Prijateljica udari tvojega fanta

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a shtrukeljchek »

karmy21 napisal/-a:ona je edinka in temu primerno, izjemno razvajena... ( ampak to ne pomeni da so vsi edinci/ke razvajene) ... je hotela bit u središču pozornosti...zato je to delala...sovražila je če je bila kaka druga v središču pozornosti, jo je takoj zabila s kako besedo nazaj... ampak se ji njene "prijateljice" nočejo zamert, ker pač ma samo ene 3 ...

vsak izgovor je dobr..sej nas ne rabiš prepričevat..sam se mi zdi da bolj ko ne prepričuješ samo sebe :D
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
margicka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Štajerska

Re: frendica udari tvojega tipa...

Neprebrana objava Napisal/-a margicka »

karmy21 napisal/-a:...ker jo je za foro mal prekucnu ( so namreč kampirali ), in namesto da bi ona vzela za foro, mu je prismodila ( po besedah navzočih ) nezasluženo klofuto, in to ne za hec ampak tisto pravo klofuto... njegova punca je obstala z odprtimi usti in vsi ostali tudi.

kaj bi ve naredile?

jzt bi se spravla nanjo da pol ne bi vedla kje ma glavo in kje ma rit... :twisted:

o, ja bi ji ze pokazala svoje. naj svojga tepe!!! ej, ce ena kaj naredi mojmu, pa ce je tud tip, nevem ce me kaka sila lahko zadrzi, pa ce se potem obe zbudima na urgenci! pa ce tud se spustim na njen nivo-kot bi eni rekli. jaz ne bi ostala dolzna....a-a. on je itak nebi nazaj, ker je woman.
Izkoristi dan, kot da jutrišnjega ne bo...
Dirty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Dirty »

Moj lubi bi se tud zase postavu ampak jst bi jo pa tooook napizdila!!!!!Nima kej mojga lubija tepst...hehe.Sm se mal preveč vživela :oops: :D
I'm a bad girl and bad girls do bad things...
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

on bi že sam poskrbel za vse....verjetno ne fizično...ker se punc ne tepe...bi pa jo verbalno zaključil...kolikor ga jaz poznam....
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a honeydew »

Jst pa mislim da bi kr svojemu fantu pustila da stvar resi, verjetno bi jo zalimal nazaj, kar je tudi prav. Sigurno je pa ne bi jst napadala, kot da je moj fant brez hrbtenice in ne zna sam resit situacijo. Copat pa ne jebem.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

jz si sploh ne morm predstavljat da bi prslo do cesa takega. ce bi ena skoz mojga neki drezala bi ji pomoje
1. na samem kej rekla da me mot pa kako bi se pocutla ce bi se jz vlacla okol njenga tipa
2. moj itak ne bi sodeloval k ni tak tip da bi flirtu z drugimi

ce bi pa prslo do tega, bi jo pa pomoje napizdila v tistem trenutku! fizicno ne bi sla obracunavat z njo. ceprav bi bla pomoje v takem soku, da nikol ne ves. isto bi bil moj cist paf ce bi ga ena moja kolegica klofnila. klofnu je pa zihr ne bi! pomoje bi se smeju al pa kej tacga, bi vzel kot za foor. pojma nimam kako bi se pocutla, res. v moji druzbi nismo tok agresivni, pa mamo neko spostovanje do tipov od prijateljic&obratno.
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a sweet_kitty »

ČE bi se to zgodil bi jih pustila da se zmenta in razčistita zadevo sama.
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Uporabniški avatar
MK
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MK »

Sej bi se znala zmenit tudi brez mojega posredovanja..
Smo kot ena velika familija..Skoraj se pokolemo a še vedno smo kr naprej skupi
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MajC¤ »

kak sploh pride do tega da bi ga vdarla????
maycha
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a maycha »

...
Zadnjič spremenil maycha, dne 25. Feb. 2009 20:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Oooh, you've got to let your body move to the music...
Oooh, you've got to just let your body go with the flow...
Oooh, you've got to vogue
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a t-e-a »

V temu primeru bi totalno potegnila s tipom in bi jo najprej grdo pogledala in ji povedala par krepkih, ker jz menim da besede bolj bolijo kot udarci in to pred vsemi ...

Čudna situacija ... kaj ji je pa blo ... a tko hit vzkipi ... :?
skrivnostna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a skrivnostna »

jest bi jo sam užgala da še sonca neb vidla , pab sam rekla naj gre dam pa naj s neha tok fino obnašat
all day i dream about sex-adidas
maria18
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: kranj

Neprebrana objava Napisal/-a maria18 »

uf jst bi jo kuj dam spodila sitno bejbo....ma je ni nic sram d ma take izjave?.... pa da bi mojga tipa udarla ceprov bi vsi vedli da je fora....ma ej tko jo pocim nazaj da bi vse zvezde vidla:)!!!.....
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Jst bi vrjetno hotla vedt zakaj se je to sploh zgodilo ... ker vrjetno bi en razlog že mogu bit ... pol bi se pa pač lepo zmenil kaj in kako oz. bi se pač pogovor ... pol pa odvisno od situacije ... kako bi reagirala jst ... :wink:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
pikovita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pikovita »

jah kai jst neb scene delala...če bi se mi zdela zadeva nepravična do katergakol izmed njiju bi že kei rekla...sicer pa je to med njima naj se sama zmenta!
...ples je izziv, iskanje sebe v prostranstvih, hlastanje po lepoti giba, pospeševanje ritma, borba s časom in svoboda v absolutnem...
Odgovori