Tenis
Joj, pa ne moreš pesti držat za to kuro od babe no...
Ona je pa res kOkoš!
NO, vsak ma svoj okus. Jz navijam za Justine!
Hvalabogu jz slišim samo angleške komentatorje...sploh ne vem kaj se te švabi skoz zraven štuljo!
Aja, boš dala snemat...a ti je kul pol gledat? Men nekak kr ni več tok zanimivo in napeto...

NO, vsak ma svoj okus. Jz navijam za Justine!

Hvalabogu jz slišim samo angleške komentatorje...sploh ne vem kaj se te švabi skoz zraven štuljo!
Aja, boš dala snemat...a ti je kul pol gledat? Men nekak kr ni več tok zanimivo in napeto...

Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
A seveda!
Čez njen tenis nimam popolnoma nič, res igra zelo lepo, sm to že napisala v mojem prvem postu v tej temi.
Ampak obnaša se pa kot največja šiptarka, kar mene v celoti zmoti pri vseh teh igralcih, ki se ne znajo obnašat. Od Hewitta do Hingiske.

Ampak obnaša se pa kot največja šiptarka, kar mene v celoti zmoti pri vseh teh igralcih, ki se ne znajo obnašat. Od Hewitta do Hingiske.
-
- Kofetarica
- Kraj: Celje(na žalost)
- Kontakt:
Od moških najraj gledam Hewitta, je tko sladek. Pa Baghdatis(al kak se že napiše), pa Federer tud nista slaba!!
Od žensk so mi pa najbolj pri srcu: Davenport, Amelie
pa včasih mi je bla sharapova, ampak se zdaj bol smotano obnaša
Drugače pa nikol ne zamudim kakšnega Grand Slam turnirja!!!!!!!
Od žensk so mi pa najbolj pri srcu: Davenport, Amelie

Drugače pa nikol ne zamudim kakšnega Grand Slam turnirja!!!!!!!
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
Joj, jz res ne vem, kaj vidte na Hewittu...poleg tega, da se grozno obnaša in da niti ni luškan...
No ja, sm že rekla, vsak ma svoj okus. Bi pa definitivno pričakovala navdušenje nad katerimkoli drugim, sam nad Hewittom ne.
Danes je pa moj Rogi zmagal...
Kok pa ta človek lepo igra...tista njegova rokca, k tko nečloveško pospina žogico...mmmmmm! 

Danes je pa moj Rogi zmagal...

Ga spremljam kadar le utegnem . Trenirala sem ga 8 let, preden sem šla nazaj plesat, in ker še vedno začnem "trzat", če pržgem tv in vidim kak match, al pa če pospravlam stalažo s čevlji in une moje supergice še vedno dišijo po pesku, ga spremlam kadar le lahko
Je pa res da sm začela igrat v začetku devetdesetih, v drugem razredu OŠ, in takrat so bli na ATP in WTA lestvicah čist drugi ljudje - kot npr. Steffi Graf, Monika Seleš, Michael Stich, Boris Becker, Gabriela Sabatini, Anke Huber, Stefan Edberg, Jana Novotna, Martina Navratilova, John McNroe, Goran Ivanišević, Pete Sampras; velik teh igralcev so pol zamenjal današnji, ki igrajo čist en drug tenis kot se ga je igral včasih. Neprimerno bolj "atomski" oziroma zlo eksploziven.
Najrajš od vseh sm gledala finale Agassi-Sampras al pa Sampras-Becker, od žensk pa Seleševo, Hingisovo, tud Davenportova mi je bla kul, od mladih pa itak vse te Rusinje in Slovakinje in Jugoslovanke in oh in sploh, fajn, nadebuden tenis, ni kej ...
Bi blo pa seveda fajn, če bi tud mi še mel kazga igralca in igralko tega ranga, čeprov je res da se je rating naših, vsaj Srebotnikove, v zadnjih letih bistveno izboljšal v primerjavi z recimo 5, 6, let nazaj
Glede na to, da sm vse to, kar je teniškega vidla zlo od blizu, predvsem to, da je vse skupi ena fakin elitna zadeva, ker ko enkrat rata mal bolj profesionalna, je vse skup sam še keš, keš, keš .... Lohk rečem sam to: svaka čast Katarini, ker se tko dobr drži 

-
- Kofetarica
- Kontakt:
-
- Kofetarica
- Kontakt: