Jst sem ponavadi tudi bolj glasna ko ne. Je bil moj tega ful navajen in potem sem bla enkrat bolj tiho, pa je reku, da mu je blo kar mal čudn. Jasno, da sem bla bolj tiha samo takrat in nikoli več!
ja jst sm tut med ta glasnimi. dejansko sploh ne morm bit tih. no bla sm enkrat in mo jmi je reku da nikol vec ne smem tega nrdit ker je komi sploh seksu z mano. dejansko moski misljo da zenske res uzivamo tkrt k se mal deremo. res pa je da se je zlo tezko zadrzvat. sam tut to je treba
Jaz mislim da spadam tudi med bolj glasne, na zacetku sem bila bolj tiha in potem sem na zeljo lubija postala bolj glasna ceprov cez cas mi je kar vsec ratalo Moj lubi je pa cisto tih med sexom se ko mu pride komaj da kaksen glas od sebe...pa sem mu rekla da bi mi blo zlo vsec da bi tudi on kdaj malo glasu dau od sebe...pa nevem al mu je nerodn ker nikol ni al kaj samo slisim ga pa se zdaj nic... fajn bodte..
Jst pa pomoje počnem ravno nekaj vmes.
Ni, da bi samo globje dihala in kake aaa-je spuščala, ampak mi enostavno uide tud kej več, bolj glasnega in kaj bolj konkretnega od samoglasniških izdihov in to ni nič prisiljeno.
Najboljš mi je pa slišat njega, ko mi reče, kok me je fajn f.. in kok mi rad to dela.
no jst sem ena tistih, ki med sexom ne dajo nobenga glasu iz sebe, razen glasnega dihanja pa mogoče kdaj kakšen vzdihljajček.Enostavno mi ni do tega da bi se drla pa kričala ker bolj uživam v orgazmu ko je tišina.fanta to tudi ne moti, se je že navadil.Če pa kdaj slučajno iz mojega grla uide kakšen zvok je pa potem še toliko bolj presenečen:))
lp,lady_dream
****I want to be just like barbie..that bitch has everything....****
hm... pri meni je ful odvisno, največkrat je prisotno dihanje, stokanje in predenje, razen kadar mi prihaja - takrat sem včasih že kr preveč glasna s svojim stokanjem in vzdihovanjem Mi je pa ful všeč, če tut tip s kakšnim zvokom nakaže, da mu moje početje ugaja, ponavadi me samo še bolj podžge