Bi mu oprostile klofuto?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori

Če bi vas tip udaril, bi mu oprostile?!

da
29
5%
ne
368
63%
odvisno od situacije
189
32%

Skupaj glasov: 586

n-gina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a n-gina »

Sej jst tut tko razmišlam, itak ni opravičila. Sam če ženska najprej udari, pa potem neki stoka (ker jo je on nazaj) se mi zdi absolutno bedasto..če je ženska bolj pametna kt tip sploh udarla nebi, če pa ga je že udarla nej pa še posledice trpi...dejstvo je da ženske niso nič več kot moški, čeprou so ble v zgodovini zelo izpostavljene ne pomeni to,da se jih more pa zdaj častit. Črnci so bili tudi zasužnjeni, pa ne pomen da jih je treba zdej po tolkem času častit pa jim rit brisat. V zvezi se je treba zavedat da sta oba enakovredna...če pa pač moški udari žensko pa naj spoka in odide, iste pravice ma potem moški če ga ženska..

vseeno pa zelo boli, če kdorkoli prejme klofuto :box:
Yanc
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Yanc »

NIKOLI!! Tudi ce bi se ful kregala, pa bi zmetala(metanje besed) par stvari, mu nikoli nebi oprostila da me je udaril
Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
Uporabniški avatar
mičkina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mičkina »

nebi, ni šans... k noben člowk te nima pravice udarit!!!!!!!
js bi ga užgala nazaj tko d bi ga prleplo kam!!!!

:D
Diksi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Diksi »

nebi mu oprostila, če enkrat potem se da to zgoditi tudi drugič in tako naprej
MUMI
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MUMI »

Diksi napisal/-a:nebi mu oprostila, če enkrat potem se da to zgoditi tudi drugič in tako naprej

Narobe!
Drugič bo močneje udaril, tretjič pa...?
Ne se pustit!
:flower:
Uporabniški avatar
reimi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a reimi »

ne. ker je zame tako nasilno dejanje odraz motenega človeka
maria18
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: kranj

Neprebrana objava Napisal/-a maria18 »

pomojem bi mu oprostila...ker ce bi me bi ga jst nazaj sigurno se mu nebi pustila :razz: .....in pol bi bla na istem in bi blo vse kul!ce bi me pa ful udaru da bi recmo padla po tleh....pol pa ni sans da mu oprostim!!!
AnyKa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a AnyKa »

NE NIKOLI!
Uporabniški avatar
*MeTuŁjChy*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj-okolica

Neprebrana objava Napisal/-a *MeTuŁjChy* »

NE... ne bi tega oprostila pa konc...pa še jst bi ga nazaj zašamarila!...
drotarka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a drotarka »

meni se je to zgodilo prejšnji vikend, z njim sem že skoraj eno leto-nikoli ni bil nasiln do mene,zadnjič pa sva bila oba mal pijana in sva se neki brezveze ruknala in me je udaril...sem totalna zagovornica nenasilja in sedaj sem v takšni dilemi,da se ven ne vidim,prijateljicam ne bom povedala ker tako vem kakšna bi bila njihova reakcija...naslednji dan ko sva se pogovorila o tem in tudi takoj po tem,ko je to storil mu je bilo fulful žal,vem da sem ga sprovocirala,ampak vseeno je šlo predaleč-za klofuto NI opravičila!!!se pa zelo razumeva in če tega ne bo ponovil mislim,da bom nekako prebolela...ponižanje in dvom še pa vedno čutim,bom vidla kako bo,mislim da še tako nisem čisto dojela.kaj vi mislite??
lepo bodite :freude:
resnica umetnosti življenja je v tem, da najdemo čudovito tudi v vsakdanjem
Latte
Debatorica
Debatorica
Kraj: New York

Neprebrana objava Napisal/-a Latte »

Jah ful odvisno, načeloma sm velika nasprotnica nasilja, sam je pa tko ne, kokr so že ostale rekle, odvisno kok bi me udaru...drgač pa mislm da si usak zasluž drugo šanso..če bi pa še drugič to naredu bi pa jedu prah za mano...ker bi bla long gone!
How blind can you get and still have eyes?
SETA II
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SETA II »

Klofute niti pod razno :!:
Uporabniški avatar
sweetbabe
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sweetbabe »

Js tud tega ne bi nikol oprostila. Pod razno ne.
Naj se tipi tepejo pa klofajo med sabo; do žensk pa nej se obnašajo tko, kot je treba.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

---
Zadnjič spremenil tmis_, dne 02. Feb. 2009 11:37, skupaj popravljeno 1 krat.
fishi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a fishi »

drotarka napisal/-a:meni se je to zgodilo prejšnji vikend, z njim sem že skoraj eno leto-nikoli ni bil nasiln do mene,zadnjič pa sva bila oba mal pijana in sva se neki brezveze ruknala in me je udaril...sem totalna zagovornica nenasilja in sedaj sem v takšni dilemi,da se ven ne vidim,prijateljicam ne bom povedala ker tako vem kakšna bi bila njihova reakcija...naslednji dan ko sva se pogovorila o tem in tudi takoj po tem,ko je to storil mu je bilo fulful žal,vem da sem ga sprovocirala,ampak vseeno je šlo predaleč-za klofuto NI opravičila!!!se pa zelo razumeva in če tega ne bo ponovil mislim,da bom nekako prebolela...ponižanje in dvom še pa vedno čutim,bom vidla kako bo,mislim da še tako nisem čisto dojela.kaj vi mislite??
lepo bodite :freude:

sam tacke stran od njega cimprej. tip se ne zna kontrolirat, to je dejstvo in ne vem kako si predstavljas zivljenje, morda celo otroke s takim clovekom? jaz mu nikol vec neb mogla zaupat in bit sproscena ob njem, ne glede na to kako zau bi mu blo po tem, kaj meni pomaga ce mu je zau, ce bom jaz po moznosti v bolnici enkrat pristala ker bo prevec zamagnil?
grrrrrr taki tipi
keep on smiling:)
Odgovori