MIGRENA napisal/-a:Mimi_M napisal/-a:Vsaki dve leti ti pripada okol 10k, to je ravno za nova stekelca.
10k za šipce?![]()
To mi je pa ful čudno k jest dam za šipce sigurno vsaj tm od 20-30k, mam pa sicer kr velko dioptrijo --> -4,00... in ja na tako dioptrijo me vsake 2 leti pripada 7.000... ful mi pa to pomaga glede na dejanske stroške
To pa zej men ni jasno, kako daš tok za šipce??
Ko jih jst menjam (dioptrija je zdej -4 in -2.75), dam lih okol 10,11k in to za plastične s tistim antirefleksom, da se ne blešči. Tko da se lih pokrije s tistim dnarom od zavarovalnice, če pa jih vsak let zamenjam, pa valda sama plačam. Razn če maš kake ful spešl..
Aja, jest tud žuram kar z očali,
Men so moje ful zakon, mi pravjo, da sm bolš z očali, kot pa brez, da tko lepo pašejo na moj obraz.. Pa da bi jest pr moji dioptriji hodila okol BREZ očal.. prvič se takoj z avtom zaletim kam, pa valda nobenga več neb spoznala..

Teli okvirji se mi zdi, da mi pa ful sedejo(no tud drugi tko pravjo), prejšnjih sploh nism hotla nost drgje k u šoli, doma al pa u kinu-možno da se mi je zato poslabšala dioptrija
kr una optika k ma sam 5000sit pregled pa zaston leče(al neki tazga) začne šele tkt naročat 
... tko, da grem jutr še z mami pogledat (da dobim še njen blagoslov
leče pa mal na stran.

... ampak dober novih očal nisem že ene 3 leta kupovala tko, da nej mi bo