no skratka ko jih bo treba spet začet

ti kar mirno jemlji ob 18h! tk k si hotla! vem iz lastnih izkušenj!*Ela* napisal/-a:u ti pa si zakomplicirala tolebubbles napisal/-a:evo, situacija je sledeča: tabletke sm jemala skoz ob 13h, zdej sm jih pa hotla ob 18, ker bi blo pač tko lažje vsaj za tale mesec. problem je pa v tem, ker sm čist ta 1. tabletko 1. tedna pozanla vzet in sm jo vzela šele ob 2h zjutri (kar je več kot 12 ur če gledaš na staro jemanje in manj kot 12 če gledaš na tisto jemanje, ki bi ga pač zdej rada mela). zdej a lahko mirne duše jemljem nadaljnje tabletke ob 18h al morm pač uporabljat ta teden kondome al celo jemat ob 13h?
zmedeno, vemjas mislim da lahko jemleš dalje ob 18h...al pa par dni ob 13h pol pa ob 18h naprej..?
kaj pravite ostale?
pupica20 napisal/-a:ti kar mirno jemlji ob 18h! tk k si hotla! vem iz lastnih izkušenj!*Ela* napisal/-a:u ti pa si zakomplicirala tolejas mislim da lahko jemleš dalje ob 18h...al pa par dni ob 13h pol pa ob 18h naprej..?
kaj pravite ostale?
bucka81 napisal/-a:¤MajC¤ napisal/-a:ja ene so presvoh zato ker so hormoni ne in ce mas naprimer wec kil rabis wec hormnov kot ona ko ma majn kil.Zato so ene mocnejse ene pa bol blage. To je eni soslki rekla zdravica zj pa ne wem ce e to res.
to pa ne bo držalo,ne gre se gledajo na težo , vsaj pri meni niso, jaz sem imela prešvoh tabletke pa se mi je pojavljala vmesna krvavitev skoraj vsaki mesec, zato sem jih menjala za močnejše. Mislim, pa da je tako, da ti dajo najprej (vsaj za kontracepcijo) take z najmanj hormoni, potem pa ti povečajo, če je potrebno.
no zdaj po novem letu pa jih bom tak nehala jemati (še samo 3 tabletke imam) , da se "ščistim", do pomladi, da bomo kmalu lahko zibali :razz:
astra_mb napisal/-a:miška17 napisal/-a:Varja napisal/-a:
mene pa zanima če ima katera harmonet? kakšne s izkušnje?
¤MiSsY¤ napisal/-a:bucka81 napisal/-a:¤MajC¤ napisal/-a:ja ene so presvoh zato ker so hormoni ne in ce mas naprimer wec kil rabis wec hormnov kot ona ko ma majn kil.Zato so ene mocnejse ene pa bol blage. To je eni soslki rekla zdravica zj pa ne wem ce e to res.
Iry napisal/-a:Eno vprašanje imam...in sicer ko ste začele jemat tabletke a vam je blo kj slabo ( vem da je to stranski učinek ker telo ni navajeno), pa kolk cajta je to trajal??? Jaz sem se sedaj že 2 noči zbudila in mi je blo grozno slabo, bruhala sicer nisem, ampak mi je blo res grozno slabo![]()
Jemljem pa Logest