Kritike filmov!
js sm šla učeri gledat gejšo..
dobr film, sploh glasba mi je bila všeč..bi si zaslužu oskarja. drgač vsebina tudi fajn, edino kar bi spremenila je, da ne bi bilo v angleščini. se mi zdi da bi naredilo film bolj pristen.
dobr film, sploh glasba mi je bila všeč..bi si zaslužu oskarja. drgač vsebina tudi fajn, edino kar bi spremenila je, da ne bi bilo v angleščini. se mi zdi da bi naredilo film bolj pristen.
This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass
Tut jst sm nazadnje gledala Gejšo in mi je odličen film.
Mogoče me je samo mal motilo to, da je v knjigi vse bolj podrobno opisano, v filmu pa ful preskakujejo dogodke oz. ful je izpuščenih. Drugač sm bla pa res naudušena nad filmom, kjub temu da je umes 2x crknu in da so se ene 10x pržgale luči
Zlo velika kritika za Kolosej!!
Sm pa v kratkem gledala tut Strti cvetovi ... odlična igralska zasedba, ful duhovit film, mal bol za razmišljat zravn, ne tiste tipične ameriške fore, k že vse veš kaj bo ... Mal sm bla samo jezna na koncu, ker se kr na enkrat konča in sploh ni nobenga zaključka, konca celotne zgodbe... ubistvu si pol lahko vsak po svoje razplete film.
Aaaa pa da ne pozabim Zgodbe iz Narnije ... to mi je biu pa res totalno fantastičen film ...

Sm pa v kratkem gledala tut Strti cvetovi ... odlična igralska zasedba, ful duhovit film, mal bol za razmišljat zravn, ne tiste tipične ameriške fore, k že vse veš kaj bo ... Mal sm bla samo jezna na koncu, ker se kr na enkrat konča in sploh ni nobenga zaključka, konca celotne zgodbe... ubistvu si pol lahko vsak po svoje razplete film.

Aaaa pa da ne pozabim Zgodbe iz Narnije ... to mi je biu pa res totalno fantastičen film ...

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Ta let (oz. l. 2005) sm gledala samo Narnijo, in mi je bla ful ušeč, sam ni pa za v kino:
tko ful je blo enih družin s froci, kar bi blo še v redu, če bi bli vsaj kokrtok sposobni sledit filmu - msilm večina teh frocov je bla pod 3mi leti!!?Niti govort niso znal pravilno in NONSTOP so spraševal :"Kaj je z levckom? Kje je cajovnca? Kaj dela cajovnca?" Za popi***! Starši so jih pa kr na izi kao utišal, neki zamrmral in to je blo to. Pa čez eno minuto spet. Pa ne en, ampak vsi - najprej slišjo k en neki vpraša mamico in še sami začnejo težit staršem, starši jih pa niti ne poslušajo in so pol še bl tečni. Tko, da bi blo fajn če bi mel za obisk kina starostno omejitev, tm ene 5 let, ne pa da je plac zabasan z enimi kobacaji, ki niti hodt ne znajo. Razjezil so me,res.
tko ful je blo enih družin s froci, kar bi blo še v redu, če bi bli vsaj kokrtok sposobni sledit filmu - msilm večina teh frocov je bla pod 3mi leti!!?Niti govort niso znal pravilno in NONSTOP so spraševal :"Kaj je z levckom? Kje je cajovnca? Kaj dela cajovnca?" Za popi***! Starši so jih pa kr na izi kao utišal, neki zamrmral in to je blo to. Pa čez eno minuto spet. Pa ne en, ampak vsi - najprej slišjo k en neki vpraša mamico in še sami začnejo težit staršem, starši jih pa niti ne poslušajo in so pol še bl tečni. Tko, da bi blo fajn če bi mel za obisk kina starostno omejitev, tm ene 5 let, ne pa da je plac zabasan z enimi kobacaji, ki niti hodt ne znajo. Razjezil so me,res.

To bring the pieces together rediscover communication.
no... mi smo šli pa u petek s šolo gledat Odgrobadogroba... ok, ta film je kr neki (usaj men)!! res, jst sploh nism dojela bistva tega filma... mogoče ja ta film bolj namenjen odraslim?
odpravla se bom pa gledat Gejšo. usi ta film neki hvalte pa to... pa me res zanima kakšn je

odpravla se bom pa gledat Gejšo. usi ta film neki hvalte pa to... pa me res zanima kakšn je

Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
Slovenskih filmov ne maram in ne grem niti enga več gledat v kino, nazadnje sem gledala Zgodbe iz Narnije in sem naravnost navdušena. Sem kot otrok gledala risanko in sem z lahkoto skupaj z njimi odplavala nazaj skozi omaro...
Sicer sem pa gledala tud prekletstvo strahouhca, ki mi je bil tud zlo všeč, pa meglo, ki mi je bla tud všeč, piščančka bom gledala doma, ker ne maram sinhronizacij, komi pa že čakam Ice age2, pa neko risanko z avtomobili, pa tu Da Vincijevo sifro bom sla v kino gledat.
Sicer sem pa gledala tud prekletstvo strahouhca, ki mi je bil tud zlo všeč, pa meglo, ki mi je bla tud všeč, piščančka bom gledala doma, ker ne maram sinhronizacij, komi pa že čakam Ice age2, pa neko risanko z avtomobili, pa tu Da Vincijevo sifro bom sla v kino gledat.
pa pa
Jaz sem Gejšo gledala dober mesec nazaj...in je res super filmček. Edina moteča zadeva je to, da govorijo v angleščini...Dosti boljše bi bilo, če bi govorile v japonščini...oz. da bi dobili igralke, ki so američanke (in pač po rodu japonke/kitajke) in bi govorile v angleščini.
Sicer pa res super zadevca.
Sicer pa res super zadevca.

girlie napisal/-a:Ok, ta film sem gledala že kar nekaj časa nazaj, ampak vseeno: Zvesti vrtnar.Po mojem mnenju res odličen film, ki ti da razmišljati.
Pa stvari so prikazane take, kot so v resnici. Zelo priporočam!
se čisto strinjam!film je res zelo, zelo dober. Ti res, da mislit kaj se dogaja po svetu.
Gledala sem tut Gejšo pa je enako ful dober film.

Tak, da se vem enkrat celo splača it malo v kino pokukat ... ker že dolgo ni blo tolko kvalitetnih filmov v kinu.