Prvo veza in potem seks ali prvo seks in potem veza?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a principesa »

najprej zveza potem vse ostalo,.....
kiči
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a kiči »

Najprej se spoznat, ali pa "preizkusit"?

Res je, da če seks ne štima, tudi veza težko štima, druga pa je resnica, da če ženska/punca ne čuti do tipa nič, bo tudi spolno dala bolj malo od sebe... moje prepričanje je, da ljubezen iz ženske naredi nepozabno ljubimko... v glavnem, začaran krog...
zmedena
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zmedena »

ja jest sem mela prjatla 1 let pa pol pa nisva nikol nč mela ker mi je šou na živce ubistvu sm ga sovražla, pol sva bla pa enkrat skp na enmu vikendu in pol se je to nadaljeval iz vikenda v vikend. Po petih mescih sva končno postala par in se razumeva the best!
bjondika1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bjondika1 »

jest mam pa prjatle, s katerimi se poznamo že ohoho let, pa se mamo zlo fajn skupaj, ampak se nismo (nisem) nikol dol z njimi dala, ker me ne potegnejo.

sem pa srečala tipa, s kermu sva se mečkala po petih minutah v WC na žuru in sva se dala dol, k bi se nama obema odtrgal če se nebi takoj!

je pa s sexom na prvem dejtu tko: po defaultu ne more bit zmerej najbolš, ker je res dobr šele ko se vsaj mal poznata, da lahko eden drugmu nardita tist, kar mu/ji najbol paše
Čista sreča je bit blond...
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a laram »

Itak, da najprej zveza.
Uporabniški avatar
*teyci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *teyci* »

jaz pa mislim tako, da je možno tudi npr. sex že kar takoj ,recimo n zabavi, in da se pol ta 2 res zaštekata ampk nikoli pa nisem zato da bi s tipom šla že kar takoj, ker potem mu gre res samo za sex in jaz take moške preziram. jaz morem tipa spoznat vsaj do neke mere da vidim če se tudi ujamema, pa seveda me more privlačit :) , pol pa že pride enkrat do sexa :oops:
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Jest tud moslim, da je lahko veza po seksu ful v redu.
Tako je blo pr naju, s tem, da si nisva bila popolna neznanca, ampak sva se na videz že dolgo poznala in si bla očitno všeč, pač, kemija. Potem pa je sledilo šele spoznavanje (ob dobrem seksu, seveda) in ugotovila sva, da se ful dobro štekava in ujameva na vseh področjih.
Hanči banči
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a Hanči banči »

do tipa morm najprej čutit neko privlačost seveda pa more bit vreden zaupanja in se ozira tud na ženska čustva tko da najprej veza se pravi da ga spoznam sevedea če se z nekom privlačva in ujameva pa tudi pride do bolj intimnih stvari tko da definitivno najprej veza in pol sex
marjeti
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a marjeti »

pri meni je bila prvo kratko prijateljstvo, že preden sva se spoznala je bla med nama kemija in po približno 2 tednih prvi seks.sicer nisem ženska, ki bi se hitro spustila med rjuhe, ampak sm že na začetku začutila, da takega moškega ne srečam vsak dan :P
gwen
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a gwen »

jz sm do zj mela najprej vezo potem sex
enonočne avanture so druga zgodba :D
just love
ady
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ady »

odvisno od situacije....privlačnosti....ali je tip vreden˝pregrehe˝ :D ...nevm js se prvo rada prepričam pa počakam da navm kj na koncu trpela - čustveno, slab glas(nažalost so nekateri tipi tudi takšni da širijo zgodbice)
frrrr
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a frrrr »

midva sva bla prijatelja... nato je bil sex... šele nato veza - odlična kombinacija!

najprej ga spoznaš kot kolega in vidiš, če se ujameta. potem ga preizkusiš se spolne smeri in ugotoviš kako se ujameta v postelji. če uspešno opravi prva dva preizkusa, je idealen moški zate :)
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Ewchk »

Js sm probala oboje. Najprej sexs in potem veza in ni blo dobr, sm pa probala veza in pol sexs in je NORO!!!!
Če nisi del rešitve, si del problema.
*kylie*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *kylie* »

hmm.. ja..tudi jaz sem probala oboje...
pa pri meni ni blo noro ne eno ne drugo... zato ne vem kaj zdaj :(.....
it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
*smokvica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *Štajerska*

Neprebrana objava Napisal/-a *smokvica* »

Veza! Čeprav je lahk pol k si ful zalublen v partnerja in je sex v kur***ful veliko razočaranje...
Odgovori