Riganje, prdenje

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori

Vas take stvari pri fantu motijo?

da
174
60%
ne
114
40%

Skupaj glasov: 288

Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Kok ste bedni, ej... :roll: :D

Vse kar se pogovarjate je od en milijon dejavnikov odvisno. Če si cele dneve s svojim tipom npr. in se zadržuješ 24 ur na dan, da se ti ne bi slučaaaajno kolcalo, rignilo, itd... Ja, pol to zna bit sigurno nezdravo. Nezdravo je glede na zdravnike že to, da ne greš na veliko potrebo takoj in tiščiš. To so men drugač zdravniki povedal... Plini pa strupi, itd. K že nekateri tok zdravo živite. Ja, tut to škodi in mora ven. :lol:
Drug absurd je pa spet trapast, da maš veselico in se napenjaš, itd. To gre pa tut men na živce totalno. Malo pa že lahko potrpiš...
Sam po moje ni ne Severa mislila enga ekstrema in ne Sofia drugega. Vsaj upam. :wink:

Men se zdi glupo, da sediš k prbit in se matraš na vse pretege, da ti pred tipom ne bi slučajno kdaj kaj ušlo. Zdi se mi pa tut nagravžno, da bi obadva to veselo počela. :D :D
Seveda je tukaj govora o partnerjih, ki veliko časa preživita skupaj. :wink:
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Ja, men sicer ni nikol na pamet pršlo, da bi tekla prdnit v drug prostor. :lol:
Sva s tipom skupi živela in kmal pogruntaš (no, midva sva že prej), da ne moreš takih fines zganjat.
Tu je seveda izvzeto "prdenje zanalašč"..
Jest sploh nevem, a je to možno?
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

rignes lahko zanalasc, prdnit zanalasc pa ne znam! :D :D :D
mikinikita
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mikinikita »

moj lah zrd mene prdi in riga,sj to vsi počnemo :evil: a mogoče obstaja kšn k se mu to še ni zgodil...lepo prosm s pravlcam :schaf: itk pa da mi gre na živce če to zanalašč počne,k ne maram smradu :raucher: mam pa dva kolega k mata ful primitivni punci k jima ne pustita prdet ne rigat,povrh usega trdita,da onidve tega ne počneta-nikol! :lol: mislm halo!?! a je lah še kšna bl čitna laž :yau: no coment na tak folk
When someone dies a crow carries that soul to
the land of the dead.But sometimes something so bad happens that
terrible sadness is carried with it.And the crow can bring that soul back to put the wrong things
right.
severa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a severa »

Mislila sem da govorimo kako to poteka med partnerji, ne pa v družbi...

Daj Metron skuliraj se malo, nisem ena izmed tistih, ki tekmujejo s partnerjem kdo ga bo večkrat spohal, si me zamenjal z drugo, ki je o tem govorila, da to s partnerjem počneta...

Če sem napadla sofio, se ji opravičujem, dala sem le primer, je pač ona napisala to glede tega da če ne mora na wc, sem pa mal napačno razumela, ker ona ja mislila ko v družbi to nekdo namerno naredi... jaz pač nisem še tega doživela, ker še nisem bila v takšni družbi...

Torej še enkrat, opravičilo tistim ki so užaljeni zarad mojga posta ampak mislila sem da se gre kako to poteka med partnerji...
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a girlie »

Sej tud če daš en klicaj, bomo razumeli, kaj si hotla povedat.
Let the good times roll.
maycha
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a maycha »

Mimi_M napisal/-a:Ja, men sicer ni nikol na pamet pršlo, da bi tekla prdnit v drug prostor. :lol:
Sva s tipom skupi živela in kmal pogruntaš (no, midva sva že prej), da ne moreš takih fines zganjat.
Tu je seveda izvzeto "prdenje zanalašč"..
Jest sploh nevem, a je to možno?

Točno tako.

