krfjolca napisal/-a:Kulska reklama: Neki za en avto, ko ati tko zatopljeno gleda TV, tamal si pa sam pogleda, kolk je mleko toplo, pa sam se nafutra, pa se pol še sam po hrbtu potreplja, da loh kupček podre!
Sej to je luskan... sam reklama kot reklama je pa kr neki! pa una ta druga za isti avto tud.
Angel girl napisal/-a:Najbl butasta je una k un tamau tiste ogabne oblačke šteje, pa ne bo mi noben reku d tak mejhn pokovc šteje do 2tisoč tok butste reklame ni k je ta.....BEDA!
P1k4 napisal/-a:najbolj pa mi gre na živce tista, ko so neki moški pa igrce špilajo pol pa en prinese zobne ščetke , pa take bedne face so da je joj, za Orbit reklama se mi zdi.
Jaaaa, ta gre tut men na živce! Tolk je bedna. Gledajo tekmo, in pol un pride težit ... alo zobe umit! Ja halo? Kukr, da bi bli eni otroci ... Je pa za Orbit ja.
Mi je pa ful simpatična ta, ko štrikajo za avto, da ga ne bo zeblo
OT: Sem mal narobe citirala, sori bucka81, je bil tvoj post.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
jao men gre pa na živce una reklama za Haribo bonbone, k je en kavbojc pa mu bonboni padejo k enmu tamaumu, pol se gre pa en bungee đamping pa gre iskat bonbone, pol pa tamau reče: "Nič hudega, saj imamo še happy colo!" :fight:
P1k4 napisal/-a:najbolj pa mi gre na živce tista, ko so neki moški pa igrce špilajo pol pa en prinese zobne ščetke , pa take bedne face so da je joj, za Orbit reklama se mi zdi.
Jaaaa, ta gre tut men na živce! Tolk je bedna. Gledajo tekmo, in pol un pride težit ... alo zobe umit! Ja halo? Kukr, da bi bli eni otroci ... Je pa za Orbit ja. Mi je pa ful simpatična ta, ko štrikajo za avto, da ga ne bo zeblo
OT: Sem mal narobe citirala, sori bucka81, je bil tvoj post.
ej res ... bolj bedne reklame si nebi mogli zmislit
Al pa una k en moški išče vse možne načine, da bi si umil zobe, pa npr. enga gospoda s kozarcem v roki vpraša, kok je ura in un pogleda na uro pa se mu voda zlije iz kozarca, tist moški pa spodi nastav ščetko pol pa pride do enga kipca k "lula" vodo,pa že hoče spodi nastavt ščetko, pa si raj premisl
Ta reklama mi je bla ful dobra, sam zdej mi gre že mal na živce, ker se preveč ponavlja
girlie napisal/-a:jao men gre pa na živce una reklama za Haribo bonbone, k je en kavbojc pa mu bonboni padejo k enmu tamaumu, pol se gre pa en bungee đamping pa gre iskat bonbone, pol pa tamau reče: "Nič hudega, saj imamo še happy colo!" :fight:
aia pa ona še k je za Pervol black magic, k 2 sedita tm u kini pol pa un pržge faracaig in pol ženska prvleče iz vrečke ta pervol black magic (to sm zdj skrajšala celotno reklamo)...ful mi je bedna
no tale reklama za pervol mi je tok bed...butasta do kraja...vedno ma tisti trapast pervol v vrečki pr seb...ma ja...nisem še vidla folka ki bi pralni prašek nosu s sabo naokol...hihi
ja ta je tut original...
men gredo reklame tok na živce...recimo pop tv-reklame med filmi trajajo pod 5 minut al pa več...kok to sovražim...najbolj mi gre pa na živce reklama od dormea in kosmodiska..
dolenjskih pobcem pa so ble reklame teh dveh oglaševalcev ideja za norčevanje iz mokronajzarja martina strela.poglejte si kako noro reklamo so naredl.na tej strani si lah dol daste in pogledate
http://www.pig-destroyer.da.ru/ to je reklama.