Kontaktne leče

Za dušo in telo.
Odgovori
_Freya_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: raj

Neprebrana objava Napisal/-a _Freya_ »

Js mam pa Acuvue2 od J&J. Pa dam za 6 parov 12k. So pa za 14 dni, sam se menda lahk nosijo tut 3 tedne.. Pa mene še neki zanima.. Kiro tekočino uporablate? Js mam trenutno Opti Free..
JuSt Be YoUrSelF
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MajC¤ »

Jaz pa mam Complete comfort plus. Ne wem sam men je reko optik da more bit za vsake leče druga tekocina,ker mene so ful oči pekle od nekaterih tekočin ko sem jih testirala na očesu.
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

Imam tekočino Opti Free Express.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Uporabniški avatar
butterfly
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a butterfly »

lepoticka napisal/-a:
trisa napisal/-a:Ima mogoče katera izkušnje z barvnimi lečami z dioptrijo?

aha,js imam barvne leče z dioptrijo... so ful drage sicer :? ampak sem si jih enkrat privoščla... :D

imam zelene in so ful fajn (sicer so zaradi tega kar so barvne, malo večje-v obsegu) ampak so špica! :zustimm:

dala sem pa 6000 tolarjev za 2 leči (če imaš različno dioptrijo moreš kupit 2 paketka),torej te pride 12.000 tolarjev...

mene pa še zanima kakšne leče so to?...a so mehke?
..in kakšna je tvoja naravna barva oči...js imam namreč temno rjave in nisem prepričana koliko bi se sploh videlo pri zelenih lečah?
Uporabniški avatar
fiona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a fiona »

6000 za dve leci?! Kaj sta mesecni ali za kako dolgo?
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MajC¤ »

fiona napisal/-a:6000 za dve leci?! Kaj sta mesecni ali za kako dolgo?

Tok je zato ker je barvo,pa cetudi so mesecne jih lahko uporablas dal casa ce so shranjene v tekocin ipa fse,sej sama cutis ko se unicijo ko zacne ribat pa pikat pa ze zadeve.
Uporabniški avatar
fiona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a fiona »

ze ze, ampak se vedno si nisem na jasnem. A sta mesecni? Jaz tud nosim, samo prozorne, pa tud dalj kot mesec...dokler ne zacne ribat, pa vzames nove in uau...
Uporabniški avatar
lepoticka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: primorska

Neprebrana objava Napisal/-a lepoticka »

fiona napisal/-a:6000 za dve leci?! Kaj sta mesecni ali za kako dolgo?

torej... JA sta mesečni leči... js sem si ju kupila za probo... na katerokoli barvo oči se vidi razlika,ker je pobarvana in ob strani NI prozorna ampak zgolj ZELENA oz MODRA...

imam jih pa že 2 meseca pa si ju od časa do časa za kakšno posebno priložnost dam gor :D torej MESEČNA leča ne pomeni da je samo en mesec dobra ampak da bi jo načeloma lahko imeli 31 dni v očesu oz. jo 31x dali notri pa ven... v tem je štos... js jih imam pa spravljene v tekočini in je čist OK...

samo tekočino je treba dan ali dva preden jih daš nazaj v oko zamenjat.... ne dajat v oko leče,ki je bila v isti tekočini že cel teden! samo to...
Uporabniški avatar
lepoticka
Komunikatorka
Komunikatorka

butterfly napisal/-a:
lepoticka napisal/-a:
trisa napisal/-a:Ima mogoče katera izkušnje z barvnimi lečami z dioptrijo?

aha,js imam barvne leče z dioptrijo... so ful drage sicer :? ampak sem si jih enkrat privoščla... :D

imam zelene in so ful fajn (sicer so zaradi tega kar so barvne, malo večje-v obsegu) ampak so špica! :zustimm:

dala sem pa 6000 tolarjev za 2 leči (če imaš različno dioptrijo moreš kupit 2 paketka),torej te pride 12.000 tolarjev...

mene pa še zanima kakšne leče so to?...a so mehke?
..in kakšna je tvoja naravna barva oči...js imam namreč temno rjave in nisem prepričana koliko bi se sploh videlo pri zelenih lečah?

upam da sem z zgornjim postom odgovorila tudi tebi :D

aja,pa še to,mehki sta ja...
Uporabniški avatar
jess
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljutomer

Neprebrana objava Napisal/-a jess »

oj mene pa zanima nekaj drugega!!!kaj pa barvne leče?ker dioptrije ne rabim!mi lahko svetujete?? :?:
Uporabniški avatar
jagodka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka »

Čaw! Mene pa zanima, če so sicer 14-dnevne leče, ki sem jih mela na začetku 4 krat noter še dobre, pa čeprav je 14 dni že mimo?
Sej bi jih ful nosila, sam sem bla prehlajena...
Pa še nekj: to so ble moje prve leče (seprav še tiste testne) in zdej bi naročila nove. Mam pa problem, ker še na nobeni spletni strani svojih nism našla. (acuve 2 toric)
Hvala za odgovore!
Be my bad boy, be my man
Be my week-end lover
But don't be my friend
You can be my bad boy
But understand
That i don't need you in my life again
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

jagodka napisal/-a:Čaw! Mene pa zanima, če so sicer 14-dnevne leče, ki sem jih mela na začetku 4 krat noter še dobre, pa čeprav je 14 dni že mimo?
Pa še nekj: to so ble moje prve leče (seprav še tiste testne) in zdej bi naročila nove. Mam pa problem, ker še na nobeni spletni strani svojih nism našla. (acuve 2 toric)
Hvala za odgovore!

poglej na http://www.080-1-lece.si, tam jih boš sigurno našla.
sicer pa mislm, da stare leče še lahko nosiš, tistih 14 dni po moje ne pomeni, da so dobre samo 14 dni od odprtja
Uporabniški avatar
lepoticka
Komunikatorka
Komunikatorka

jagodka napisal/-a:Čaw! Mene pa zanima, če so sicer 14-dnevne leče, ki sem jih mela na začetku 4 krat noter še dobre, pa čeprav je 14 dni že mimo?
Hvala za odgovore!

so še dobre ja.... 14krat jih lahko daš v oko... oz. dokler te ne začnejo motit...
CommandykA
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a CommandykA »

Hvala za odgovore!

jaz tut uporablam 14-dnevne lece pa jih mam ponavadi vec kot mesec dni noter...me sploh nic ne motijo pa nic...
probaj,saj bos pol tak sama vidla ko te bojo zacele ribat...pol jih pac vstran vrzi
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
Ajato
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajato »

Nosim leče že 14 let, po 17 ur na dan in to mesečne J&J. Te mesečne leče se lahko nosijo od 1-3 mesecev. Najbolje, da vsak presodi sam, kdaj je potrebna menjava. Na samem začetku sem jih nosila 3 mesece, sedaj pa en par nosim do 1-2 meseca. Pred kratkim sem naredila pregled oči in kljub tolikšnim letom nošenja leč ter spanja z njimi (tudi to se včasih zgodi), mi je oftamolog povedal, da je z mojimi očmi vse OK in sem ga vprašala kako je z spanjem z njimi in je rekel, da je seveda najbolje!!! leče ven pred spanjem, vendar če so okoliščine izredno nehigienske (prah), se lahko naredila izjema, da oči ne fašejo kakne infekcije.

Pa lep pozdrav vsem, sem čisto firška tu gor :P
Smejmo se in vsi se bodo smejali z nami...
Odgovori