ballerina napisal/-a:Mnja, sem spodaj napisala sori, ni blo mišlejno direktno nanjo ampak nasplošno...
O riganju in prdenju pred partnerjem imam sledeče mnenje (in tole pišem zadnjič)...če moj fant rigne oz. prdne pred mano se mi to ne zdi nič takega(dejansko se temu tudi smejim), v kolikor tega ne počne vsake pet minut ali celo zanalašč, kje med sexom ipd. Jaz pred njim ne prdim. Pa ne zato, ker bi hotla bit fina ali ker bi to njega neverjetno motilo, ampak zato, ker si pač ne dovolim ,da bi pričela s takšnimi dejanji, ker res nevem, če se bova midva poročila in ostala skupaj še naslednjih sto let. Pred vsakim fantom, ki ga imam pa res ne morem prdeti, mar ne?
Nevem kaj ima purple bitch tolko proti urejenim in postavnim dekletom. Njej so takoj vse neke princeze in fine in nevem kaj še vse. Ja tolk kolkr ma ona proti princezam, mam jst proti zanemarjenim ženskam. Al morjo bit dvojna merila?
Joj prosim te no...
Veš kaj, smo si pač različni. Nekatere (takšne kot ti) pač mislite, da je to nekaj grdega, nečloveškega al kaj

, da ste sv***e če to počnete in da se to ne spodobi. Prov! Mene to nč ne moti.
Sam ne zmirjaj tistih, ki se jim to ne zdi nč takega (ker na žalost res ni). Nekateri pač vemo, da so nekatere človeške stvari, ki jih naša družba potencira in iz njih dela tabu. Pol bi mogla it v kako državo, k potrebe opravljajo ob cesti v kanale in jim je to samoumevno....rada bi vidla tvoj fris..

Sej ne da bi si jst želela kej takega. Vsekakor se strinjam s kulturo in jo tudi upoštevam. Sam doma bom pa sproščena pa počela kar se mi zahoče in take ljudi hočem tud okol sebe.
Tvoj tip pa naj kr misli da kakaš pa diši po šmarnicah (če sploh kakaš), prdneš itak nikol (ker si ženska

), itd. Joj halo no, škoda izgubljat besed.
Mej svoje mnenje sam nehaj ozmerjati folk lepo prosim, sam zato ker stvari drugače dojemajo kot ti.