Kontaktne leče
- FairyAngel
- Kofetarica
- Kraj: Svet mojih sanj :)
- Kontakt:
lepoticka napisal/-a:trisa napisal/-a:Ima mogoče katera izkušnje z barvnimi lečami z dioptrijo?
aha,js imam barvne leče z dioptrijo... so ful drage sicerampak sem si jih enkrat privoščla...
![]()
imam zelene in so ful fajn (sicer so zaradi tega kar so barvne, malo večje-v obsegu) ampak so špica!![]()
dala sem pa 6000 tolarjev za 2 leči (če imaš različno dioptrijo moreš kupit 2 paketka),torej te pride 12.000 tolarjev...
mene pa še zanima kakšne leče so to?...a so mehke?
..in kakšna je tvoja naravna barva oči...js imam namreč temno rjave in nisem prepričana koliko bi se sploh videlo pri zelenih lečah?
fiona napisal/-a:6000 za dve leci?! Kaj sta mesecni ali za kako dolgo?
torej... JA sta mesečni leči... js sem si ju kupila za probo... na katerokoli barvo oči se vidi razlika,ker je pobarvana in ob strani NI prozorna ampak zgolj ZELENA oz MODRA...
imam jih pa že 2 meseca pa si ju od časa do časa za kakšno posebno priložnost dam gor

samo tekočino je treba dan ali dva preden jih daš nazaj v oko zamenjat.... ne dajat v oko leče,ki je bila v isti tekočini že cel teden! samo to...
butterfly napisal/-a:lepoticka napisal/-a:trisa napisal/-a:Ima mogoče katera izkušnje z barvnimi lečami z dioptrijo?
aha,js imam barvne leče z dioptrijo... so ful drage sicerampak sem si jih enkrat privoščla...
![]()
imam zelene in so ful fajn (sicer so zaradi tega kar so barvne, malo večje-v obsegu) ampak so špica!![]()
dala sem pa 6000 tolarjev za 2 leči (če imaš različno dioptrijo moreš kupit 2 paketka),torej te pride 12.000 tolarjev...
mene pa še zanima kakšne leče so to?...a so mehke?
..in kakšna je tvoja naravna barva oči...js imam namreč temno rjave in nisem prepričana koliko bi se sploh videlo pri zelenih lečah?
upam da sem z zgornjim postom odgovorila tudi tebi

aja,pa še to,mehki sta ja...
Čaw! Mene pa zanima, če so sicer 14-dnevne leče, ki sem jih mela na začetku 4 krat noter še dobre, pa čeprav je 14 dni že mimo?
Sej bi jih ful nosila, sam sem bla prehlajena...
Pa še nekj: to so ble moje prve leče (seprav še tiste testne) in zdej bi naročila nove. Mam pa problem, ker še na nobeni spletni strani svojih nism našla. (acuve 2 toric)
Hvala za odgovore!
Pa še nekj: to so ble moje prve leče (seprav še tiste testne) in zdej bi naročila nove. Mam pa problem, ker še na nobeni spletni strani svojih nism našla. (acuve 2 toric)
Hvala za odgovore!
Be my bad boy, be my man
Be my week-end lover
But don't be my friend
You can be my bad boy
But understand
That i don't need you in my life again
Be my week-end lover
But don't be my friend
You can be my bad boy
But understand
That i don't need you in my life again
jagodka napisal/-a:Čaw! Mene pa zanima, če so sicer 14-dnevne leče, ki sem jih mela na začetku 4 krat noter še dobre, pa čeprav je 14 dni že mimo?
Hvala za odgovore!
poglej na http://www.080-1-lece.si, tam jih boš sigurno našla.
sicer pa mislm, da stare leče še lahko nosiš, tistih 14 dni po moje ne pomeni, da so dobre samo 14 dni od odprtja
jagodka napisal/-a:Čaw! Mene pa zanima, če so sicer 14-dnevne leče, ki sem jih mela na začetku 4 krat noter še dobre, pa čeprav je 14 dni že mimo?
Hvala za odgovore!
so še dobre ja.... 14krat jih lahko daš v oko... oz. dokler te ne začnejo motit...
-
- Komunikatorka
- Kraj: Maribor
Hvala za odgovore!
jaz tut uporablam 14-dnevne lece pa jih mam ponavadi vec kot mesec dni noter...me sploh nic ne motijo pa nic...
probaj,saj bos pol tak sama vidla ko te bojo zacele ribat...pol jih pac vstran vrzi
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
Nosim leče že 14 let, po 17 ur na dan in to mesečne J&J. Te mesečne leče se lahko nosijo od 1-3 mesecev. Najbolje, da vsak presodi sam, kdaj je potrebna menjava. Na samem začetku sem jih nosila 3 mesece, sedaj pa en par nosim do 1-2 meseca. Pred kratkim sem naredila pregled oči in kljub tolikšnim letom nošenja leč ter spanja z njimi (tudi to se včasih zgodi), mi je oftamolog povedal, da je z mojimi očmi vse OK in sem ga vprašala kako je z spanjem z njimi in je rekel, da je seveda najbolje!!! leče ven pred spanjem, vendar če so okoliščine izredno nehigienske (prah), se lahko naredila izjema, da oči ne fašejo kakne infekcije.
Pa lep pozdrav vsem, sem čisto firška tu gor
Pa lep pozdrav vsem, sem čisto firška tu gor

Smejmo se in vsi se bodo smejali z nami...