Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
ložica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: na poti do sonca..

Neprebrana objava Napisal/-a ložica »

js sm pa nehala zdj..učer zadno uzela..sm jih 3 mesce jemala..začela sm jih pač zrd zaščite(večinoma)..sam itk se je izkazal da iz tega nč ne bo :roll: ..no koža se mi je mau zbolšala..sam so mi mau celulita več povzročle(diane35)..pa ene 2 kg gor..(sam to je mogoče tut zto k polet več športam pa zdravo jem..zj je pa zima pa še prazniki :D )
no skratka ko jih bo treba spet začet :wink: jih pa bom ane(sam pomoje bom raj kšne yarina)..
say it right..
pupica20
Debatorica
Debatorica
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objava Napisal/-a pupica20 »

*Ela* napisal/-a:
bubbles napisal/-a:evo, situacija je sledeča: tabletke sm jemala skoz ob 13h, zdej sm jih pa hotla ob 18, ker bi blo pač tko lažje vsaj za tale mesec. problem je pa v tem, ker sm čist ta 1. tabletko 1. tedna pozanla vzet in sm jo vzela šele ob 2h zjutri (kar je več kot 12 ur če gledaš na staro jemanje in manj kot 12 če gledaš na tisto jemanje, ki bi ga pač zdej rada mela). zdej a lahko mirne duše jemljem nadaljnje tabletke ob 18h al morm pač uporabljat ta teden kondome al celo jemat ob 13h?

zmedeno, vem :)
u ti pa si zakomplicirala tole :) jas mislim da lahko jemleš dalje ob 18h...al pa par dni ob 13h pol pa ob 18h naprej..?
kaj pravite ostale?
ti kar mirno jemlji ob 18h! tk k si hotla! vem iz lastnih izkušenj!
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

pupica20 napisal/-a:
*Ela* napisal/-a:u ti pa si zakomplicirala tole :) jas mislim da lahko jemleš dalje ob 18h...al pa par dni ob 13h pol pa ob 18h naprej..?
kaj pravite ostale?
ti kar mirno jemlji ob 18h! tk k si hotla! vem iz lastnih izkušenj!

spenkju obema, tut sem to nardila. sej drgač jih redno jemlem, zdej sem pa pozabla na najbol smotan dan :) :oops:
...just breathe...
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

bucka81 napisal/-a:
¤MajC¤ napisal/-a:ja ene so presvoh zato ker so hormoni ne in ce mas naprimer wec kil rabis wec hormnov kot ona ko ma majn kil.Zato so ene mocnejse ene pa bol blage. To je eni soslki rekla zdravica zj pa ne wem ce e to res.

:roll: to pa ne bo držalo,ne gre se gledajo na težo , vsaj pri meni niso, jaz sem imela prešvoh tabletke pa se mi je pojavljala vmesna krvavitev skoraj vsaki mesec, zato sem jih menjala za močnejše. Mislim, pa da je tako, da ti dajo najprej (vsaj za kontracepcijo) take z najmanj hormoni, potem pa ti povečajo, če je potrebno.

no zdaj po novem letu pa jih bom tak nehala jemati (še samo 3 tabletke imam) , da se "ščistim", do pomladi :D , da bomo kmalu lahko zibali :razz:

oooooooo kok lepoooooooo , upam da vama kmal rata :) :smilingplanet: :flower: :schaf:
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Ela* »

bucka81 napisal/-a:no zdaj po novem letu pa jih bom tak nehala jemati (še samo 3 tabletke imam) , da se "ščistim", do pomladi :D , da bomo kmalu lahko zibali :razz:
ohoho :D super :flower: :freude:
as if.
Uporabniški avatar
Natassaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Natassaa »

astra_mb napisal/-a:
miška17 napisal/-a:
Varja napisal/-a:
mene pa zanima če ima katera harmonet? kakšne s izkušnje?

ja jaz uporabljam harmonet.
in se mi zdijo ful uredu.prvi mesec sem sicer tko po malem krvavela...ampak naslednji mesec se je pa vse uredilo..in zdaj je super. teža je enaka,pa menstruacija traja samo 4 dni in še to je manj močna kot je bila včasih.. :D
°°Free Like a Butterfly°°
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

¤MiSsY¤ napisal/-a:
bucka81 napisal/-a:
¤MajC¤ napisal/-a:ja ene so presvoh zato ker so hormoni ne in ce mas naprimer wec kil rabis wec hormnov kot ona ko ma majn kil.Zato so ene mocnejse ene pa bol blage. To je eni soslki rekla zdravica zj pa ne wem ce e to res.

