Huh, vidm da imate kar izbran okus . Sicer pa trenutno stanje pri meni A3 (prejšnja verzija), ampak ga ne bi mela več ker sem imela čist preveč problemov z njim, pa še ta nov model mi ni čist nič všeč. Želje so pa nekak pri Peugeot 407...khmmmm, pa to bi bilo zaenkrat vse. Toyote so sicer zelo OK, ampak ker sem baba gledam pac tudi na obliko in ta mi je nekak preškatlasta pri toyotah.
Moj sanjski avto je Peugeot 307cc. Zadnjič je Peugeot meu promocijo in ko sva ga s kolegico zagledle sva se kr zaluble u njega.
Drgač pa dokler ne zaslužim dovol dinarčkov za njega bi pa bla zadovoljna s kakšim dizlom pa da ma klimo, servo volan in abs zavore. Všeč mi je tud ta nov Volvo
Flaškica napisal/-a:Dajte folk, kdao pa ma dnar za take avte, kvečemu kakšen direktor, ki uniči kako firmo. Jaz bi bla zadovoljna že z Volvo vseh vrst in modelov. Prvi avto: Fičko( ta mladi sploh ne veste kakšen avto je to!), Trenutno Jugo, Nagledan ker kupujem: ali Kangoo, ali astra karavan ali kakšen drug karavan.
kdor ma, ma sicer pa ce si prebrala prvi post je blo govora tud o sanjah, pa smo mal zasanjal drgac pa js ce mi uspe dobr prodat cliota, neki dodam in si kupm tastaro laguno al pa neki... a je dost realno
že od nekdaj mi je zelo všeč opel tigra samo ne ta nova - stari model mi je zlo zlo zlo všeč Drugače mi je postala všeč tut mazda rx8 (samo tega ne vem, če si bom lahko kdaj privošla )
Sama pa vozim jeep