Hely_3 napisal/-a:Jaz imam 75 C ali B velike prsi. Ampak nikoli nism zasledila neprijetnega vonja.
Enako

(pač hotla sprobat vse) in mi je pomagu,pol se je telo navadu in spet jovo na novo... Brala sm vse kar ste napisale in mi nč več ne daje upanja... Zgleda bom še pr 60ih švicala...
 (pač hotla sprobat vse) in mi je pomagu,pol se je telo navadu in spet jovo na novo... Brala sm vse kar ste napisale in mi nč več ne daje upanja... Zgleda bom še pr 60ih švicala...   Je pa res, da doma švicam manj, ampak čim grem iz hiše ... fleki, fleki, fleki... Čeb blo -100, bi js švicala in pol me še bl zebe k mam moker flek... Trenutno mam deo v rollu od Orifalme pa mi mal omil, pa še nežen vonj ma. Ni nam pomoči zgleda... A je kera pol kupla kerga od unih deov prek neta iz amerike pa anglije? Poročite! Res morm najdt neki kar mi bi pomagal!
  Je pa res, da doma švicam manj, ampak čim grem iz hiše ... fleki, fleki, fleki... Čeb blo -100, bi js švicala in pol me še bl zebe k mam moker flek... Trenutno mam deo v rollu od Orifalme pa mi mal omil, pa še nežen vonj ma. Ni nam pomoči zgleda... A je kera pol kupla kerga od unih deov prek neta iz amerike pa anglije? Poročite! Res morm najdt neki kar mi bi pomagal!