Kaj trenutno berete? #1

Vse o svetu umetnosti. Torej, kulturniki vseh dežel združite se.
Odgovori
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Ben Elton: Na smrt slavni :D :D
Obvezno branje za vse, ki gledajo Bar. In za tiste, ki ga ne. Na smrt smešno. Umor na reality showu...
maria18
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: kranj

Neprebrana objava Napisal/-a maria18 »

jst pa trenutno berem lance armstrong-ne gre samo za kolo!!!ej ful dobra knjiga!!ful opisuje kako premaga raka!!to nej si preberejo tisti ki ne cenijo zivljenja!!!
|JustGirl|
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: MB-LJ

Neprebrana objava Napisal/-a |JustGirl| »

maria18 napisal/-a:to nej si preberejo tisti ki ne cenijo zivljenja!!!

Priporočam tudi Marinka Fritz-Kunc: Kam grejo ptice umret......tudi za take, kot je napisala maria18 ;)
You say at best, when you say nothing at all.....
MACA-FACA
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a MACA-FACA »

ma kdo za prodat kake posloven knjige. Tko borza, skladi.. ke bi se dal kupit rabljene? hvala :razz:
maria18
Komunikatorka
Komunikatorka

ej just girl!!!o cem se pa gre ta knjiga ki si jo napisala?da vidim ce se jo splaca kupit :razz:
|JustGirl|
Sramežljivka
Sramežljivka

maria18 napisal/-a:ej just girl!!!o cem se pa gre ta knjiga ki si jo napisala?da vidim ce se jo splaca kupit :razz:

Mislim, da je ta knjiga napisana celo po resnični zgodbi. Gre pa o punci, ki je zapadla v mamila in potem opisuje kak se je tega poskušala s prijateljičino pomočjo odvadit od mamil. Še posebej krut pa mi je tisti del, ko je imela abstinenčno krizo pa to....Ne vem, meni je ta knjiga dala full mislit. Sej valda, vsak ma svoj okus pa to in vprašanje če je ta knjiga všeč vsem, samo meni je bla full in zato sem jo tudi 5-krat prebrala...
Aja, pa glede zgodbe še to....brezveze se mi zdi, da ti opišem celo vsebino, ker potem, če jo boš slučajno brala, ti ne bo več tolk zanimiva, kot bi ti la sicer....
Če pa hočeš, pa ti lahko tud celo zgodbo napišem ;)...
maria18
Komunikatorka
Komunikatorka

:razz: ne ni treba vse povedat!!sej sam da vem o cem se gre!!kar si napisala se mi zdi zanimivo tko da si jo bom kupila :razz: !dej ce ves se kako dobro knjigo napisi....jst sm prebrala tudi nimfomanko..kar v redu knjiga sam nic prevec posebnega...pa ziva zazgana..ta mi je bla tud ful nora in je tud po resnicni zgodbi!!mam pa se obe knjigi od lanca armstronga za prebrat...so tri in jst berem prvo.... :razz: in ko bom to vse prebrala letim po nove knjige :razz:
|JustGirl|
Sramežljivka
Sramežljivka

Ja, to sem slišala, da so knjige od Lancea Armstronga full dobre, sam mi ni uspelo še nobene prebrat. :( Bom pa v bližnji prihodnosti tud to nardila ;)
aja, mam še en predlog....čeprav še te knjige nisem prebrala, so mi pa kolegice pa sorodniki, ki so jo prebrali, full priporočali, da jo preberem. in sicer je to knjiga Kraljevina izza tančice od Carmen Bin Laden. Pisateljica je baje sestra "slavnega" Osame Bin Ladna. Zgodba pa menda opisuje življenje pri njih in podobne fore....Kaj več ti o tem ne morem povedat, ker tega še sama nisem prebrala, samo po moje je full dobra knjiga.

