni gimnastiko :? To mi gre pa od vsega najbolj na živce, ker sem čisti antitalent. :D Sam preval znam perfektno narest. :)
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
gugamuga
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a gugamuga »

sofia83 napisal/-a:Jst bi pa sam neki vprašala:

Že kakih deset dni al mogoče mal več hodim vsak dan po dve uri v fitnes, prej pa nisem skor nč gibala. Zdej me pa fuuul bolijo kolki, tko da komi hodim, to pa verjetn ni glih dobr? Se bojim, da se mi ne bi kej sklepi obrabl al pa kej tazga ... A mi loh kdo pove, kaj delam narobe? Ful laufam na tekaču, sem na orbitreku, steperju, na napravah bol mal. A je možno, da ne znam tečt pravilno, pa pol obremenjujem kolke? :nixweiss:

če se prej nisi nič gibala, zdaj pa vsak dan dve uri v fitnesu, je to totalen šok za telo in še dobr, da se nisi bolj poškodovala, da samo boli. Ne moreš vsega nadoknadit na hitro, zato se umiri pa bolj počasi začni z rekreacijo, pejt 3x na teden po eno uro, recimo.

Druga stvar - tek na tekaču je še bolj smotan za kolena in sklepe kot tek po asfaltu. Poleg tega te tekoči trak prisili, da ne tečeš naravno, gibanje se ti avtomatsko spremeni in mimogrede delaš kaj takega, kar vodi k poškodbam.

imaš dobre superge? za tek? tudi te so lahko faktor...

najbolj pravilen tek je baje tisti, ki je zate najbolj naraven. če si hočeš na silo spremeniti lastno prirojeno gibanje, si hitro kaj ferderbaš. sama tečem ful po prstih (kar ni ok), pa me to ne tepe po glavi, sem si pa poškodovala koleno, ker sem pretiravala s kilometrino.

zapomni si - šport je vztrajnost, ne pretiravanje in skakanje iz enega v drugi ekstrem. pa srečno.
tjashika_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: celje
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a tjashika_ »

girlie napisal/-a:Ooooo, jst bi tuud! :razz: Zdej mamo pr športni gimnastiko :? To mi gre pa od vsega najbolj na živce, ker sem čisti antitalent. :D Sam preval znam perfektno narest. :)

mi mamo tut gimnastiko..beda :? ...sej sm ful gibčna pa to, sam mam vsejn rajš atletiko al pa košarko :D
¤Hi.EaT Me *=)¤
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a girlie »

Sej jst sem tud ful gibčna od plesa, špago lahko komot naredim, sam ta dvovišinska bradlja pa te stvari mi grejo tok na živce, pa k mam te kostke na bokih, mam tam pol vedno modrice od bradlje. :?
Let the good times roll.
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

joj jz sm 7 let gimnastiko trenirala in sm ful gibcna, me je pa vcas tud tko k tebe girlie fuuuul zabolel k mam isto te kosti na bokih, kdr sm na bradli kej zasrala... joooj...

mam pa res ful rada gimnastiko... in sm ful vesela kadar jo mamo v soli, in me prou prime da bi nazaj trenirala... :)
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
parižanka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a parižanka »

SEm čist zasvojena s fitnesom. Grem 4x na teden po eno uro. Več mi ne znese zaradi službe.Delam pa vse vaje od teka na tekaču ,za noge in rit(izpadni korak in počepi z utežmi), hrbet, ramena, roke, trebušnjake. Večino vaj delam z utežmi, nekatere pa tudi na napravah.V fitness hodim že 9 let in se super počutim, pa še telo je lepo oblikovano in čvrsto.
saska1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a saska1 »

..
Zadnjič spremenil saska1, dne 22. Jan. 2008 13:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Don't Let My Cute Face Fool Ya!
Uporabniški avatar
Slatka Mala
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Göteborg,Sweden

Neprebrana objava Napisal/-a Slatka Mala »

hm nebi rekla dagre za rast ampak,stem ka pač dela vaje za roke pa prsn koš se le ta spreminja in pač se prsi izbočjo nekak in tko pridejo bl do izraza.vidte telovadba dela čudeže :wink:
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
Odgovori