Mimi_M napisal/-a:To pa zej men ni jasno, kako daš tok za šipce??
Ko jih jst menjam (dioptrija je zdej -4 in -2.75), dam lih okol 10,11k in to za plastične s tistim antirefleksom, da se ne blešči. Tko da se lih pokrije s tistim dnarom od zavarovalnice, če pa jih vsak let zamenjam, pa valda sama plačam. Razn če maš kake ful spešl..
Aja, jest tud žuram kar z očali,

Men so moje ful zakon, mi pravjo, da sm bolš z očali, kot pa brez, da tko lepo pašejo na moj obraz.. Pa da bi jest pr moji dioptriji hodila okol BREZ očal.. prvič se takoj z avtom zaletim kam, pa valda nobenga več neb spoznala..
Jest mam tut plastične šipce poj mi jih more pri tej dioptriji že mal stanjšat pa tist antifleks al kaj je, da se ne blešči pa kuj nanese okol 20k. Menjam pa dioptrijo skor vsak let al pa na dve k se mi res dost slabša
Sofi, a ti poj hočeš rečt, da pri tej dipotriji, ki jo maš greš kdaj vn brez leč al pa očal?
Jest bi se pomoje po 1 metru nekam zabila k sm slepa k kura, drgač oboje furam in leče in očala, me pa leče med žuranjem nč ne motjo tut, če je vse zakajeno --> drgač mam pa za take primere ko začnejo učke pečt kapljce skoz pr seb pa je kul
Jest grem lih jutr vrjetn gledat za kšn hud okvirček, jeeeeeej
Aja men grejo pa očala sam kdaj na živce, zato k poj nemorem met kšnih mal večjih uhanov k sama seb zgledam preveč nakičena, pa k se ful težko namažem --> mam zlo dolge trepalnce, ki se mi poj v šipce zaletavajo
Še kšna s takim problemom?