Maš še ti kak dober predlog?? Mogoče kako bolj tak romantično knjigo, happy end pa to... :love: sej veš, tako za sprostitev.....Ali pa tud še kako podobno kot je ta od Armstronga, oziroma kako, ki je po resničnih dogodkih napisana in je full dobra??
|JustGirl|
Sramežljivka
Sramežljivka

marlynka.z.diamanti napisal/-a:najljubše knjige do zdaj pa so mi bile alkimist,davincijeva šifra,a&d,alamut,.....še in še.med poletjem pa je bila glavna mary higins clark.

Ja men je tud Alamut full huda knjiga.....ne vem, nekak šele potem, ko sem to knjigo prebrala, sem zaštekala, zakaj je toliko ljudi na svetu, ki se podajo v samomorilske napade....Pred tem nisem razumela tega kak lahko nekdo pač žrtvuje svoje življenje samo zato, ker mu je nekdo tak naročil....Ampak, ko pa sem prebrala Alamuta......sem pa to zaštekala, čisto! Se mi zdi da full dobro spoznaš kako lahko vera oz. ena oseba zmanupulira ljudi, da počnejo stvari, ki jih verjetno brez tega vnetega verovanja ne bi počeli......

Prebrala pa sem tude DaVincijevo Šifro....samo po pravici povedano....mene se je reklama te knjige zdela malce prenapihnjena. Sej ne rečem, da je knjiga ql, ampak se mi pa zdi, da so z reklamo te knjige, .....kao kak full hit je ta knjiga, najboljša in najbolj zanimiva in vse te fore......malo pretiravali.Je še marsikatera knjiga boljša..... no, pač moje mnenje....

Glede Mary Higins Clark se pa popolnoma strinjam, da je bla res hit letošnjega poletja.....sem jaz tud kar dosti njenih knjig prebrala čez poletje.....
Najboljši pisatelj teh "Mary Higins Clark varianta knjig" pa mi je itaq Sidney Sheldon....On mi ma pa tak dobre knjige, da včasih kako njegovo knjigo tud po 2 ali pa 3x preberem..... ;)Se mi zdi,da njegove knjige prav "požiram". I wish, da bi bila tud študijska literatura pisana s strani kakega Sidneya Sheldona....:(:(:( Po moje ne bi počela nič drugega, kot pa se učila ;), za razliko od zdaj.....

Joj, zdaj sem pa že sama skoraj napisala roman tukaj......Sorry tistim, ki jim grejo full dolgi posti na živce ;););)
maria18
Komunikatorka
Komunikatorka

ja baje je tud puscavska roza dobra je resnicna zgodba...ubistvu so mi najbolj vsec tiste ki so zepna izdaja poceni so in se dobre oz. zanimive za brat...sej ce se ksno novo knjigo zvem jo napisem...ampak v glavnem tiste so res najboljse...zepne izdaje...
aja pa od vesne milek-kalipso je tud ful dobra baje!!tko eroticna pa to!! :razz:
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Jaz bom pa pisala dedku Mrazu za Evangelij po Jezusu Kristusu od Saramaga. A je katera že brala? Njegov Esej o slepoti mi je bil ful dober.
Uporabniški avatar
Žaklina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a Žaklina »

A sem Prvo osebo množine že omenila??? Nora knjiga!!!!!!!!! Drgač pa trenutno berem Prerokbo in zaenkrat prou uživam v branju, nakazuje pa na to, da še bom še bolj :)
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Mimi_M napisal/-a:
trnuljčica napisal/-a:Valerie Tasso - Razgaljeni pariz ... bom ta vikend začela ;)

A si mogoče njeno Nimfomanko tud že brala?
jest je ne morem pa ne morem dobit...

No, zdej sm jo, pa sm bolj kot ne raočarana, prebrala prvih 100strani in mi to ni neki vau, takga branja sm že velik dala skoz in nič posebnega. Vmes sm prebrala že Stavo, ki jo je tu ena priporočala in mi je bila fuul všeč, res, sm jo v dveh dneh prebrala na dušek!
hrcEk.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: St. Tropez, Côte d'Azur

Neprebrana objava Napisal/-a hrcEk. »

Vesna Milek: Če
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

In kakšna je, hrcEk?