Sicer pa kdo pa ne prdne oziroma rigne???!
Oooh, you've got to let your body move to the music...
Oooh, you've got to just let your body go with the flow...
Oooh, you've got to vogue
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

oh moja babi je zmeri rekla da je en prdec k sto dohtrjov. Ni dobr če ful zadržujš pa to. No sej ne da jest zdej kr prdim naveliko, če sem doma, pač kukr mi sede...sej mislm da je povsod tko...drgač pa tud k sva s tipom-sva že tok domača, tko da če je treba prdnt se prdne, al pa rignt...ne vem zakaj bi tiščala not pred njim, k pa recimo tud moje tokove iz lule požira....mal smrada, velik smeha....pol si pa kontre dajeva...hehe...
pomoje se vam bo zdel nagravžn, sam nama je pa prow hudo k nimava nobenih zadržkov takih en pred drugim...
mam pa eno kolegico, k jo tip po 4 letih zveze še ni slišu niti zavohu da je prdnla....pa recimo že žvita skp...jest to nebi.... :D :D :D :D :D
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

sicr mam pa tud dva kolega, k pa sta kao fensi pa neka šminkerja pa to, in pred našo družbo veselo prdita....in vsak njihov prdec smmmmrdddiii k ne vem kaj. in njima nbe ne zamer...pa nej pa kaj..če jih tišči jih tišči..jeb** ga.....
Molly
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a Molly »

girlie napisal/-a:Sej tud če daš en klicaj, bomo razumeli, kaj si hotla povedat.

to sm zato nardila kr majo nekateri tuk proti temu..mislm sj ne vem če glih tukile ampak pač mi gre na žiuce če izbuljo uči pa se začnejo režat če se ti pač nardi da rigneš.. :) :)
Hold me, thrill me, kiss me...
peach27
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a peach27 »

metron napisal/-a::respekt:

Severa, ne da bi bil fin al pa karkol, sam k te berem to s takim navdušenjem govoriš, kot da ti je nejvečji hobi s tipom tekmovat, kdo ga bo bol spohal. Fak, dj k te bo porival od zadi, mu enga Zvonkoja spusti.

:lach: :lach: :lach: :D :D :D ahahahahah, skor sm enga .... od smeha :eek:

ne ej men je to normalno, sej vsak prdi, sam namerno :!: :?: :eek: ogabno, nespoštljivo in še kaj, dej če teb diši, pa se zapri v neko kabino in si daj duška. Mene to moti in tud sama tega ne počnem. Namerno ;D
isto si mislim o riganju, znorim, če kdo riga, ko itak vsi vejo da me to moti.

Da o mlaskanju in cmokanju pri hrani sploh ne govorim :evil:
DANGER!!! Next mood swing: 5 minutes
Uporabniški avatar
LovelyM
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a LovelyM »

Zdej sva s fantom že tok časa, da če sva 24 ur na dan skupaj je nekak logično, da bo kdo vsaj enkrat prdnil, sej to je čist naravno.
Je pa problem ja, če greš z nekom na prvi zmenek pa prdneš :D
marakeech
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a marakeech »

:lol: :lol: :lol: Kaksna tema. Da crknes :D :D :D

No, moj tip je pa vcasih (ko sva bla se bolj na zacetku) s svojimi kolegi to vs cas pocel (zanalasc). Pa itak da mi je slo na zivce. Pol sm pa mal zavijala z ocmi pa rekla sm, da so prasci. Zdj je pa kr nehu. Pa mi je to bolj vsec :!:

Drugac pa, kar je za ven, je za ven :D Se strinjam ane... ce mors pac dej an. Kva bos pa druzga naredu
Uporabniški avatar
black_lady
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a black_lady »

oukej, doma naj si da duška če že more. ko pa bom z njim sedela v kinu ali restevraciji pa naj si nikar ne naroči fižola ker bo takrat svoje pline moral vohati sam(in celotna restevracija)! :oops: :help:
Kar ne zmore hudič - to zmore ženska!
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Ewchk »

Mene ne mot če to tip dela pred mano... Mal se nasmejem pa mu rečem prda smrda (smrdi skor nikol ne). Ampak da bi js pred njim mi pa ni do tega. To če že morm, rajš opravm na wcju.
Če nisi del rešitve, si del problema.
Odgovori