:roll: to pa ne bo držalo,ne gre se gledajo na težo , vsaj pri meni niso, jaz sem imela prešvoh tabletke pa se mi je pojavljala vmesna krvavitev skoraj vsaki mesec, zato sem jih menjala za močnejše. Mislim, pa da je tako, da ti dajo najprej (vsaj za kontracepcijo) take z najmanj hormoni, potem pa ti povečajo, če je potrebno.

Pri katerih tabletkah se ti je pa to pojavilo? Jaz zdaj drugi mesec jem Yarino in imam tudi ta mesec vmesne krvavitve, le, da so se pojavile nekoliko kasneje kot prvič.
Mislite, da so prešibke zame ali se lahko še izboljša?
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Jst jemljem že enih 8 let cilest, pa nimam nobenih težav.
Enkrat me je ginekologinja vprašala, če imam sama kako željo jih zamenjat, pa nevem, zakaj bi jih.
Rekla mi je, da je možno, da bi ble prešvoh zame (ker sem imela parkrat med menstruacijama malo rjavega izcedka), ampak sva potem kar pri teh ostale.
Iry
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Povsod po malem

Neprebrana objava Napisal/-a Iry »

Jaz sem pa zdj 3 dni nazaj začela jemat Logest, bomo vidl kako bo, zaenkrat se dobro počutim :razz:
nana*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a nana* »

Jst sm pa nehala jemat tabletke po 4 letih. Zdej jih 2 dni je jem. Bomo vidl, kako bo naprej.
orion lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a orion lady »

Jest sem jih nehala jemat pred enim mescom ,zdej je mimo že ta druga menstruacija,pa kljub temu da bi mogla že it še vedno malo krvavim ( že 14 dni :? ).
Iry
Sramežljivka
Sramežljivka

Eno vprašanje imam...in sicer ko ste začele jemat tabletke a vam je blo kj slabo ( vem da je to stranski učinek ker telo ni navajeno), pa kolk cajta je to trajal??? Jaz sem se sedaj že 2 noči zbudila in mi je blo grozno slabo, bruhala sicer nisem, ampak mi je blo res grozno slabo :?
Jemljem pa Logest
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a inchy84 »

Iry napisal/-a:Eno vprašanje imam...in sicer ko ste začele jemat tabletke a vam je blo kj slabo ( vem da je to stranski učinek ker telo ni navajeno), pa kolk cajta je to trajal??? Jaz sem se sedaj že 2 noči zbudila in mi je blo grozno slabo, bruhala sicer nisem, ampak mi je blo res grozno slabo :?
Jemljem pa Logest

Evo jst tut jemljem Logest in to že kar nekaj let........ne jst nikoli nisem mela problemov z slabostjo. Sej to je čist od posameznika odvisn
(nekaterim je slabo, spet druge imajo težave z izcedkom, kakše pa sploh nimajo nobenih težav) ......sam če pa ne bo bolš pa le pojdi do ginekologa in prosi za druge.
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika »

____________________Novo vprašanje____________________

na prošnjo uporabnice, kopirano iz zaklenjene teme ;)

charlize sprašuje:
Imam vprašanje...ali je normalno, da bo uporabi urgentne tabletke stediril d pride menstruacija prehitro (teden dni prej, kot bi morala) in da ta pravzaprav ni prava menstruacija, ni krvavitve ampak le rjav izcedek :nixweiss: ...takega sem imela tudi, prvi mesec, ko sem jemala kontracepcijske tabletke-prav tako ni prišlo do prave krvavitve (ki pa jih trenutno ne smem jemati).
Iry
Sramežljivka
Sramežljivka

Hvala inchy84...ti bom kar verjela. Full mi je čudno k prva 2 dni ko sem jih vzela je blo vse kul...pol sem se pa naslednje 3 dni ponoči zbujala, danes mi je bilo pa že popoldan slabo. Upajmo da bo sedaj dobro, drugače pa hvala res!
Zaklenjeno