Bi mu oprostile klofuto?
Sej jst tut tko razmišlam, itak ni opravičila. Sam če ženska najprej udari, pa potem neki stoka (ker jo je on nazaj) se mi zdi absolutno bedasto..če je ženska bolj pametna kt tip sploh udarla nebi, če pa ga je že udarla nej pa še posledice trpi...dejstvo je da ženske niso nič več kot moški, čeprou so ble v zgodovini zelo izpostavljene ne pomeni to,da se jih more pa zdaj častit. Črnci so bili tudi zasužnjeni, pa ne pomen da jih je treba zdej po tolkem času častit pa jim rit brisat. V zvezi se je treba zavedat da sta oba enakovredna...če pa pač moški udari žensko pa naj spoka in odide, iste pravice ma potem moški če ga ženska..
vseeno pa zelo boli, če kdorkoli prejme klofuto :box:
vseeno pa zelo boli, če kdorkoli prejme klofuto :box:
- *MeTuŁjChy*
- Sramežljivka
- Kraj: Lj-okolica
meni se je to zgodilo prejšnji vikend, z njim sem že skoraj eno leto-nikoli ni bil nasiln do mene,zadnjič pa sva bila oba mal pijana in sva se neki brezveze ruknala in me je udaril...sem totalna zagovornica nenasilja in sedaj sem v takšni dilemi,da se ven ne vidim,prijateljicam ne bom povedala ker tako vem kakšna bi bila njihova reakcija...naslednji dan ko sva se pogovorila o tem in tudi takoj po tem,ko je to storil mu je bilo fulful žal,vem da sem ga sprovocirala,ampak vseeno je šlo predaleč-za klofuto NI opravičila!!!se pa zelo razumeva in če tega ne bo ponovil mislim,da bom nekako prebolela...ponižanje in dvom še pa vedno čutim,bom vidla kako bo,mislim da še tako nisem čisto dojela.kaj vi mislite??
lepo bodite
lepo bodite

resnica umetnosti življenja je v tem, da najdemo čudovito tudi v vsakdanjem
drotarka napisal/-a:meni se je to zgodilo prejšnji vikend, z njim sem že skoraj eno leto-nikoli ni bil nasiln do mene,zadnjič pa sva bila oba mal pijana in sva se neki brezveze ruknala in me je udaril...sem totalna zagovornica nenasilja in sedaj sem v takšni dilemi,da se ven ne vidim,prijateljicam ne bom povedala ker tako vem kakšna bi bila njihova reakcija...naslednji dan ko sva se pogovorila o tem in tudi takoj po tem,ko je to storil mu je bilo fulful žal,vem da sem ga sprovocirala,ampak vseeno je šlo predaleč-za klofuto NI opravičila!!!se pa zelo razumeva in če tega ne bo ponovil mislim,da bom nekako prebolela...ponižanje in dvom še pa vedno čutim,bom vidla kako bo,mislim da še tako nisem čisto dojela.kaj vi mislite??
lepo bodite
sam tacke stran od njega cimprej. tip se ne zna kontrolirat, to je dejstvo in ne vem kako si predstavljas zivljenje, morda celo otroke s takim clovekom? jaz mu nikol vec neb mogla zaupat in bit sproscena ob njem, ne glede na to kako zau bi mu blo po tem, kaj meni pomaga ce mu je zau, ce bom jaz po moznosti v bolnici enkrat pristala ker bo prevec zamagnil?
grrrrrr taki tipi
keep on smiling:)