Prvo veza in potem seks ali prvo seks in potem veza?
-
- Komunikatorka
- Kraj: ljubljana
jest mam pa prjatle, s katerimi se poznamo že ohoho let, pa se mamo zlo fajn skupaj, ampak se nismo (nisem) nikol dol z njimi dala, ker me ne potegnejo.
sem pa srečala tipa, s kermu sva se mečkala po petih minutah v WC na žuru in sva se dala dol, k bi se nama obema odtrgal če se nebi takoj!
je pa s sexom na prvem dejtu tko: po defaultu ne more bit zmerej najbolš, ker je res dobr šele ko se vsaj mal poznata, da lahko eden drugmu nardita tist, kar mu/ji najbol paše
sem pa srečala tipa, s kermu sva se mečkala po petih minutah v WC na žuru in sva se dala dol, k bi se nama obema odtrgal če se nebi takoj!
je pa s sexom na prvem dejtu tko: po defaultu ne more bit zmerej najbolš, ker je res dobr šele ko se vsaj mal poznata, da lahko eden drugmu nardita tist, kar mu/ji najbol paše
Čista sreča je bit blond...
jaz pa mislim tako, da je možno tudi npr. sex že kar takoj ,recimo n zabavi, in da se pol ta 2 res zaštekata ampk nikoli pa nisem zato da bi s tipom šla že kar takoj, ker potem mu gre res samo za sex in jaz take moške preziram. jaz morem tipa spoznat vsaj do neke mere da vidim če se tudi ujamema, pa seveda me more privlačit
, pol pa že pride enkrat do sexa 

vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
Jest tud moslim, da je lahko veza po seksu ful v redu.
Tako je blo pr naju, s tem, da si nisva bila popolna neznanca, ampak sva se na videz že dolgo poznala in si bla očitno všeč, pač, kemija. Potem pa je sledilo šele spoznavanje (ob dobrem seksu, seveda) in ugotovila sva, da se ful dobro štekava in ujameva na vseh področjih.
Tako je blo pr naju, s tem, da si nisva bila popolna neznanca, ampak sva se na videz že dolgo poznala in si bla očitno všeč, pač, kemija. Potem pa je sledilo šele spoznavanje (ob dobrem seksu, seveda) in ugotovila sva, da se ful dobro štekava in ujameva na vseh področjih.
-
- Sramežljivka
- Kraj: Gorenjska
hmm.. ja..tudi jaz sem probala oboje...
pa pri meni ni blo noro ne eno ne drugo... zato ne vem kaj zdaj
.....
pa pri meni ni blo noro ne eno ne drugo... zato ne vem kaj zdaj

it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
-
- Komunikatorka
- Kraj: *Štajerska*