Vesela sem da sm odkrila tole temo! Prekomerno sem se začela potit v prvem letniku gimnazije. Zdj sm na faksu, pa se še vedno nč ni spremenil. In tko k ve use, je tut men toook neprijeten občutek ko maš mokro majico podpajsko... Rok sploh ne dvigujem zato! Mam srečo, da moj pot ne smrdi (usaj to), mislm zasmrdi deo na majici v kombinaciji s potom, tko da ne morm met ene majic dvakrat oblečene sploh. DOstkrat mam pol še pulovr vlažen. Tut js sm probala vse! Od Vichyja in Triple Drya (že dve leti nazaj) do Fa v spreju. Nč ne pomaga. 4 leta nazaj sem mela moški deo old spice

(pač hotla sprobat vse) in mi je pomagu,pol se je telo navadu in spet jovo na novo... Brala sm vse kar ste napisale in mi nč več ne daje upanja... Zgleda bom še pr 60ih švicala...

Je pa res, da doma švicam manj, ampak čim grem iz hiše ... fleki, fleki, fleki... Čeb blo -100, bi js švicala in pol me še bl zebe k mam moker flek... Trenutno mam deo v rollu od Orifalme pa mi mal omil, pa še nežen vonj ma. Ni nam pomoči zgleda... A je kera pol kupla kerga od unih deov prek neta iz amerike pa anglije? Poročite! Res morm najdt neki kar mi bi pomagal!
Če nisi del rešitve, si del problema.